Fastholdelseskonsulenter med mod på samtaler og sagsbehandling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Brøndby

Fastholdelseskonsulenter med mod på samtaler og sagsbehandling Vil du være med til at sikre, at SOSU H’s elever kommer godt igennem deres uddannelse? Har du lyst til en afvekslende hverdag, hvor du arbejder med både elevsamtaler, sagsbehandling og møder med mange interessenter? Så kan du blive vores nye fastholdelseskonsulent!

Om jobbet Vi søger en nye kollegaer til Center for studiestøtte, der i samarbejde med vores nuværende team af fastholdelseskonsulenter skal være med til at sikre, at vores elever gennemfører deres uddannelse - med de udfordringer, der kan være undervejs.

Du vil i udgangspunktet være placeret i Brøndby, med mulighed for at arbejde i København, hvor du vil samarbejde tæt med resten af fastholdelsesteamet. Vi er i proces med at skabe ens sagsbehandling af elevernes fravær på tværs af SOSU H. Som fastholdelseskonsulent arbejder du en del administrativt, men du vil også indgå i udviklingsarbejde og har et stort samarbejde med både interne og eksterne ressourcepersoner. Samtaler forgår både fysisk, telefonisk og via Teams. Vi har et stort netværk både internt og eksternt og har fokus på at sikre en smidig sagsbehandling af elevens fravær - herunder sikre, at elevens retsstilling er i orden, og at vores myndighedsopgave varetages korrekt.

En stilling med mange spændende opgaver og bredt samarbejde Du vil have mange samarbejdsflader, blandt andet i forhold til:

• Underviserne, kontaktlærerne og trioer om elevens situation i forhold til faglig progression, studieaktivitet og fravær.

• Særlige indsatser omkring eleverne i et tæt samarbejde med psykologisk rådgivning, mentorer, SPS og læsevejlederne.

• Uddannelseslederne, på hvis vegne du varetager en myndighedsopgave ift. afgørelser omkring elevens retslige stilling på SOSU H.

• Uddannelsesadministrationen og uddannelsesvejledningen om mulig tilrettelæggelse af et revideret uddannelsesforløb, SU, overgangskrav og andre lovmæssige krav.

• Arbejdsgiverne i Region og Kommuner om forlængelse og tillæg til elevernes uddannelsesaftaler.

Endelig vil du have kontakt med eleverne, der på grund af særlige omstændigheder, faglige udfordringer eller andet skal have et trygt skub i form af en professionel samtale, eventuel en revideret uddannelsesplan eller et ophør truffet på et godt grundlag. Dit udgangspunkt for løse opgaven vil være dit kendskab til vores elever og uddannelser ud fra de opgaver, du sidder med i dag.

Løbende opfølgning på elevernes fravær Den primære opgave er løbende opfølgning på elevernes fravær og de initiativer, der er sat i værk for at fastholde eleven. Derudover har du opgaver med sagsbehandling, elevens retstilling, digital systematisk dokumentation, dataanalyser, problemløsning og lovgivning. Du vil indgå i udviklingen af en systematisk kommunikation med eleverne ved fravær for eksempel bekymrings-sms og elektroniske fraværsbreve. Vi arbejder også med svære samtaler og gode løsningsorienterede samtaler, hvor elevens ressourcer og muligheder er i centrum.

Du skal levere juridiske afgørelser, som uddannelseslederne kan læne sig 100% op ad og sikre et bredt og godt samarbejde med mange forskellige interessenter. I løbet af efteråret vil du gennemføre et to-dagskursus i forvaltningsret for ikke-jurister.

Relationel profil med overblik og interesse i uddannelseslovgivning Du er dygtig til relationsarbejde og har gerne erfaring fra undervisningen. Du kan lide at følge eleverne tæt og glæder dig over, når det lykkes at fastholde en elev i uddannelsen.

Derudover har du

• Administrativ flair og kan lide at arbejde i IT-systemer.

• En vedholdende, detaljeorienteret og systematisk tilgang til dit arbejde.

• Mod på at indgå i et udviklingsarbejde i forhold til ensartede procedurer for fastholdelse af elever på SOSU H.

• Mod på at dygtiggøre dig inden for et juridisk og lovmæssigt område, der kræver tungen lige i munden.

• Lyst til at afholde samtaler med mange forskellige elever.

Bliv en del af et godt team på SOSU H Vi er et team af dedikerede og dygtige medarbejdere, der har en uformel omgangstone med vægt på dialog og hjælpsomhed. Vi glæder os til at tage imod to nye kollegaer, der har mod på både drift og udvikling.

Er det noget for dig? Sådan søger du Send din ansøgning med bilag via knappen ”søg stilling” nederst på siden. Det er kun ansøgninger, der sendes via rekrutteringssystemet, der kommer i betragtning.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause og vi har røgfri arbejdstid. Tjenestestedet er Brøndby.

Spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte Centerleder Majbrith Schioldan Kusk på telefon 25 10 37 75 eller mail [email protected].

Ansøgningsfrist og proces. Vi håber at se din ansøgning senest den 19. juni 2023 kl. 1200. Forventet tiltrædelse den 1. september 2023. Vi holder samtaler den 26. juni.

SOSU H vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt. Se videoer om vores uddannelser her.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger i Region Hovedstaden. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye høje standarder på vores uddannelsesområde. Vi skal arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd. Bliv desuden klogere på hvilke elever vi har på SOSU H, og hvad du kan blive en del af her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Brøndby
  • Mandag den 19. juni 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København K

    Business Consultant til udvikling af ESG-området i den finansielle sektorVi har brug for dig, der vil være med til at finde og danne kvalitetsdata, som kan understøtte den finansielle sektor i en..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København K

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior ConsultantJob Desc..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0