Energisk medarbejder med byggefaglig baggrund til Planlægningsafdelingen [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Kan du omsætte operative behov til konkrete byggeprojekter, og ønsker du at have indflydelse på fremtidens byggeri i Forsvaret?

Så søger vi lige nu medarbejdere med stærk byggefaglig baggrund, til udvikling af byggeprojekter i Forsvaret ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) varetager bygherreansvaret og driften af Forsvarsministeriets ejendomme og arealer i hele Danmark og i Grønland.
I Planlægningsafdelingen er der 40+ kollegaer fordelt på civile og militære medarbejdere, der i fællesskab udvikler og planlægger alle byggeprojekter i det danske forsvar.
Vi er blandt andet i gang med at implementere porteføljestyring, en ny projektmodel for bygge- og anlægsområdet samt udarbejde et nyt koncept for helhedsplaner.

Det giver dig en unik mulighed for at præge de fremadrettede arbejdsgange og processer.

Om stillingen

Du kommer til at agerer i spændingsfeltet mellem den politiske og faglige ledelse, eksterne myndigheder og interesseorganisationer samt eksterne rådgivere. Du vil ofte skulle deltage i drøftelser og forhandlinger om byggefaglige emner.

Dine konkrete opgaver vil være at:

• Omsætte operative behov til konkrete byggeprojekter.
• Projektudvikling af nye kapaciteter.
• Udarbejde ressourceestimater, projektdefineringer og prisfastsættelser for budgetlægning.
• Udarbejde tidsplaner, risikovurderinger og totaløkonomiske beregninger.
• Yde byggefaglig støtte og rådgivning til planlægning og prioritering af projekter herunder også bygningsrelaterede arbejdsmiljøprojekter.
Ovenstående opgaver vil løses i samarbejde med 20 andre kollegaer i sektionen, som alle har det fælles formål at skabe de bedste betingelser for fremtidens behov i Forsvaret.

Du har årligt ca. 40 dages rejseaktivitet inden for landets grænser og i mindre grad til udlandet.

Du bliver en del af et uformelt arbejdsmiljø med en god stemning og teamwork, hvor vi spiller hinanden gode. Du har en arbejdsdag med mulighed for stor fleksibilitet, med flextid og betalt frokostpause samt mulighed for hjemmearbejdsdage.

Om dig

Du er hurtig til at sætte dig ind i konkrete problemstillinger og finde løsninger. Du skal med din brede erfaring inden for byggeri, evne at omsætte operative ønsker til byggeprojekter.

Du har en bred erfaring som udførende eller rådgiver i byggebranchen, og du har en relevant faglig uddannelse som enten ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende og ønsker at bidrage aktivt til forsvarets fremtidige udvikling.
Du er en stærk generalist på det tekniske og byggefaglige område, hvor du anvender din solide teoretiske og praktiske faglighed i opgaveløsningen. Du arbejder både selvstændigt og tværfagligt, så du sikrer, at alle relevante interessenter er involveret for at levere en succesfuld opgaveløsning.
Som person er du fleksibel, udadvendt og samarbejdsorienteret, samt formulerer dig godt i både skrift og tale.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med bygningsrelaterede arbejdsmiljøforhold.

Det er afgørende, at du strukturerer og prioriterer indsatserne i en meget travl hverdag. Derudover har du en god forståelse for helheden - herunder de operative enheder som FES hver dag servicerer.

Du har et gyldigt kørekort til kategori B.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingerne er du velkommen til at kontakte chefen for Projektplanlægningssektionen Louise Lind, på telefon 2364 0485 eller via mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn - og ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Betina Koch-Søfeldt på telefon 7281 9128.

Er du interesseret i stillingen, så søg stillingen via linket, hvor ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante bilag bedes vedlagt.

Ansøgningsfristen er den 26. februar 2023.

Ansættelsessamtaler holdes løbende, så send sin ansøgning allerede i dag.

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES)
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse varetager drift af Forsvarsministeriets ejendomme og arealer. Opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende af eksterne leverandører. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring samt partnerelementer på 28 etablissementer i hele Danmark. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har et samlet budget på ca. 2,5 mia. kr., vi har 2,4 mio. m2 bygninger i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 34.000 hektar og vi beskæftiger ca. 550 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Hjørring
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0