Special- eller chefkonsulent med indsigt i andelsbolig- og ejerlejlighedsområdet til Byggeri og Boliglovgivning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Special- eller chefkonsulent med indsigt i andelsbolig- og ejerlejlighedsområdet til Byggeri og Boliglovgivning

Vi søger dig, der har stærke juridiske kompetencer inden for andelsbolig- og ejerlejlighedsområdet.

”I en stemning der er varm og fin, i et kontor der har let til grin, sikrer vi, at din bygning er sikker og sund og et lejemarked, der fungerer i både København og Toftlund. Har du andel i en bolig eller lejlighed til eje, sørger vi for, at du går de rette veje.

Vi laver lovgivning med nøjsomhed og snilde, løser både det lette og det vilde. Og vi har ministeren for øje i alt hvad vi laver, om det er svar til en borger eller vidtløftige taler.”

... Og til dette arbejde har vi brug for dig!

Mange mennesker bor i dag i en ejerlejlighed eller andelsbolig og rammerne for de to boligtyper har stor betydning for manges boligforhold. Så har du indsigt i lovgivningen vedr. fast ejendom, herunder andelsboliger og ejerlejligheder, og kunne du tænke dig at være ministeriets førende rådgiver på området og sætte dit præg på de rammer, der er grundlaget for ejerlejligheder eller andelsboliger, så er det måske dig vi leder efter.

Dig
Du er cand.jur. eller cand.merc.jur. og har erfaring med lovgivningen vedr. fast ejendom, herunder andelsboliger og ejerlejlighed fra f.eks. et advokatkontor, en organisation, en kommune, staten eller lign.

Det er vigtigt for os, at du:

  • Har stærke juridiske kompetencer, og et godt kendskab til andelsbolig- og ejerlejlighedslovgivningen.
  • Trives med at stå i spidsen for og være den førende rådgiver på andelsbolig- og ejerlejlighedsområdet i ministeriet.
  • Kan lide at fordybe dig i juraen og ønsker at udbygge og formidle din viden om andelsbolig- og ejerlejlighedsområdet.
  • Har lyst til at være en del af det politiske system og de politiske processer.
  • Ser dig selv som en del af et hold både fagligt og socialt, da du vil skulle sparre med kontorets anden jurist på området, hjælpe ministeriets andre kontorer ift. tværfaglige spørgsmål og ikke mindst bidrage til den kollegiale ping pong i kontoret.

Stillingen
Inden for andelsbolig- og ejerlejlighedsområdet kommer du især til at arbejde med:

  • Politikudvikling, hvor du både vil skulle vurdere og muliggøre ideer, eller selv komme på ideer, til at løse et aktuelt problem.
  • Lovforslag, hvor du vil skulle tage hånd om både de politiske og tekniske processer i forbindelse med udarbejdelse og fremsættelse af lovforslag.
  • Rådgivning af både ministeren, borgere, erhvervslivet, politikere, presse mv. ift. de ofte komplekse problemstillinger på området.
  • Juridisk fortolkning af lovgivningen.

Du vil skulle arbejde tæt sammen med den anden jurist på området, men det vil være dig, der skal være ministeriets erfarne førende rådgiver på området. Du kommer til at sætte dit præg på de rammer, der er grundlaget for ejerlejligheder eller andelsboliger, herunder bruge din viden til at skabe ny lovgivning, løse komplekse problemstillinger samt rådgive ministeren inden for området.

Du får en arbejdsdag, der kan være alsidig og travl, hvis du sidder med en politisk aktuel opgave. Du kan også opleve, at arbejdsdagen kan dedikeres til fordybelse, hvis du sidder og udarbejder et lovforslag eller arbejder med fortolkningen af lovgivningen.

Du bliver en del af kontoret Byggeri og Boliglovgivning i Boligafdelingen. I Byggeri og Boliglovgivning arbejder vi med lejelovgivningen samt lovgivningen vedr. andelsboliger og ejerlejligheder, byfornyelse og byggeri.

På andelsbolig- og ejerlejlighedsområdet arbejder vi på nuværende tidspunkt bl.a. andelsboliglovens værdiansættelsesprincipper, regnskabsvejledning for andelsboligforeninger samt vejledning til normalvedtægt for ejerforeninger. Opgaver som du, sammen med kontorets anden jurist på området, vil skulle være med til at løse. Herudover vil du få yderligere 9 gode og dedikerede kollegaer, der sidder med lejeret, byfornyelsesloven samt rammerne for byggeriet.

Vi lægger vægt på et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor, grin og en god diskussion. Vi går op i, at vi skal kunne balancere familieliv og arbejde. Derfor har du også mulighed for at tilrettelægge arbejdet fleksibelt med blandt andet hjemmearbejdsdage ad hoc.

Departementet
I Social-, Bolig- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet samt bygge- og boligområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for byggeri, boliger og bygningsreglement, parallelsamfundslovgivning, ansvaret for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn og ansættelse Du vil blive ansat som special- eller chefkonsulent efter AC-overenskomsten. Stillingen er på fuldtid.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1060 København K.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. special- eller chefkonsulent alt efter kvalifikationer

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte kst. kontorchef Jacob Lichtenstein på tlf. 23 47 10 25 eller [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

Sådan søger du
Send din ansøgning, CV samt kopi af eksamensdokumentation via det link du finder nederst i stillingsopslaget eller på vores hjemmeside, www.sm.dk.

Vi skal modtage din ansøgning senest søndag den 19. februar 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 8.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København K

    Business Consultant til udvikling af ESG-området i den finansielle sektorVi har brug for dig, der vil være med til at finde og danne kvalitetsdata, som kan understøtte den finansielle sektor i en..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København K

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior ConsultantJob Desc..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0