UCN søger erfaren udviklingskonsulent til UCN Pædagogiks ledelsesteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg SØ

Har du erfaring med ledelsesunderstøttelse og strategisk udviklingsarbejde? Har du politisk tæft og kendskab til uddannelsessektoren? Så er jobbet som udviklingskonsulent i UCN Pædagogik måske noget for dig?

UCN Pædagogik er optaget af at skabe de bedste rammer og forudsætninger for, at vores dimittender bidrager kvalitativt og innovativt til den pædagogiske praksis i Nordjylland gennem en tydelig fagprofessionel identitet og kompetence. Det gør vi ved at udvikle Pædagoguddannelsen og uddannelsens vidensgrundlag gennem praksisnær forskning.

Pædagoguddannelsen står desuden midt i en reformtid, hvor der snarest forventes en større revision af uddannelsen fra politisk hold. Udviklingsprocesserne vil tage form både indenfor et fælles nationalt sektorsamarbejde og i chef-og ledergruppen lokalt i Nordjylland. Det skal bemærkes, at UCN løfter formandskabet for det nationale arbejde fra januar 2024.

Som udviklingskonsulent i UCN Pædagogik får du en central og betydningsfuld rolle med at skabe ledelsesmæssig sammenhæng, samarbejde og koordinering på tværs i såvel området som i resten af organisationen. Du får tillige en særlig rolle i at understøtte det nationale chefnetværk, som står overfor at udvikle fremtidens Pædagoguddannelse.

UCN Pædagogik er organiseret under en chef med fire uddannelsesledere og en forskningsleder i reference. Uddannelsesområdet har uddannelsesudbud og forskningsprojekter i Aalborg, Hjørring og Thisted.

Stillingen er med reference til uddannelsesleder for UCN Pædagogiks afdeling i Aalborg og er til tiltrædelse pr. 1. januar 2024 eller efter aftale.

En række vigtige opgaver venter på dig som udviklingskonsulent i UCN Pædagogik:

  • Du skal understøtte UCN Pædagogiks ledelse i udvikling af fremtidens Pædagoguddannelse og realisering af områdets strategiindsatser sammen med andre akademiske medarbejdere og undervisere
  • Du skal understøtte UCN Pædagogiks formandskab for det nationale chef- og ledernetværk for Pædagoguddannelsen

Det betyder, at du, i tæt samarbejde med uddannelseschefen, lederteam og netværk, skal varetage afvekslende og varierende opgaver, der alle kræver overblik, stor selvstændighed, uddannelsespolitisk tæft og evne til at jonglere med mange forskelligartede projekter og opgaver på samme tid.

Eksempler på dine arbejdsopgaver som udviklingskonsulent i UCN Pædagogik:

  • Generel ledelsesunderstøttelse af uddannelseschefen og det øvrige lederteam
  • Udarbejde sagsforberedende arbejde, analyser og oplæg
  • Forberede, facilitere og følge op på fælles møder for den samlede ledelse i UCN Pædagogik eller i ledernetværket
  • Koordinere forskellige initiativer på tværs af den samlede ledergruppe i uddannelsesområdet eller på tværs i landet
  • Procestilrettelægge interne processer indenfor uddannelsesområdet med henblik på bred involvering af de rette ledere og medarbejdere
  • Varetagelse af projektlederfunktionen i strategiske projekter, der går på tværs af UCN Pædagogik eller mellem Professionshøjskoler
  • Understøtte implementering af UCN’s strategi samt øvrige strategiske og tværgående indsatser i området
  • Generel sagsbehandling

Hvem er du?

Er du den rette profil, så har du formodentlig erfaring fra en lignende stilling med ledelsesunderstøttelse på chefniveau og kender til den daglige drift af videregående uddannelser og gerne Professionsbacheloruddannelser.

Derudover forventer vi, at:

  • du har en relevant videregående uddannelse eller tilsvarende samt relevant erhvervserfaring og har desuden erfaring med at begå dig i en politisk styret organisation
  • du har veludviklede samarbejdsevner med lyst, mod og vilje til at bidrage med løsninger på tværs af området. Det er således helt naturligt for dig at samarbejde med chef, ledere, kolleger og andre samarbejdspartnere i løsningen af dine opgaver
  • du er analytisk stærk og varetager yderst selvstændigt dine opgaver på en systematisk og struktureret måde, som medvirker til at reducere kompleksiteten og retter fokus på det væsentlige
  • du kender værdien af at være på forkant og sætter en ære i proaktivt at understøtte den daglige drift på et højt niveau og med effektivt aftræk
  • du har stærke mundtlige og skriftlige kompetencer, er konkret og præcis i dine formuleringer og afstemmer dit budskab efter målgruppen
  • du er stærk i og kan dokumentere erfaring med at tilrettelægge involverende processer for såvel ledere som medarbejdere
  • du er særdeles erfaren i at udarbejde sagsfremstillinger, procesoplæg og diverse præsentationsmaterialer - og ser det som en naturlig del af dit virke

Vi tilbyder:
En velfungerende og attraktiv arbejdsplads med erfarne medarbejdere samt højt fagligt engagement i et godt arbejdsmiljø.

Gode muligheder for sparring, støtte og udvikling. Vi værdsætter høj faglighed og en uhøjtidelig omgangstone.

Gode udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt og du kan forvente udfordrende opgaver og god sparring fra din nærmeste leder.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Afgrænsning af opgaver og indplacering sker som enten fuldmægtig eller specialkonsulent, afhængig af erfaring og kompetencer.

Der vil være mulighed for forhandling af tillæg.

Ansættelsen sker på fuld tid.

Dit primære ansættelsessted vil være i Aalborg, men da Professionshøjskolen UCN udbyder de pædagogiske uddannelser i både Aalborg, Thisted og Hjørring, skal ansøgeren være indstillet på at udføre arbejde på forskellige adresser.

Samarbejdet med det nationale ledernetværk vil kræve noget rejseaktivitet.

Tiltrædelse vil være 1. januar 2024 eller hurtigst muligt.

Yderligere information:
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 23. november 2023.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for UCN Pædagogik Anne Krogh på tlf. 72690480 eller på e-mail: [email protected] .

Læs mere om UCN og Pædagoguddannelsen på www.ucn.dk.

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Aalborg SØ
  • Tirsdag den 14. november 2023

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Aalborg Øst

    Kontoret for Patientbefordring søger BefordringskonsulentEr du vores nye kollega? Der brænder for sundhedsområdet, for at vejlede, rådgive og hjælpe patienter, pårørende, sundhedspersonale m.fl..
    • Konsulent
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Aalborg Øst

    Er du en dygtig generalist med interesse for sundhedsfaglige uddannelser? Vil du være med til at sikre gode forløb for uddannelseslæger? Trives du med drift og administration? Kan du være en aktiv .
    • Konsulent
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Aalborg

    Teknisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital søger en administrativ konsulent til at indgå i vores dynamiske og engagerede team.Teknisk afdeling er en del af Aalborg Universitetshospitals s..
    • Konsulent
    • Aalborg
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Aalborg Øst

    Vil du være en del af et projekt- og planlægningsteam, hvor administrativ sagsbehandling, projektledelse og samarbejde er i højsædet? Det har du nu mulighed for i Specialsektorens administration i .
    • Konsulent
    • Aalborg Øst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Aalborg SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Aalborg SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0