Studentermedhjælper til kommunikation og internationale opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Svendborg

Er du studerende og drømmer du om at arbejde med kommunikation og internationale opgaver? Har du lyst til at prøve kræfter med hjemmesider, sociale medier og events? Og vil du have et selvstændigt og alsidigt studenterjob, så er du måske vores nye kollega i styrelsens kontor i Svendborg.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen
Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger studentermedhjælper til Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer og Bevillingsadministration i Svendborg.

Din primære opgave vil være kommunikation i relation til Eurodesk, som er et europæisk netværk, der indsamler og videregiver information om udlandsophold, programmer og ordninger med unge som målgruppe. Det sker blandt andet gennem hjemmesiden Gribverden.dk og tilhørende sociale medier.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

  • udvikling af indhold til sociale medier: https://www.instagram.com/gribverden/ og https://www.facebook.com/gribverdendk
  • redigering og udvikling af indhold til vores hjemmeside www.Gribverden.dk og udenlandske hjemmesider
  • arbejdsopgaver relateret til grafik, layout, videoproduktion og lignende
  • administrative og praktiske opgaver i forbindelse med at forberede og planlægge events
  • besvarelse af henvendelser på dansk og engelsk fra danske og udenlandske borgere

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse, og har mindst ét år tilbage af studiet.

Derudover ligger vi vægt på, at du:

  • har interesse for internationale udvekslings- og praktikophold
  • har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk, såvel mundtligt som skriftligt
  • kan lide at skrive, både mindre artikler og tekster til web
  • har interesse for webredigering
  • har erfaring med brugen af sociale medier
  • er proaktiv, serviceminded og omhyggelig


En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i vores travle hverdag.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdstiden er 15 timer om ugen der som udgangspunkt er fordelt på to til tre faste hverdage. De faste dage aftales, så det passer med dine studier. Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriet efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Gitte Jensen på telefonnummer 72318900 eller på e-mail [email protected] eller fuldmægtig Cecilie Pedersen på telefonnummer 72318359 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Din ansøgning inkl. CV og eksamenspapirer skal være uploadet senest mandag 1. august 2022 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler i uge 31.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen løfter vi en bred portefølje af faglige og administrative opgaver og projekter, der understøtter videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser i et godt internationalt samspil på både forsknings- og uddannelsesområdet. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Styrelsen har også ansvaret for den ordinære uddannelsesstøtte (SU) og en række andre særlige støtteordninger for uddannelsessøgende samt ansvaret for drift og udvikling af SU-systemer, studieadministrative it-systemer mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Svendborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Svendborg
  • Mandag den 01. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Svendborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Svendborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1