Fuldmægtig - Operationskoordinator i Beredskabsstyrelsen, Internationalt Beredskab.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Birkerød

Har du erfaring med og interesse for internationalt arbejde, og brænder du for at skabe rammerne for dansk civil katastrofebistand til verdens brændpunkter?

Så har vi en fuldmægtigstilling ledig til besættelse snarest muligt.

Om os

Internationalt Beredskab er ansvarlig for Beredskabsstyrelsens internationale katastrofebistand i forbindelse med akutte natur- og humanitære katastrofer. Helt aktuelt har vi indsatser i bl.a. Ukraine og Georgien og i de sidste par år har vi også haft indsatser i bl.a. Sudan, Sydsudan, Slovakiet, Rumænien og Pakistan.

Internationalt Beredskab er også ansvarlig for Beredskabsstyrelsens deltagelse i en række internationale samarbejdsfora på civilbeskyttelsesområdet. Det gælder i forhold til et veludviklet nordisk samarbejde, i EU, i FN, i Østersørådet og i NATO.

Internationalt Beredskab har derfor en bred kontaktflade såvel internt i Beredskabsstyrelsen som i ind- og udland, herunder et tæt samarbejde med Forsvarsministeriet, Udenrigsministeriet, EU-Kommissionen og andre landes beredskabsmyndigheder.

Vi er til tider et travlt kontor, men også et kontor med stor gejst, sammenhold og fokus på udvikling. Vi har et fokus på hele tiden at optimere vores indsatser og produkter og lægger derfor vægt på, at de gode idéer løbende og hurtigt omsættes til praksis.

Om stillingen

Stillingen, der er nyoprettet, er placeret i kontorets operationsteam.
Dine primære opgaver vil i udgangspunktet omhandle konkrete operative indsættelser som ”operationskoordinator” i tæt samarbejde med Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet.

Stillingen vil også omfatte arbejdet med at budgetlægge og budgetopfølge på internationale indsatser. Det præcise stillingsindhold og rækkevidden af opgaveansvaret vil i øvrigt afhænge af din profil.

Om dig

Du trives grundlæggende i et til tider travlt miljø og nyder at bidrage fagligt og socialt til et velfungerende kontorfællesskab, og du er indstillet på at deltage i møder, seminarer og konferencer m.m. i udlandet.

Du har en relevant uddannelse på kandidat-/masterniveau og evt. relevant erfaring fra et ministerium og/eller et operativt miljø i staten eller i en NGO.

Som officer har du et uddannelsesniveau på minimum korpsmester/kaptajn/kaptajnløjtnant.

Du taler og skriver engelsk på højt niveau (og gerne andre sprog). Der vil også blive lagt vægt på, at dine skriftlige og mundtlige kommunikations- og formidlingsevner generelt er gode.
Det er også en fordel, hvis du har erfaring med/lyst til budgetspørgsmål.

Det er også vigtigt, at du er fleksibel mht. arbejdstiden, når opgaverne kræver det – ikke mindst når pludseligt opståede katastrofer i udlandet måtte kræve det.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Som akademiker vil du blive ansat som og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriet og Akademikere i Staten. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1%.

Som ansat i Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

Er du allerede ansat som officer i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Beredskabsstyrelsen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for internationalt beredskab (IBR) Jens Oddershede, telefon 41 85 05 66 eller souschef, Kasper Borg Nielsen, telefon 2563 9496.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 7281 9178.

Ansøgningsfristen er den 31. august 2022.
Samtaler afholdes løbende og senest umiddelbart efter ansøgningsfristen.
Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Send os din ansøgning og dit CV via linket, hvor eksamensbeviser og andre relevante dokumenter ligeledes skal tilføjes.
Søg ved at trykke på linket "søg stillingen" nederst på denne side.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.
Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krise-styringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, Bered-skabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev og hovedsædet i Birkerød.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.
Se mere information om Beredskabsstyrelsen på www.brs.dk (se på BRS "Arbejdsopgaver" og find "Internationalt beredskab")

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Birkerød
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent i Nærum

    Global Benefits Director and Senior ConsultantAre you a strategic thinker with exceptional analytical and organizational skills? Do you thrive in an international environment and excel at fosteri..
    • Konsulent
    • Nærum
    Få mere info
  • Konsulent i Nordsjælland

    The life sciences industry plays a significant role in advancing healthcare and improving the quality of life – in many cases, saving millions of lives globally. At [xxxxx], this is the..
    • Konsulent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Change Management Consultant at Novo Nordisk Engineering Are you passionate about guiding transformation with a comprehensive toolkit for change management? And would you like to drive change m..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0