Integration Consultant til [xxxxx]s IT-afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at arbejde med integrationer og udvikling af integrationssystemer? Er du selvstændig og struktureret i din tilgang til problemstillinger og løsninger? Så er du måske hummels nye Integration Consultant.

I hummel IT bliver du en del af en spændende vækstrejse, hvor vi er i gang med at bygge it-fundamentet og arkitekturen til fremtiden ved brug af de nyeste teknologier”, udtaler Jens Engelbrett, Head of IT.

Velkommen til


Hos hummel ønsker vi at være en udfordrende, progressiv og innovativ virksomhed, der tiltrækker og fastholder de skarpeste hjerner og kreative talenter fra hele verden. Vi er et brand med en unik historie og kultur – som vi elsker og er stolte af.

Som Integration Consultant vil du blive en del af Integration & Data Hub teamet i hummels IT-afdeling, der i dag består af tre dygtige og ambitiøse kollegaer. Afdelingens primære fokus er at understøtte forretningens behov for integrationer. I det daglige går vi op i, at hverdagen er præget af godt humør. Vi sætter en ære i at hjælpe hinanden og spille hinanden gode.

Dine arbejdsopgaver hos os


Som Integration Consultant bliver din primære opgave at udvikle dataintegrationer mellem interne og eksterne systemer med vores low code integrationsplatform Lobster Data. Vi forventer ikke, at du har kendskab til Lobster, men det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende integrationssystemer.

Vi sørger for, at du bliver trænet i at anvende programmet Lobster Data.

Du vil få ansvar for at udvikle nye integrationer samt optimere, vedligeholde og videreudvikle eksisterende. Opgaverne vil være blandet og kan både være mindre udviklingsopgaver og større projekter.

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil bl.a. favne:

  • Udvikling og vedligeholdelse af integrationer mellem vores Data Hub (Azure Cloud) og og ERP system (Business Central)
  • Udvikling og vedligeholdelse af integrationer mellem hummels Business Central og eksterne handelsplatforme og systemer, f.eks. TradeByte
  • Agere sparringspartner internt og eksternt med henblik på at få bygget de rigtige integrationer
  • Udvikling af EDI projekter

Vores nye holdspiller


Vi er på udkig efter en struktureret og løsningsorienteret Integration Consultant, der er klar på nye udfordringer og trives i en tempofyldt hverdag. Du er nysgerrig på din egen personlige og proffessionelle udvikling inden for området.

Som person arbejder du struktureret i din indsamling af informationer for at altid at finde den bedste løsning på en problemstilling. Derudover har du god teknisk forståelse og er i stand til at kommunikere på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har relevant videregående uddannelse inden for IT
  • Har erfaring med SQL
  • Har erfaring med API integrationer og EDI
  • Har erfaring med Lobster Data eller lignende integrationssystem. Det kan være Link, eBiss eller Cloud baseret integrationssystemer
  • Har kendskab til formaterne EDIFACT, X12, XML og JSON
  • Har kendskab til ERP system(er) herunder datastruktur. Vi benytter Busines Central(BC), men det er ikke en forudsætning, at du har arbejdet med integrationer til Business Central før
  • Har god proces -og forretningsforståelse
  • Arbejder struktureret og har styr på detaljen

Hos hummel


Hos hummel gør vi os umage for at være en god arbejdsplads. Vi har en åben, ærlig og god tone og vi går altid efter den næste sejr og spiller derfor oftest i angreb. Men vi er samtidig ét sammenhængende hold, som spiller hinanden gode og har det sjovt.

Dit nye arbejdssted bliver på vores hovedkontor på Balticagade 20, 8000 Aarhus C. Her arbejder vi til daglig tæt på 270 kollegaer, som alle er klar til at spille dig på holdet.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor udvikling og relationer er i fokus.
  • Masser af faglige udfordringer i hverdagen, samt balance mellem arbejdsliv og privatliv samt fleksible arbejdsforhold.
  • Personaleforening med sjove indslag og spændende aktiviteter
  • Plads og muligheder for dem, der tør og vil og som har store ambitioner
  • Højt til loftet og en uformel omgangstone

Har du lyst til at blive en del af vores hold?


Der er ansøgningsfrist d. 1. juni 2023, men melder den rigtige spiller sig til holdet før, så er vi klar til at rykke videre i processen. Det betyder, at stillingsopslaget i enkelte tilfælde vil blive fjernet før den annoncerede ansøgningsfrist.

Lyder ovenstående som noget for dig, så send din ansøgning via nedenstående link allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

About hummel A/S


The story of hummel A/S is the story of the bumblebee, who started to fly back in 1923. Since then, we have conquered the sports business and grown to be an international brand operating in more than 35 markets – and together, we are on a mission to change the world through sport. We honor the camaraderie, celebrate the wins, and applaud the ability to play, share and enjoy sport throughout life. It is our heritage, and nothing makes us prouder.

Through our continued pursuit of growth, we use sport as a universal driver to create a positive impact year after year. In short, we want to become the #1 sports challenger brand by growing our business to do more good. We believe that the way to do so is by being playful, bold, and inclusive. United in our diversity, we are one big team – and we cannot wait to welcome new and talented players to our starting line-up. LET’S PLAY!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Århus C
  • Torsdag den 01. juni 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus C

    How about working with sustainable energy companies through developing great solutions and platforms that utilise new and exciting technologies?Scada Minds are looking for a Business Consultant..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent i Århus C

    IntroduktionHar du en baggrund indenfor byggeri? Er du klar til at udvikle og optimere vores byggekoncept med høj kvalitet? Så er det måske dig, vi søger!Byggeafdelingen arbejder med udviklin..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Brabrand

    Organiseringskonsulent Organiseringskonsulent med fokus på elever Har du en passion for at skabe forbindelser og forvandle ambitioner til resultater? Og har du lyst til at arbejde med elever på..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Konsulent i Brabrand

    Job DescriptionAre you passionate about creating the best “easy-to-use” digital platforms for internal communications and collaboration? And are you constantly curious about new opportunities to im..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
1. maj 2024 15
30. april 2024 16
29. april 2024 14
28. april 2024 14
27. april 2024 14
26. april 2024 13
25. april 2024 12
24. april 2024 12
23. april 2024 10
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 10
12. april 2024 11
11. april 2024 10
10. april 2024 9
9. april 2024 8
8. april 2024 7
7. april 2024 7
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 9
2. april 2024 12
1. april 2024 15