[xxxxx] søger funktionsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Faaborg

Har du lyst til faglig ledelse, og har du ambitioner om at udvikle dig ledelsesmæssigt? Har du tilmed, det der skal til for at understøtte en fortsat god trivsel og et højt fagligt niveau i vores enhed? Så er du måske vores nye funktionsleder i Miljøstyrelsens enhed i Sollerup ved Faaborg.

Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. Vores kerneopgave er at omsætte natur- og miljølovgivningen til virkelighed, og målsætningen er at balancere hensynene til både beskyttelse og benyttelse.

Miljøstyrelsen er landsdækkende og har ca. 1.100 medarbejdere. Styrelsens hovedkontor med ca. 700 medarbejdere har til huse i Odense. Vi er en organisation, der bygger på et fagligt fundament, og hvor nye og erfarne medarbejdere arbejder, skaber og lærer sammen. Det er en fælles ambition at skabe grobund for en sjov og spændende hverdag med en rig idékultur og en arbejdsplads, der er en af statens bedste. Og det er ambitionen at gøre det samtidig med, at vi har øjne og ører på natur og miljø i Danmark.

Opgaver i enheden og organisering
Miljøstyrelsen Fyn, beliggende i Sollerup ved Faaborg, er en særdeles velfungerende enhed med dygtige kolleger, god trivsel, et godt samarbejdsklima og en uformel omgangstone. Dertil kommer, at vi holder til i naturskønne omgivelser med både traner og rådyr i baghaven. Vi er ca. 40 medarbejder inkl. en kontorchef og tre funktionsledere, hvoraf du nu har mulighed for at blive den ene.

Vi løser opgaver i relation til overvågning af vandmiljøet og naturen. Vi bidrager til koordinering af den landsdækkende vandplanlægning på det marine område såvel som søområdet. Helt aktuelt er der i høj grad tale om opgaver med afsæt i politiske aftaler, herunder Landbrugsaftalen fra 2021, og et arbejde med sikring af det faglige grundlag for politiske beslutninger om den fremtidige indsats for forbedring af vandmiljøet. Derudover varetager vi den marine overvågning efter havstrategidirektivet og vandrammedirektivet. Vi løser ofte vores opgaver i et tæt samspil med styrelsens øvrige enheder, departementet, forskningsinstitutioner, interesseorganisationer og andre myndigheder.

Stillingen som funktionsleder
Som funktionsleder vil du indgå i den faglige ledelse af enheden, og din rolle vil være at sikre det faglige overblik og bistå kolleger med opgavevaretagelsen.

Vi forventer, at du har en akademisk uddannelsesmæssig baggrund - gerne naturvidenskabelig med en marin vinkel. Du vil indgå i enhedsledelsen, og vi forventer, at du vil kunne varetage kvalificeret miljøfaglig ledelse af enhedens teams med fokus på høj faglighed i de vigtige miljøopgaver som enhedens teams arbejder med - blandt andet på det marine område. Du vil også blive faglig leder for medarbejdere fra Miljøstyrelsens kontor i Odense og fra andre af Miljøstyrelsens decentrale enheder. Du skal kunne understøtte faglig udvikling af den enkelte medarbejder og varetage administrative enhedsopgaver, eksempelvis økonomistyring. Det er af afgørende betydning for os, at vores nye funktionsleder aktivt vil bidrage til en fortsat høj trivsel og et socialt og fagligt velfungerende samarbejdsklima i enheden.

Vi forventer derudover, at du

  • Har lederpotentiale og besidder udpræget gode samarbejdsevner
  • Via dit lederskab evner at skabe retning, følgeskab og engagement i enhedens teams, og at du vægter vidensdeling højt
  • Har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation, og at du besidder en god politisk forståelse
  • Er beslutningsdygtig og har god dømmekraft
  • Er god til at strukturere opgaver, kan bevare overblikket over komplekse opgaver og holde fokus på resultater
  • Har flair for både mundligt og skriftlig kommunikation
  • Ser muligheder i digitalisering og ny teknologi

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten) samt lokalaftale i Miljøstyrelsen om arbejdstid for special- og chefkonsulenter og løn og vilkår for funktionsledere.

Der er tale om en fast stilling, hvor udpegningen til rollen som funktionsleder som udgangspunkt sker for en tre-årig periode med mulighed for forlængelse.

Tjenestestedet vil være Sollerupvej 24, 5600 Faaborg.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2024.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte kontorchef Berit Borksted på
tlf. 40 61 51 78.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV og uddannelsesbevis m.m. senest den senest den 9. november 2023.

Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 14. november 2023.

Der kan evt. blive anvendt en case i forbindelse med samtalerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Faaborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Faaborg
  • Torsdag den 09. november 2023

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Odense SØ

    Selvkørende Salgskonsulent med højt drive søgesKan du se dig selv i rollen som både Hunter og Farmer, og drives du af at vækste dit forretningsområde under frie forhold og stor selvstændighed, så..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Konsulent i Middelfart

    On behalf of our customer Bunker Holding, we are currently seeking an experienced and ambitious Microsoft CRM Consultant to join a team of seasoned colleagues. As a CRM Consultant, you will be resp..
    • Konsulent
    • Middelfart
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense SØ

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense

    Internship Opportunity: Mechanical Engineering / Electrical Engineering Intern Coalescent Mobile Robotics Odense Internship Salary Competitive Are you p..
    • Konsulent
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Faaborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Faaborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0