Vikarstilling: Vi søger en uddannelseskonsulent (barselsvikariat) til kontoret Uddannelse, Læring og Ledelse, Regions...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance, Vikar - Aalborg Øst

Er du en dygtig AC-generalist med interesse for sundhedsfaglige grunduddannelser? Kan du være en aktiv medspiller i komplekse sammenhænge og indgå i netværk, såvel internt i regionen som med eksterne samarbejdspartnere? Vil du være med til at sikre, at Region Nordjylland er helt i front, når det gælder strategisk udvikling og kvalitetssikring af gode uddannelsesforløb for de sundhedsfaglige grunduddannelser? Så har vi jobbet til dig!

Om jobbet
Region Nordjyllands hovedopgave er det nordjyske sundhedsvæsen. Sammen med hospitaler og virksomheder i regionen bidrager kontoret Uddannelse, Læring og Ledelse til at udvikle, koordinere og sikre et bredt strategisk fokus på den kliniske del af uddannelsesopgaven. Som uddannelseskonsulent får du primært fokus på praktikdelen i grunduddannelser indenfor de forskellige sundhedsfaglige uddannelser, og dine opgaver bliver et mix relateret til dette felt. Du får også opgaver indenfor det øvrige sundhedsfaglige uddannelsesområde, herunder efter- og videreuddannelse.

Som eksempler på konkrete opgaver kan vi nævne:
  • Du skal arbejde med AC-generalistopgaver ift. det sundhedsfaglige uddannelsesområde – fx udarbejdelse af sagsfremstillinger. til ledelsessystemet eller det politiske felt samt implementering og opfølgning på politiske initiativer.
  • Du repræsenterer Region Nordjylland såvel indadtil og udadtil via et tæt samarbejde med både interne og eksterne parter og dermed selvstændigt.
  • Du får mulighed for at arbejde med udviklingsopgaver relateret til uddannelsesområdet, fx rammer og vilkår for klinisk uddannelse.
  • Du får opgaver med at sekretariatsbetjene interne fora relateret til uddannelsesopgaven.
  • Du understøtter det regionale og lokale arbejde med uddannelse, der foregår på hospitalerne og øvrige regionale virksomheder og institutioner.


Om dig
Du er en god kollega, arbejder struktureret, overholder deadlines og er god til at tale med alle mennesker. Humor er et plus, og du bidrager selvfølgelig til det gode arbejdsmiljø i form af engagement, nye ideer og evnen til at samarbejde på kryds og tværs - i en organisation, hvor den sundhedspolitiske dagsorden definerer vores retning og prioriteringer.

Herudover ønsker vi os en kollega, som kan matche flest muligt af følgende kompetencer og kvalifikationer:
  • Har viden og kendskab til det uddannelsespolitiske område og gerne erfaring med uddannelse i regi af sundhedssektoren.
  • Har gennemslagskraft og gode relationelle samarbejdsevner – og har lysten til at være bindeled mellem flere aktører inden for den uddannelsesmæssige aktørkreds, herunder håndtere forskelligrettede interesser.
  • Har overblik, kan navigere i komplekse sammenhænge og være proaktiv i opgaveløsningen.
  • Arbejder struktureret, selvstændigt og kan overholde deadlines.
  • Mestrer at arbejde med forskellige opgaver samtidigt.
  • Kan indgå i tværgående teamsamarbejde og evt. har proceskonsulentkompetencer.
  • Har mod på og evner at arbejde med sagsbehandling, vejledninger, bekendtgørelser m.m.
  • Trives med både drifts- og udviklingsopgaver og har gode formidlings- og kommunikationskompetencer.


Vi tilbyder
En spændende og meningsfyldt hverdag i et kontor, hvor du bliver en del af Team Uddannelse, som udover grunduddannelser for bl.a. sundhedsfaglige professionsbachelorer og erhvervsuddannelser, også arbejder med lægelig videreuddannelse og specialuddannelserne inden for sygepleje m.m.
Du får et målrettet introforløb, skræddersyet til din erfaring og dit udgangspunkt, og vi lægger stor vægt på løbende sparring og uddannelse.

Vi tilbyder blandt andet:
  • Et uhøjtideligt og godt kollegialt arbejdsmiljø hvor regionens ITOP-værdier er i højsædet.
  • Fleksibilitet i tilrettelæggelsen af din opgaveportefølje og mulighed for at sætte dit eget præg på, hvordan opgaverne skal løses.

En spændende arbejdsplads helt tæt på de politiske beslutninger og en arbejdsplads, hvor samarbejde på tværs af fagligheder, hospitaler og virksomheder præger vores hverdag og den måde, vi løser vores opgaver på.

Om os
På den store skala bliver du en del Mennesker og Organisation, en del af fællesadministrationen i Region Nordjylland, hvor vi alle er samarbejdspartnere for Region Nordjyllands hospitaler og øvrige virksomheder.
Vi stiller rammer, rådgivning og støtte til at udvikle og implementere til rådighed for alle. Vores fokus er på borgeren, kerneopgaven og de overordnede strategier.
Samtidig sætter vi en ære i at have øje for det tværsektorielle samarbejde og løse vores opgaver baseret på en datadrevet tilgang.

I lidt mindre skala bliver du bliver en del af kontoret Uddannelse, Læring og Ledelse, herunder en del af Team Uddannelse, hvor vi er 11 konsulenter, som varetager en bred vifte af opgaver relateret til uddannelse og rekruttering. Vi har hele Region Nordjylland som vores arbejdsområde, men sundhedsområdet og de sundhedsfaglige uddannelser fylder meget.

Vil du vide mere
Nærmere oplysninger om jobbet får du ved henvendelse til uddannelseskonsulenterne Maiken Høhrmann Jochimsen og Louise Kallestrup.

Det praktiske
Løn og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst via forhandlingsberettigede organisation. Vi har brug for dig pr. 1. maj eller snarest muligt.
Samtaler afholdes fredag den 10. marts 2023.
Du får arbejdssted i Regionshuset, Aalborg.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg Øst
  • Fredag den 03. marts 2023

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Aalborg SV

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Aalborg

    Vi søger en dedikeret person til at styrke kvaliteten af den kollektive trafik i Nordjylland. Vi er i fuld udvikling med en vision om at blive Danmarks førende mobilitetsselskab. Vores mål er..
    • Konsulent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Aalborg Øst

    Kontoret for Patientbefordring søger BefordringskonsulentEr du vores nye kollega? Der brænder for sundhedsområdet, for at vejlede, rådgive og hjælpe patienter, pårørende, sundhedspersonale m.fl..
    • Konsulent
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Aalborg Øst

    Er du en dygtig generalist med interesse for sundhedsfaglige uddannelser? Vil du være med til at sikre gode forløb for uddannelseslæger? Trives du med drift og administration? Kan du være en aktiv .
    • Konsulent
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2