Rekrutteringsfirma

Anlægsteknisk minded Konstruktør eller Ingeniør til MOE A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

MOE A/S søger en Konstruktør eller en Ingeniør til deres afdeling for Anlæg og Miljø i Aalborg. Du skal brænde for den vitale ledningsinfrastruktur, som befinder sig under jordoverfladen!

Om stillingen

Projektering og rådgivning inden for etablering af de nedgravede rør- og ledningsnet samt anlægsprojekter er én af MOEs mange kerneydelser. Vores kompetencer inden for infrastruktur generelt er opbygget gennem rigtig mange år. Vi anvender den nyeste teknik og praksis i vores rådgivning, og vi sætter en ære i at kunne tænke nyt og innovativt.

I MOE arbejdes tværfagligt, og du vil derfor komme til at arbejde sammen med kollegaer med mange forskellige faglige baggrunde.

Du vil blive tilknyttet vores stærkt ekspanderende kontor i Aalborg, der er beliggende centralt i byen. Du vil indgå i en tværfaglig gruppe af ca. 25 medarbejdere i vores enhed for Infrastruktur i Aalborg. På kontoret er samlet ca. 60 medarbejdere fordelt på enhederne Byggeri, Energi og Industri samt Infrastruktur. Læs mere om kontoret

Vi søger en medarbejder, som har flair og drive inden for alt det, der foregår under jorden. Herunder særligt fjernvarme! Du ville indgå i vores afdeling for Anlæg og Miljø med en hovedvægt på det anlægstekniske fjernvarmeområde suppleret med et bredt spænd af opgaver som fx etablering og renovering af vandledninger og gasledninger. Du vil samtidigt med dit virke inden for anlæg blive en del af en samlet forretningsenhed for infrastruktur der løser et meget bredt spænd af opgaver funderet i afdelingerne Anlæg og Miljø, Vand og Kloak samt Trafik og Veje. SILO-tænkning er et absolut NO-GO hos os. Vi skal spille hinanden stærke på tværs af forretningsenheden og kontoret, hvorfor det afgjort vil være mulighed for at spille ind i projekter funderet andre steder end i egen afdeling. Herudover kan det sagtens blive aktuelt med opgaver, der er funderet i forretningsenhederne hhv. Byggeri eller Energi & Industri. Det kunne eksempelvis være anlægsteknisk bistand til vore bygherrerådgivere eller bistand til de udvendige ledningskorridorer mv. på en af vores mange store byggerier.

Du skal drives af at forme anlægsprojekterne og sætte dem på papir. Erfaring med Auto-Cad og/eller Microstation vil derfor være en klar fordel. Stillingen vil ud over at favne det projektskabende også give mulighed for at få en byggehjelm på og komme med på pladsen. Eventuel praktisk erfaring vil derfor være en fordel.

En smule erfaring på området er naturligvis en fordel men ikke et must. Du vil blive teamet op med to særdeles erfarne projektledere, som vil hjælpe dig med at finde dine ben at stå på.

Din profil

  • Du er konstruktør eller Ingeniør og har erfaring med eller stor lyst til at arbejde med fjernvarmesystemer og andre ledninger i jorden. Gerne med erfaring på området.
  • Du er nysgerrig på at lære nyt og tilegne dig ny viden og dele ud af din egen viden og faglighed
  • Du må meget gerne have erfaring med tegning af ledningsanlæg i anerkendte CAD-systemer
  • Du brænder for udvikling af fremtidens fjernvarme og at optimere projektering af ledningssystemer
  • Du har interesse og forståelse for national lovgivning og regulering indenfor fjernvarmebranchen, herunder kendskab til fjernvarmenormer, lægningsregler, LER register mv.
  • Du har eventuelt branche erfaring
  • Du føler ansvar over for kolleger og løsning af egne opgaver og er ”holdspiller”
  • Du har en positiv tilgang og kommunikationsform og kommunikerer ubesværet med både kollegaer, bygherre og entreprenører/håndværkere.


  • Dine primære arbejdsopgaver

  • Projektering af ledningssystemer til fjernvarme, vand og gasledninger
  • Deltage i besøg på byggepladsen og på sigt muligheden for egenhændig byggeledelse og tilsyn.
  • Tegne ledningsprojekter herunder særligt fjernvarme i CAD
  • Deltage som bisidder, referent og lignende og på sigt selvstændigt afholde byggemøder, ledningsejermøder, vejsyn mm.
  • Projektere anlægsprojekter af varierende karakter.


  • Vi tilbyder

  • Mange spændende og udfordrende projekter
  • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
  • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
  • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
  • Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i MOE Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder
  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.


  • Interesseret?

    Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Per Bang på [email protected] mrk. ”Anlægsteknisk minded konstruktør eller ingeniør”.
    Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 2223 8000. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på den rette person. Diskretion er en selvfølge.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

    Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Konstruktør
    • Aalborg Øst

    Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Aalborg Øst

    Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte konstruktør over tid

    Dato Alle jobs som konstruktør
    8. juni 2024 0
    7. juni 2024 0
    6. juni 2024 0
    5. juni 2024 0
    4. juni 2024 0
    3. juni 2024 0
    2. juni 2024 0
    1. juni 2024 0
    31. maj 2024 0
    30. maj 2024 0
    29. maj 2024 0
    28. maj 2024 0
    27. maj 2024 0
    26. maj 2024 0
    25. maj 2024 0
    24. maj 2024 0
    23. maj 2024 0
    22. maj 2024 0
    21. maj 2024 0
    20. maj 2024 0
    19. maj 2024 0
    18. maj 2024 0
    17. maj 2024 0
    16. maj 2024 0
    15. maj 2024 0
    14. maj 2024 0
    13. maj 2024 0
    12. maj 2024 0
    11. maj 2024 0
    10. maj 2024 0
    9. maj 2024 0