Udviklingskonsulent til Allerød Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Allerød

Kunne du tænke dig at arbejde med organisationsudvikling, effektivisering og procesledelse, så har Allerød Kommune jobbet til dig i en forvaltning, hvor hverdagen kan være hektisk, men aldrig kedelig.

Sekretariatet søger en erfaren udviklingskonsulent. Hovedopgaven vil være at drive arbejdet med kommunens effektiviseringsstrategi, som et tværgående og involverende arbejde for hele organisationen. Du skal facilitere og deltage i både store og små innovationsprocesser, hvor du skal hjælpe med at planlægge, udfordre og udvikle på særligt velfærdsområderne og samtidig sikre, at vi formår at følge op på iværksatte initiativer.

Du bliver en del af Sekretariatet, der blandt andet har ansvar for den samlede sekretariatsfunktion for byråd, udvalg, nævn, borgmester, direktion og chefgruppe. Sekretariatet varetager samtidig en række andre opgaver herunder tværgåede udviklingsopgaver, systemunderstøttelse, og juridisk rådgivning.

Om jobbet
Du vil som udviklingskonsulent indgå i et tæt samarbejde med direktionen. Dine opgaver varierer dagligt, og du løser dem i samspil med chefgruppen og naturligvis dine kolleger, som du finder blandt medarbejdere og ledere i hele organisationen. En stor del af dine opgaver vil være "ude af huset" tæt på vores skoler, dagtilbud og plejehjem og i tæt samarbejde med vores virksomhedsledere.

Du refererer til Sekretariatschefen, og får et tæt samarbejde med direktionen og kommunens øvrige afdelingschefer. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kernekompetence – at skabe værdi for borgerne.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og erfaring med organisatorisk udvikling og forandringsledelse i en politisk styret organisation. Det er en forudsætning, at du har erfaring med innovationsprocesser og forandringsledelse og mestrer en palette af værktøjer og metoder til dette.

Du trivedes med at være synlig og dine kolleger og samarbejdsparter oplever dig som en god kommunikator, som forstår at motivere og engagere sine omgivelser og får ting til at ske i organisationen. Du har blikket rettet mod fremtidens udfordringer, og du ser de forandringer, vi skal igennem for at nå målet. Du er proaktiv og har blik for at håndtere såvel større projekter som daglige opgaver.

Du er ansvarsbevidst med en systematisk tilgang til dit arbejde, og du skaber værdi gennem dit samarbejde med kolleger og resten af organisationen. Derfor har du også nemt ved at skabe relationer.

Vi ønsker en ny kollega, der:
  • har erfaring med og interesse i at arbejde i en politisk styret organisation
  • har flair for at arbejde med og kommunikere komplekse dagsordener
  • er god til at styre processer og tager ansvar for at realisere resultater
  • er løsningsorienteret og initiativrig og kan arbejde selvstændigt og effektivt
  • har et stort engagement og evner at samarbejde på tværs af hele organisationen på alle niveauer
  • har en naturlig nysgerrighed på nyt og en positiv indstilling ved mange samtidige og komplekse opgaver og korte deadlines.


Hvorfor skal du vælge os
Vi har et godt arbejdsmiljø med plads til humor og hvor vi hjælper hinanden på tværs. Vi opfører os pænt over for hinanden og for de mennesker vi interagerer med. Vi griner meget og arbejder løbende på at mindske afdelingens forbrug af søde sager - det lykkes ikke altid. Kan du se dig selv i dette miljø og med disse opgaver, vil vi gerne høre fra dig.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her.

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst.

Du er velkommen til at kontakte sekretariatschef Tina Vibsig Pedersen på 22 47 44 23 for at høre nærmere om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og dit uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 19. februar 2023.

Vi forventer at holde første runde ansættelsessamtaler 21. februar 2023 og anden runde 27. februar 2023. Mellem første og anden samtale vil der blive udarbejdet en personprofil for de kandidater, der fortsætter til anden samtale.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d3def7bd)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Allerød
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Kongens Lyngby

    Har du politisk tæft, kan understøtte en ledergruppe og kan koordinere, konstruere og kommunikere løsninger med værdi for brugerne? Lyder det tillokkende at være tæt på beslutninger om bæredygtige .
    • Konsulent
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Kongens Lyngby

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Konsulent i Allerød

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i 3450 Allerød
    • Konsulent
    • Allerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
26. april 2024 1
25. april 2024 1