Rekrutteringsfirma

Projektstærke mekaniske konstruktører med solid faglig ballast

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Er du til udvikling af højteknologiske automationsløsninger, og kan du se dig selv indgå i store projekter, hvor fokus er på at skabe de absolut bedste robotter til medicoindustrien? Kan du bidrage med innovative løsninger indenfor mekanisk design, og er du fremfor alt en holdspiller? Så er det dig, vi står og mangler.

VIL DU MED PÅ VÆKSTREJSEN HOS MEDICOBRANCHENS FORTRUKNE SAMARBEJDSPARTNER? MME Nordic A/S er en vaskeægte innovativ nordjysk virksomhed, som på få år har markeret sig på markedet med deres mange års erfaring og viden indenfor automation. Virksomheden har siden sin spæde start kun set én vej og oplever på nuværende tidspunkt markant vækst efter at have rettet fokus mod det globale marked. Dette danner grundlag for virksomhedens egen ambitiøse vækststrategi, som skal drive MME Nordic endnu længere frem. I foråret indgik virksomheden i et nyt partnerskab med Eltronic Group, hvilket stiller MME Nordic endnu stærkere i forhold til at udnytte deres internationale vækstpotentiale.

I forbindelse med virksomhedens vækst søger vi på vegne af MME Nordic to erfarne mekaniske konstruktører, som kan deres håndværk til UG og kan indgå i større projekter, hvor mange stakeholders skal imødekommes.

ER DU EN DYGTIG MEKANISK KONSTRUKTØR OG MOTIVERES AF AT SE DIT ARBEJDE BLIVE TIL VIRKELIGHED?
I stillingen som mekanisk konstruktør bliver du en del af hjertet af virksomheden, hvor både ideerne og de reelle maskinerne bliver skabt. Du vil komme til at arbejde med hele værdikæden fra idégenereringen og nørderiet med de tekniske detaljer i konstruktionsfasen til opbygningen på værkstedet og maskinen står færdig ude ved kunden. Hverdagen vil byde på mange forskellige typer af opgaver, hvor man både skal arbejde selvstændigt og teamorienteret. Der er altid sparring at finde på kontoret kombineret med garanti for personlig og faglig udvikling.

Virksomheden vægter samarbejdet med kunderne højt og du får derfor som konstruktør en central rolle i forhold til bibeholde og udbygge det gode renommé, som er blevet virksomhedens varemærke. Din primære arbejdsopgave vil være mekanisk konstruktion og der tilhørende opgaver, herunder håndtering af komplicerede og avancerede maskin- og proceslinjer.

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:

  • Konstruktion og design af nye maskiner i tæt samarbejde med relevante stakeholders
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af teknisk dokumentation, produktstandardiseringer og metodebeskrivelser
  • Sparring med kollegaer
  • Planlægning af egne opgaver, så tid, kvalitet og økonomi overholdes

HOLDSPILLER MED ØJE FOR DE GODE LØSNINGER
Det er alfa omega, at du kan dit håndværk og altid leverer høj kvalitet i dit arbejde. Hvilken uddannelse du har, er ikke så vigtigt, da der i højere grad bliver lagt vægt på den faglige ballast og brancheerfaring indenfor automation. Både internt og eksternt falder rollen som rådgiver dig naturligt, og du er på ingen måde bange for at få beskidte hænder, når du bevæger dig ude i værkstedet. Både afdelingen og virksomheden bærer præg af diversitet og der er plads til alle type profiler hos MME Nordic.

Dine faglige kvalifikationer:

  • Du har en relevant uddannelse og kommer med minimum 7 års erfaring fra lignende stilling – gerne i automationsbranchen
  • Du besidder solid erfaring indenfor design, hvilket også indebærer, at du er superbruger af 3D-konstruktion i Inventor eller Solid Works, hvor du kan designe bevægelige dele
  • Basiserfaring med Office-pakken er også et must
  • Du har gode sprogkundskaber i dansk og engelsk på skrift og tale.
  • Du er præcis og struktureret i din arbejdsform, hvilket gør dig i stand til at bevare et stærkt overblik og håndtere komplekse proceslinjer.

HØJTEKNOLOGISK VIRKSOMHED MED STORE AMBITIONER
MME Nordic A/S er hovedleverandør af komplette løsninger indenfor produktionsanlæg og kvalitetsmaskiner til medicoindustrien, hvor virksomheden agerer den unikke samarbejdspartner, der varetager alt fra rådgivning til konstruktionen af kundernes innovative maskiner.

Virksomheden er geografisk placeret i Thisted og er den unikke kombination af tegnestue, ingeniørhus og det udførende maskinbygningsfirma, hvor der aldrig er to dage, som er ens. Der bliver knoklet lige fra softwareingeniørernes kodningsarbejde ved skrivebordet til testingeniørernes arbejde i værkstedet for at imødekomme kundernes behov. Nytænkning, kvalitet og tillid er nogle af de kernerværdier, som virksomheden står for og ikke mindst lever efter.

MME Nordic A/S tilbyder:

  • En dynamisk hverdag som er præget af en åben og ærlig omgangstone med plads til koncentration og fordybelse
  • En virksomhedskultur som er baseret på ordentlighed og gensidig respekt, hvilket kommer til udtryk internt mellem medarbejderne såvel som udadtil i relation til virksomhedens samarbejdspartnere
  • Et team bestående af kompetente og engagerede medarbejdere, som vil gøre alt for, at du hurtigst muligt kommer til at føle dig som en integreret del.
  • En aktiv personaleforening der sørger for sociale arrangementer, der styrker sammenholdet på tværs af virksomheden
  • Sundhedsordning


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør

Statistik over udbudte jobs som konstruktør

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
1. maj 2024 57
30. april 2024 56
29. april 2024 49
28. april 2024 52
27. april 2024 53
26. april 2024 48
25. april 2024 48
24. april 2024 51
23. april 2024 52
22. april 2024 49
21. april 2024 47
20. april 2024 49
19. april 2024 49
18. april 2024 49
17. april 2024 51
16. april 2024 52
15. april 2024 50
14. april 2024 51
13. april 2024 51
12. april 2024 50
11. april 2024 50
10. april 2024 51
9. april 2024 50
8. april 2024 50
7. april 2024 51
6. april 2024 52
5. april 2024 52
4. april 2024 54
3. april 2024 55
2. april 2024 57
1. april 2024 58