Missya i Odense søger konstruktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

!STOP! Hvis du er Tekniker/Konstruktør

Vi har prøvet det før – desværre uden held – så denne gang håber vi på, at der en konstruktør derude, som har lyst til at arbejde i Odense og være en del af et lille, spændende team Missya. Vi er et team, hvor dagligdagen er travl, afvekslende, udfordrende og nogle gange hektisk, men ikke mere hektisk end vi kan tage os tid til at have det hyggeligt. Vi er en lille ”familie” hvor vi passer på hinanden og Missya. Så dine kompetencer er vigtige, men kemien og lysten til at være en del af det er lige så vigtigt. Så vi fortsætter indtil vi finder det helt rigtige. Er du den, vi har ledt efter? Så er det nu, du skal gribe chancen for at fuldende vores team.

Kan du skabe magi i krydsfeltet mellem producenter, kommende trends og kunder med ønsker til kollektionen? Så er det dig vi søger.

MISSYA søger en ambitiøs konstruktør, der er passioneret omkring konstruktion, og som vil indgå i et engageret team, hvor den gode pasform og flot finish vægter højt. Du vil blive en del af en lille virksomhed med store ambitioner, højt tempo og altid godt humør.

Dette er din mulighed for at skærpe dine evner inden for lingeri, bade- og nattøj med forskelligartede arbejdsopgaver og en bred kontaktflade, som bl.a. inkluderer vores designer, kunder og leverandører, hvorfor du vil få brug for gode kommunikationsevner, struktur og overblik.

Dine daglige arbejdsopgaver omfatter blandt andet

  • Udvikling, definition og fastlæggelse af grundform til produkter
  • Graduering, opmåling og kommentering af proto-, design-, salgs-, sizeset-, pre-production og bulk
  • Kontakt med leverandører
  • Gennemførelser af system-, udviklings- og optimeringsprojekter
  • Forskellige ad hoc-opgaver

Lyder dette som dig?

Du har

Det er et absolut krav, at du har minimum 3 års erfaring fra en lignende stilling i tekstil- eller modebranchen. Erfaring med lingeri eller badetøj er et stort plus.

  • Relevant uddannelse indenfor konstruktion
  • Erfaring med tilpasning og kommentering af prøver
  • Engelsk i skrift og tale, da kommunikation med producenterne foregår på engelsk
  • Erfaring med kontakt til leverandører i Østen
  • Materialekendskab og produktionsteknisk forståelse
  • Office-pakken på brugerniveau
  • Kendskab til NAV/Business Central samt CLO er en fordel

Du er

  • Positiv af sind og løsningsorienteret
  • Detaljeorienteret og kvalitetsbevidst
  • Motiveret for at skabe den optimale pasform hver gang
  • Selvstændig og god til at prioritere egne opgaver også i en travl hverdag
  • Fleksibel, når deadlines skal overholdes
  • Engageret og villig til at varetage mere rutineprægede opgaver, som byder sig i en lille virksomhed

Vi tilbyder

  • Et fuldtidsjob med en afvekslende hverdag, og med mulighed for nedsat tid
  • Et spændende job i en lille virksomhed hvor alle sætter sit præg på hverdagen
  • At blive en del af et brand som er i konstant udvikling
  • Hyggeligt og åbent kontormiljø midt i Kongensgade, Odense C

Vi designer og producerer vores egne kollektioner og lægger stor vægt på, at kvalitet og pasform er i top. Vi sikrer derfor, at de enkelte modeller til stadighed optimeres, gradueres, opmåles og kommenteres ad flere omgange, inden vi godkender den endelige sample til produktion.

Du bliver en del af et lille team på 4 personer, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor engagement, drive, gå-på-mod og især teamwork er nøgleordene. Trivsel står højt på agendaen sammen med en altid tilstedeværende vilje til at fortsætte vores kontinuerlige fremgang.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling på 37 timer/uge, men arbejdstiderne kan aftales med den rette kandidat.
Lønnen aftales på baggrund af kvalifikationer.
Eventuelle rejser til producenterne kan forekomme.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid velkommen til at kontakte os:
Natasha Nenezic [email protected] / Pernille Andrés [email protected]

Søg stillingen ved at sende din ansøgning og CV til [email protected]. Vi screener løbende og lukker for ansøgninger, når vi har tilstrækkeligt med kvalificerede kandidater til jobbet. Send din ansøgning hurtigst muligt.

MISSYA A/S
MISSYA blev grundlagt i Danmark i 2003. MISSYA er et dansk mærke, designet i Danmark og solgt i hele Skandinavien. Virksomheden er familieejet af Andrés og Høyer familierne. Begge familier er lingeriforhandlere på det danske marked og har arbejdet med lingeri i mere end 80 år. MISSYA-navnet er en sammentrækning fra MISS YOU, og dette giver navnet en følelse af længsel efter mere ”luksus i hverdagen”.

Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Odense

Lignende jobs

  • Konstruktør (praktik) i Odense

    JobbetBygningskonstruktørpraktikken vil blive afviklet fordelt i vores tilbuds-, projekt- og udførende afdeling, hvor de primære opgaver er udbudsgranskning, kalkulationer, projektledelse, tils..
    • Konstruktør
    • Odense
    Få mere info
  • Konstruktør (praktik) i Odense

    Hos Vognsen & Co A/S søger vi engageret bygningskonstruktør praktikant, som i tæt samarbejde med vores byggeledelse skal være med på en stor tømrerentreprise.Kort om dine opgaverVi søg..
    • Konstruktør
    • Odense
    Få mere info
  • Konstruktør i Hele Danmark

    Konstruktør søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Konstruktør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Odense

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Odense over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør i Odense.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør i Odense over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 2
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3

Værd at vide når du søger job som konstruktør i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.