Praktikophold hos [xxxxx] i Virum: Konstruktør til Arkitektafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Virum

Bliv en del af passionen hos nne

Hvis du kan lide variation i din hverdag, er på udkig efter en stejl indlæringskurve og søger et fællesskab af hjælpsomme, ambitiøse kolleger, så er du kommet til det rette sted hos nne. Vælger du os som dit praktiksted, kan vi tilbyde dig et spændende indblik i en projektorganisation, hvor der er uendeligt mange kombinationer af karriereveje, løbende udvikling og sparring med masser af specialister inden for farmaceutisk produktion.


Få et særligt indblik i nne’s verden – vi er ikke som de andre
Architecture & Design er en afdeling i Facility Design, som projekterer, udbyder og fører tilsyn med farmabranchens mindre og helt store projekter. Vi udarbejder alt fra de indledende faser af projekter til Hovedprojektering ned i mindste detalje. Mulighederne er mange og mest af alt afhængig af, hvilke interesser du har. Så uanset om du er ferm til Revit, finder glæde i at skrive beskrivelser, eller nyder at være på byggepladsen med underentreprenørerne nede ad gangen - ja, så er der rig mulighed for at specialisere din passion hos os.

Seniority


CUSTOM.SENIORITYLEVEL

Job functions


CUSTOM.JOBFUNCTIONS

Employment type


EMPLOYMENT.TYPE

Department


OU.DIVISION

Location


OU.LOCATION.ADDRESS

Det vi håber, du kan hjælpe os med


Vi har en travl hverdag, hvor vi håber, at du kan hjælpe med at få enderne til at mødes enten i mindre ombygningsprojekter (på eksisterende faciliteter), eller på store, nye farmaceutiske fabrikker i milliard-klassen. Som konstruktør kan du bidrage med din brede viden indenfor byggebranchens mange facetter. Du vil blive en del af et større eller mindre team, som i fællesskab skal sikre, at fremtidens medicinalproduktion. Vi skal især være med til at sikre, at produktionen lever op til de vigtige krav iht. GMP (Good Manufacturing Process) og har de mest optimale forudsætninger for at levere farmaceutiske produkter til det stigende behov på verdensplan.

Det vi søger, og hvem der bliver dit nærmeste team


I nne beskæftiger vi mere end 100 forskellige uddannelsesretninger. Og den diversitet er vi meget stolte af, fordi det gør det både sjovt og givende at gå på arbejde - hver dag. I afdelingen Architecture & Design kommer du til at møde andre konstruktører såvel som arkitekter, der for de flestes vedkomne har specialiseret sig indenfor farmaceutisk byggeri.

Du vil også få mulighed for at opholde dig i kortere eller længere tid på vores lokationer i Kalundborg samt i Hovedstadsområdet, så du kan se og opleve forskellige faser af vores projekter.

Lidt om dig


Til denne opgave søger vi en Konstruktionsstuderende, som er nysgerrig, har et øje for detaljerne, og går med et brændende ønske om at prøve kræfter med Revit og beskrivelser. Vores officielle virksomhedssprog er engelsk, og vi har flere kolleger, som primært taler engelsk. Derfor skal du også kunne begå dig på skrift og tale i engelsk.

Det her er nne

Med mange faglige discipliner designer og bygger vi medicinske produktionsfaciliteter. Kort opsummeret, så er det helt basalt det, vi laver. Og fordi produktion af livsvigtig medicin er så vigtig for patienterne, brænder vi for at arbejde sammen om at finde de bedste løsninger til meget komplekse opgaver. Vi løser omkring 1300 små og store projekter om året, og vi bestræber os på at sikre, at din tid hos nne bliver meningsfuld og udviklende – også for os, da vi også håber på at kunne lære af dig.

Du kan lære mere om nne og dine muligheder på www.nne.com/careers

Ansøgningsfrist er 13. oktober 2022.

Lyder det som noget for dig? Fantastisk! Så send os din ansøgning snarest.

Spørgsmål inden du ansøger? Kontakt Manager Architecture & Design, Lisbet Qvist ([email protected]).

Bemærk venligst, at vi kun accepterer ansøgninger indsendt via vores online rekrutteringssystem.

For at sikre en effektiv og fair rekrutteringsproces opfordrer vi dig til at undlade at tilføje et foto i dit CV. Hos nne forpligter vi os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konstruktør", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Virum.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konstruktør
  • Virum
  • Fredag den 14. oktober 2022

Lignende jobs

  • Konstruktør i Nordsjælland

    Vil du arbejde med design og konstruktion samt optimering og moduludvikling af mekaniske stålkomponenter, der kundetilpasses løbende. Du bliver en del af teamet i en mindre virksomhed, som er inde .
    • Konstruktør
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Konstruktør i Allerød

    Vil du være en del af en dynamisk arbejdsplads med engagerede og dygtige kollegaer og vil du hjælpe vores Projektchef med daglige opgaver i forhold til butiksombygninger? Så har vi måske lige jobbe..
    • Konstruktør
    • Allerød
    Få mere info
  • Konstruktør i Hele Danmark

    Konstruktør søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Konstruktør
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konstruktør i Virum

Herunder ser du udviklingen i udbudte konstruktør i Virum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konstruktør.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konstruktør over tid

Dato Alle jobs som konstruktør
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0