Konsulenter til udvikling af kommunerne på socialområdet og på sundhedsområdet.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Århus C

Marselisborg arbejder for at hjælpe kommuner og andre organisationer med at realisere deres mål og ambitioner. Og vi er efterspurgte. Derfor søger vi konsulenter med engagement, kompetencer og høj faglighed på området til at hjælpe med analyse, organisationsudvikling og kompetenceudvikling på social – og sundhedsområdet.

*****

Landets kommuner står overfor at skulle realisere omfattende forandringer. Konkret forventer vi større ændringer med den kommende sundhedsreform, der stiller nye krav til det nære sundhedsvæsen, en 10-års plan for psykiatrien, en ny hovedlov, der skal styrke indsatsen overfor sårbare samt barnets lov, som stiller markant anderledes krav til kommunernes handlinger og inddragelse af børn og familier. Samtidigt skal kommunerne fortsat indfri ambitioner om høj faglighed, om markante besparelser og en effektiv drift samt målrettede og differentierede borgerindsatser. Det kræver både sektorfaglig og metodisk viden at kunne rådgive ledere og medarbejdere på dette område – og det tilbyder vi hos Marselisborg. Vores rådgivning er efterspurgt, og derfor søger vi flere kollegaer.

Hvem er Marselisborg, og hvad tilbyder vi dig?

Hos Marselisborg arbejder vi på tværs af de brede velfærdsområder indenfor beskæftigelse samt sundhed og socialområdet, ligesom vi arbejder målrettet med arbejdsmiljø på tværs af sektorer. Vores kunder er kommuner, styrelser og andre organisationer. Vi bistår med analyser, organisationsudvikling, kompetenceudvikling og ledelsesrådgivning. Uanset opgavetype ligger det dybt i os at omsætte krav til kommunerne og kommunernes egne ambitioner til processer, redskaber og konkrete handlinger, der passer til netop der, hvor vores kunder er. Vi gør det, der virker, hvorfor vi heller ikke er bundet af faste koncepter.

Du kan læse mere om os på www.marselisborg.org.

Vi tilbyder en hverdag, hvor du vil møde opgaver såsom:

  • At indsamle, analysere og formidle viden til kommuner. Dvs. at designe en analyse, indsamle og analysere kvalitativt såvel som kvantitativt data og gøre den behandlede viden anvendelig for modtagerne
  • At bidrage til udvikling af organisationer ved at arbejde med forandringsledelse, arbejdsgange og ledelsesrådgivning hos kunder, der er præget af begrænsede ressourcer og et stort ”omsorgsgen”
  • At bidrage til udvikling af kompetencer ved at tilrettelægge og afholde undervisningsforløb for medarbejdere med særligt fokus på målfastsættelse, praksisnære refleksioner og ledelsesudvikling, hvor vi vægter at underviseren har faglig viden til at kunne udfordrer og instruere medarbejderne i deres praksis
  • Være ansvarlig for projektudvikling, kontakt med og relationen til kunden, for den løbende afstemning af kundens behov og dermed på projektledelse, form på og indhold i de leverede aktiviteter og produkter

Hos os du en del af en virksomhed, hvor konsulenterne arbejder med ærekærhed og fagligt engagement for opgaverne og formår at gøre det i et humoristisk og uformelt miljø. Vi er ambitiøse og hjælper hinanden, fordi det skaber et godt arbejdsmiljø, der kommer vores kunder til gode. Vores faglige miljø bindes stærkt sammen af en uformel kultur med plads til sociale arrangementer som fredagsbarer, oplæg, sociale og faglige aktiviteter uden for huset m.v.

Det, vi søger hos dig

Vi søger konsulenter, der enten er nyuddannede eller med nogle års erfaring, der har mod på at tage ansvar i forandringsprocesser. Uanset erfaring lægger vi vægt på, at du forener engagement med høj faglighed og metodisk viden. Den ideelle kollega for os deler vores DNA og har:

  • En lang videregående, relevant uddannelse fx Statskundskab, Folkesundhedsvidenskab, Sociologi, Offentlig Politik og Økonomi m.v.
  • Erfaring med eller viden om udvikling af kommunernes praksis på enten social- eller sundhedsområdet. Det kan være, at du på socialområdet har tilegnet dig viden om eksempelvis tilrettelæggelse af myndighedsarbejdet, udvikling på bosteder, tilrettelæggelse af forebyggende indsatser og indsatser i eget hjem, dokumentation og tværgående samarbejde mm. forebyggende arbejde. Det kan være du på sundhedsområdet har arbejdet med udvikling af fx myndighedsfunktioner, hjemmeplejen, træning eller hjemmeplejen og er optaget af emner såsom selvstyrende teams, tværgående samarbejde, kommunal forebyggelsesindsats, akutfunktioner og rehabilitering.
  • Teoretisk og praktisk erfaring med både kvantitative og kvalitative analyser, som klæder dig fagligt og metodisk på til at udarbejde et målrettet analysedesign, indsamle og analysere data samt at omsætte data til interessante og relevante indsigter for kunden
  • Opnået gode færdigheder inden for procesfacilitering, kundedialog og metodeanvendelse – herunder indgående kendskab til Stata, Excel og evt. Nvivo
  • Evnen og lysten til at drive udviklingsprocesser og forandringsprojekter – gerne på både leder- og medarbejderniveau
  • Evnen til at omsætte komplekse indsigter til operationel viden og læring for medarbejdere og ledere

*****

  • Dit daglige arbejdssted kan blive Hauser Plads i København eller Nørre Allé i Aarhus
  • Der er ansøgningsfrist 12. september. Du bedes sende CV, motiveret ansøgning og relevante eksamenspapirer gennem ansøgningsmodulet på vores hjemmeside.
  • Der afholdes 1. samtale i uge 38 og 2. samtale i uge 39 i Aarhus og København
  • Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Director Dorit Wahl-Brink på 21733735


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus C
  • Mandag den 12. september 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus N

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture?</p><p>If this sounds like you and you’re cu..
    • Konsulent
    • Århus N
    Få mere info
  • Konsulent i Åbyhøj

    Da vores gode kollega har valgt at søge nye udfordringer uden for branchen, har brug for dig der både med hoved, hjerte og stemme kan give vores kunder og vikarer den bedste service.Hvem er vi:.
    • Konsulent
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Århus C

    Vil du prøve kræfter med en bred vifte af administrativt understøttende opgaver inden for blandt andet bygningsudvikling, indretning og administration?Så skal du søge dette job som studentermed..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Århus N

    Det interdisciplinære forskningscenter SHAPE – Shaping Digital Citizenship ved Afdeling for Digital Design og Informationsvidenskab søger en studentermedhjælper til kommunikations- og forskningsund..
    • Konsulent
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
8. juni 2024 11
7. juni 2024 12
6. juni 2024 12
5. juni 2024 15
4. juni 2024 15
3. juni 2024 15
2. juni 2024 15
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9
30. maj 2024 9
29. maj 2024 9
28. maj 2024 10
27. maj 2024 10
26. maj 2024 10
25. maj 2024 10
24. maj 2024 10
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 9
20. maj 2024 10
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10
17. maj 2024 13
16. maj 2024 13
15. maj 2024 13
14. maj 2024 12
13. maj 2024 10
12. maj 2024 13
11. maj 2024 13
10. maj 2024 13
9. maj 2024 17