Praktikant til Kommunikation, [xxxxx] Taastrup (hovedkontor) 37 timer pr. uge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Taastrup

Hvem er du?

Vil du i praktik hos et af verdens største brands? Så har du nu mulighed for at komme med helt ind i maskinrummet i IKEA og være med til at positionere virksomheden. Vi er et toptunet internationalt team, og vi elsker praktikanter. Er du på?

OM DIG
Du brænder for god kommunikation, er kreativ og kan løbe med bolden, når du får den. Og så er du selvfølgelig åben for at lære brandet og alle dine nye, sjove, dygtige kolleger at kende. Du motiveres af at være en del af et stærkt hold med en klar målsætning, og du er nysgerrig på, hvordan et kæmpe globalt brand som IKEA kan foldes ud lokalt.
Du elsker at lave god kommunikation, du er vild med kampagner, koncepter, og den gode stil. Du er skarp, skriver muligvis lidt bedre end gennemsnittet og kan koble billede og tekst, så det giver mening, selv når man kun har et halvt splitsekund til at afkode budskabet. Det er et plus, hvis du kan begå dig i grafiske programmer, som f.eks. Adobe InDesign.
Hos os er der et hav af forskellige kommunikationsopgaver at tage fat på, og hele tiden vil du være med til at opbygge og udvikle IKEA som et stærkt og troværdigt brand. Hvert skridt tæller, og alle idéer er velkomne. Også dine. Måske især dine.

Dine ansvarsområder

• Mulighed for at deltage i pressearbejdet sammen med vores presseansvarlige og vores pressebureau
• Selvstændige arbejds- og ansvarsopgaver, herunder contentplanlægning og -udvikling til SoMe både eksternt og internt, i billeder, lyd og video
• Styrket dine kvalifikationer inden for kreativ kommunikation fra idé til planlægning, eksekvering og evaluering
• Et stærkt fagligt fællesskab med afsæt i et brand som de fleste mennesker kender og har en mening om
• Et dedikeret team med fokus på kvalitet i kommunikationen, kreativitet, strategisk udvikling, rådgivning af interne stakeholders, krisekommunikation og meget andet
• Chancen for at arbejde i en international organisation med kolleger i hele verden

Om dette arbejdsområde

Her hos IKEA er vi passionerede og professionelle, og hver dag gør vi os umage med at sikre relevant og vedkommende kommunikation med et glimt i øjet. Vi sikrer, at du som praktikant får den støtte, du har brug for, og den frihed, du behøver, og hele afdelingen sørger for, at du kommer ud på den anden side af et praktikforløb med guld i rygsækken. Vi er et team på syv fastansatte, og din faste støtte og mentor vil være Communications Operations Manager.
I Kommunikationsafdelingen har vi ansvaret for de tre discipliner: PR, Public Affairs og Intern kommunikation. Vi arbejder tæt sammen med de andre afdelinger (Marketing, HR osv.) samt med vores 6 varehuse i Danmark og den globale matrix.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Lad os tale med hinanden!

Du kan få mere at vide om stillingen ved at skrive til Communications Operations Manager Lizanette Gydegaard Holm på [email protected], eller søge stillingen direkte gennem vores medarbejderportal på linket herunder.

ØVRIG INFORMATION

Praktikforløbet er som led i dit uddannelsesforløb ulønnet. Det starter i løbet af første kvartal 2024 og løber over en periode på ca. 5-6 måneder – alt afhængigt af dit studie. Vi stiller PC og telefon til rådighed, og du får betalt madordning, som inkluderer både morgenmad, frokost og aftensmad. Vi arbejder fleksibelt med nogle dage på kontoret i Taastrup samt nogle dage hjemmefra.

Deadline for ansøgninger er 31. oktober 2023. Vi læser ansøgningerne og kalder til samtaler løbende.

Glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Taastrup

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Er du en passioneret student med gode kommunikative evner til at udarbejde nyheder, præsentationer og analyser af dansk erhvervsliv? Og har du lyst til at arbejde i Danmarks største erhvervsorganisation, hvor vi lige har rundet 20.000 medlemsvirksomheder? Så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Om jobbet.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Smørum

    Do you want to make a career within Lifechanging Hearing Care and create a difference for people around the world? Join us in delivering on our vision to enable more people hear better. This is..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (freelance) i København S

    Kommunikationskonsulent Kommunikationskonsulent med flair for web og data Vil du arbejde datadrevet med kommunikation til vores knap 200.000 medlemmer? Brænder du for digital kommunikation og..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København S

    Presse- og kommunikationsrådgiver til PostNordVi leverer. Sammen med engagerede kolleger bidrager du til at sikre at vore kunder når frem til dem de vil, til tiden, sikkert og effektivt.Ho..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1