Konstruktør - skærende specialværktøj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sunds

Konstruktør - skærende specialværktøj

Baggrund fra metalindustrien og evt. overbygning som produktionsteknolog el. lign.

Har du en baggrund fra metalindustrien og motiveres af at arbejde med teknik? Og har du allerede erfaring som konstruktør, eller er du snart færdiguddannet som produktionsteknolog og brænder for at arbejde som konstruktør? Så er dette muligvis jobbet for dig...

Et fagligt dygtigt konstruktionsteam på vej mod en digital forandring
I Kyocera Unimerco skal vi i gang med at digitalisere og optimere, hvordan vi arbejder med konstruktion af vores værktøjsløsninger.

Samtidig har vores dygtige koordinator i konstruktionsafdelingen nu fået det overordnede ledelsesansvar for teamet, og derfor søger vi en ny konstruktør, som også har interesse for at blive en del af en spændende forandringsproces, hvor nye processer og arbejdsgange skal implementeres.

Du kommer til at indgå i et velfungerende team bestående af 16 fagligt dygtige kolleger på vores hovedkontor i Danmark, som arbejder med konstruktion af værktøjer til skærende bearbejdning til bl.a. fly, bil-, vind- og metalindustrien.

Du får ligeledes et tæt samarbejde med 14 udenlandske kolleger, der arbejder med konstruktionsopgaver i vores selskaber i England, USA, Sverige og Litauen. Du kan derfor forvente at blive en del af et globalt team, der ved hjælp af daglig sparring og vidensdeling konstruerer højteknologiske kundespecifikke værktøjsløsninger.

Dine arbejdsopgaver
Din primære arbejdsopgave bliver at konstruere forskellige kundespecifikke værktøjsløsninger i CAD-programmer på baggrund af indledende oplæg fra vores salgsfunktion. Efter fuldført konstruktionsopgave sender du opgaven videre i produktion.

Dette indebærer bl.a.:

  • 2D- og 3D konstruktion af specialværktøj, som benyttes til skærende bearbejdning hos vores kunder i bl.a. bil- og flyindustrien.
  • Teknisk afklaring af værktøjsløsningsvalg i tæt samarbejde med salgs- og produktionsafdelinger.

I begyndelsen bruger du 95% af din tid på konstruktionsopgaverne, men i takt med at du opbygger erfaring og kommer godt ind i opgaverne, kan du også indgå i udviklingsopgaver og bidrage med dine inputs for at digitalisere arbejdsprocesser og -metoder indenfor konstruktionsområdet.

Dine kvalifikationer

  • Vi forestiller os, du er uddannet indenfor metalindustrien - f.eks. som industritekniker, værktøjsmager eller lignende - og har erfaring med at anvende skærende værktøj.
  • Du har gerne bygget ovenpå med en uddannelse som produktionsteknolog eller lignende – alternativt er du måske i gang med dit sidste semester på uddannelsen og brænder for at arbejde med konstruktion.
  • Da du bliver en del af et globalt team, er det et krav, at du behersker engelsk på et godt niveau i både skrift og tale.
  • Du arbejder struktureret og motiveres af at arbejde med teknik samt har lyst til at arbejde med værtøjer til mange forskellige produkter og industrier.

Bliv en del af et godt hold
Vi er ambitiøse og engagerede og står sammen om at skabe gode resultater – men med respekt for hinanden, det samfund vi er en del af og det gode arbejdsliv. Vi tror på, at et godt arbejdsliv er en vigtig del af en god tilværelse.

Vi serverer sunde måltider i vores medarbejderrestaurant, har overskudsdeling, fitnessrum og fysioterapeut m.v. – men ved også, at det kun er noget værd, hvis du hver dag møder dygtige, humørfyldte og forskellige kolleger og ledere, som ser dig, støtter dig og stiller krav i et motiverende samarbejde.

Efter arbejde kan du møde dine kolleger i en af vores mange klubber og dyrke din interesse for bl.a. cykling, løb, yoga, jagt, golf, multimedia og meget mere.

Om os
Du bliver en del af en international koncern, der blev grundlagt i 1964. Siden 2011 har vi været en del af det globale konglomerat Kyocera, der i dag beskæftiger mere end 76.000 medarbejdere på verdensplan på tværs af forskellige produktområder.

Hos Kyocera Unimerco producerer, genopsliber og sælger vi nogle af verdens mest effektive og komplicerede specialproducerede værktøjsløsninger til bl.a. træ- og metalindustrien i hele verden.

Vi er ca. 700 medarbejdere ansat på tværs af 14 selskaber i Danmark og udlandet. Heraf arbejder ca. halvdelen af disse på vores hovedkontor i Sunds ved Herning.

Vil du vide mere?
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Manager Anders Thomassen eller HR Manager Lotte Nyegaard Wedel pr. mail eller telefon.

Vær opmærksom på, at vi ikke har ansøgningsfrist på stillingen. Vi behandler de indkomne ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sunds.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Sunds

Lignende jobs

  • Konstruktør i Tarm

    Konstruktør til Teknisk afdeling med håndværksmæssig baggrund Grundet VM Tarm A/S´ store vækst de seneste år søger vi en faglig dygtig konstruktør med erhvervserfaring til konstruktion af tankvogne..
    • Konstruktør
    • Tarm
    Få mere info
  • Konstruktør (praktik) i Holstebro

    Bygningskonstruktørpraktikant - projekterende - efterår 2024Indtast din mailadresse, og tryk Fortsæt.Din mailadresseIndtast en gyldig mailadresseJeg giver hermed mit samtykke til, at .
    • Konstruktør
    • Holstebro
    Få mere info
  • Konstruktør i Holstebro

    Humano søger for IBG Consult Projekterende bygningskonstruktør. IBG Consult IBG Consult arbejder med totalrådgivning indenfor byggeri, og tilbyder både private, erhvervs- og offentlige kund..
    • Konstruktør
    • Holstebro
    Få mere info
  • Konstruktør i Vildbjerg

    Som bygningskonstruktør/projektleder hos Ingolf Jakobsen vil du blive del af en ambitiøs entreprenørvirksomhed i vækst. [xxxxx] er et vestjysk entreprenørfirma med base i .
    • Konstruktør
    • Vildbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Sunds

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Sunds over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0