Operationskoordinator i Beredskabsstyrelsen, Internationalt Beredskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Birkerød

Har du erfaring med og interesse for internationalt arbejde, og brænder du for at være med til at gøre en forskel i dansk civil katastrofebistand til verdens brændpunkter?

Så har vi to ledige stillinger til besættelse fra 1. februar 2023 eller snarest derefter.

Om os

Internationalt Beredskab er ansvarlig for Beredskabsstyrelsens internationale operative indsatser ved udsendelse af bistand i forbindelse med akutte katastrofer og kriser rundt om i verden. I indeværende år har vi bl.a. haft indsatser i Ukraine, Pakistan og Georgien.

Internationalt Beredskab har endvidere ansvaret for løbende at udvikle og vedligeholde internationale indsatskapaciteter, udvikle og udbyde relevante missionsforberedende uddannelser og for Beredskabsstyrelsens veteraner.

Internationalt Beredskab er desuden ansvarlig for overordnet koordination af Beredskabsstyrelsens deltagelse i en række internationale samarbejdsfora på civilbeskyttelsesområdet. Det gælder bl.a. i forhold til EU, FN, Østersrådet og et veludviklet nordisk samarbejde.

Internationalt Beredskab har derfor en bred kontaktflade såvel internt i Beredskabsstyrelsen som i ind- og udland, herunder et tæt samarbejde med bl.a. Forsvarsministeriet, Udenrigsministeriet, EU-Kommissionen og andre landes beredskabsmyndigheder.

Vi er til tider et travlt kontor, men også et kontor med stor gejst, sammenhold og fokus på udvikling. Vi har et fokus på hele tiden at optimere vores indsatser og produkter og lægger derfor vægt på, at de gode idéer løbende og hurtigt omsættes til praksis.

Om stillingen

Det er en nøglestilling i kontoret. Dine primære opgaver vil i udgangspunktet omhandle Beredskabsstyrelsens konkrete internationale operative indsættelser som ”operationskoordinator” i tæt samarbejde med Forsvarsministeriet og Udenrigsministeriet, løbende vurderinger og oversigter over de internationale indsatser mv.

Endvidere ventes det, at du skal bidrage til den løbende udvikling af styrelsens internationale indsatskapaciteter. Det præcise stillingsindhold og rækkevidden af opgaveansvaret vil afhænge af din profil.

Om dig

Du trives grundlæggende i et til tider travlt miljø og nyder at bidrage fagligt og socialt til et velfungerende kontorfællesskab, og du er indstillet på at deltage i møder, seminarer og konferencer m.m. i udlandet.

Enten er du officer har gennemført relevant officersuddannelse ellers er du 'civil' med interesse og gerne erfaring indenfor arbejdsområdet.

Der lægges vægt på, at dine skriftlige og mundtlige kommunikations- og formidlingsevner er gode, og at du endvidere taler og skriver engelsk på højt niveau (og gerne andre sprog).

Desuden er det vigtigt, at du kan håndtere skiftende opgaver og være fleksibel mht. arbejdstiden, når opgaverne kræver det – ikke mindst når pludseligt opståede katastrofer i udlandet måtte kræve det.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Internationalt Beredskab (IBR) Jens Oddershede på telefon 41 85 05 66 eller souschef Kasper Borg Nielsen på telefon 25 63 94 96.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Toke Rasmussen på telefon 32 66 59 91.

Ansøgningsfristen er den 18. januar 2023.

Samtaler afholdes løbende og senest umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Stillingen er til besættelse den 1. februar 2023 eller snarest derefter.

Send os din ansøgning og dit CV via linket, hvor eksamensbeviser og andre relevante dokumenter ligeledes skal tilføjes.

Søg ved at trykke på linket "søg stillingen" nederst på denne side.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.

Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.

Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.

Beredskabsstyrelsen har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, Beredskabsstyrelsens Center for Uddannelse i Tinglev og hovedsædet i Birkerød.

Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Se mere information om Beredskabsstyrelsen på www.brs.dk (se under fanen "Arbejdsopgaver" og find "Internationalt beredskab").

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Birkerød
  • Onsdag den 18. januar 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Ølstykke

    Du vil i hverdagen blive en del af vores salgsteam, hvor du referer direkte til vores salgschef. Du skal arbejde med at udbygge vores eksisterende kundeportefølje og vil, i samarbejde med salgschef..
    • Konsulent
    • Ølstykke
    Få mere info
  • Konsulent i Allerød

    Brænder du for at udvikle og implementere D365FO Finance og for at have en hverdag med kontakt til mange dygtige kollegaer? Kan du lide at arbejde med at koble finansområdet og IT i en typisk retai..
    • Konsulent
    • Allerød
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Senior or Principal Consultant at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with people, processes and change excite you? And are you ready to make a difference in developing LEAN thinki..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0