Mekanisk Konstruktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Er du engageret omkring og dygtig til 3D-konstruktion? Drømmer du om at arbejde med internationale projekter og at følge dem fra tegnebrættet helt til samling på vores egen fabrik? Så er det måske dig vi leder efter!

AASTED er en veletableret, innovativ og voksende virksomhed, som er respekteret på det globale marked inden for maskinproduktion, service og rådgivning til chokolade, konfektions- og bageriindustrien.

Vi søger lige nu flere dygtig mekaniske konstruktører til at udvikle vores Solution Engineering team.

Om teamet Solution Engineering

Du bliver del af Solution Engineering som består af specialister inden for Electrical and Automation Systems samt Mekanisk Konstruktion. Vi arbejder alle dedikeret på at levere produkter af højeste kvalitet til vores kunder, og vi lægger stor vægt på innovation og professionel udvikling af både vores kollegaer og vores produkter. I Teamet er der en uformel omgangstone og vi gode til at støtte hinanden fagligt.

Om jobbet

I dette job vil du komme til at arbejde tæt sammen med projektledere og med kollegaer ude på vores fabrik. Som en central del af vores team er du med til at føre projekter fra tegnebrættet til samlingen på fabrikken. Dine primære opgaver inkluderer udvikling af kundetilpassede løsning og maskinkonstruktion samt udarbejdelse af dokumentation ved hjælp af vores standardproduktbibliotek. Du vil også komme til at arbejde med retrofit til eksisterende udstyr samt administration og bestilling af styklister og dokumenter.

Om dig

Vi forestiller os, at du er en imødekommende og serviceminded person, som er god til at tilpasse dig nye arbejdsgange, opgaver og deadlines. Du arbejder struktureret, har gode samarbejdsevner, og du er i stand til at bevare overblikket i en travl hverdag og er vant til at arbejde med deadlines

Faglige kvalifikationer

Fagligt ønsker vi, at du har en uddannelse som enten produktionsteknolog, teknisk designer eller maskiningeniør, med minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling. Det er en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund. Derudover forventes det at du har følgende faglige kvalifikationer:

  • Du har gerne 2-3 års konstruktionserfaring
  • Du er superbruger i Solidworks
  • Du har ERP erfaring - gerne i Microsoft Dynamics AX
  • Kan og vil arbejde med udarbejdelse af dokumentation
  • Kan og vil arbejde med support til andre afdelinger i Aasted
  • Har et bredt kendskab til Microsoft Office programmerne
  • Du begår dig hjemmevant på dansk og engelsk i skrift og tale

Vi tilbyder

Du bliver en del af en veletableret, dansk, familieejet eksportvirksomhed, hvor relationerne vægtes højt. Kulturen i AASTED er kendetegnet af, at vi alle er motiverede og stolte af det, vi laver, hvilket skaber et solidt sammenhold og engagement. Vi har en åben, ærlig og direkte tone og gør en dyd ud af at opføre os ordentligt i alt, hvad vi foretager os.

Vi stræber kontinuerligt mod en inkluderende og fleksibel arbejdsplads med lige udviklingsmuligheder for alle vores medarbejdere. Vi tilbyder hjemmearbejde, attraktiv barselsordning, sociale arrangementer og en sund kantine ved Meyers Kantiner.

Vi ser frem til at høre fra dig

Vi afholder samtaler løbende, så send allerede nu din ansøgning og dit cv

Hvis du har spørgsmål eller blot vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at række ud til Lasse Bødker på 4434 8167

Vi opfordrer alle uanset køn og etnicitet, samt seksuel, politisk og kulturel orientering til at søge job hos os.

Du kan læse mere om os og vores arbejde her: AASTED | Welcome to our world

AASTED – en dansk pioner

AASTED har i mere end 100 år været markedsleder inden for udstyr og anlæg til chokoladeproduktion i hele verden. I porteføljen af kunder er både mindre, lokale virksomheder og flere af verdens største globale FMCG-spillere.

Vi er på en konstant rejse motiveret af en nysgerrighed, der har gjort os i stand til at retænke, hvad der hidtil har været kendt inden for chokoladeproduktion. Vi sætter spørgsmålstegn ved det umulige – og gør det muligt. Vi lancerer konstant en lang række banebrydende og patenterede løsninger til vores kunder og bidrager tik, at hver enkelt opnår deres unikke vision.

I AASTED er vi mere end 350 mennesker, der gennem passion, erfaring og ekspertise nytænker status quo.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Farum
  • Fredag den 12. januar 2024

Lignende jobs

  • Konstruktør i Nordsjælland

    Vil du arbejde med design og konstruktion samt optimering og moduludvikling af mekaniske stålkomponenter, der kundetilpasses løbende. Du bliver en del af teamet i en mindre virksomhed, som er inde .
    • Konstruktør
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Konstruktør i Hele Danmark

    Konstruktør søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Konstruktør
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konstruktør i Helsinge

    Er du en erfaren bygningskonstruktør, bygningsingeniør, arkitekt eller lign. med interesse for de mange facetter vedligehold, drift og udviklingen af en stor og alsidig kommunal ejendomsportefølje .
    • Konstruktør
    • Helsinge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0