Økonomikonsulent til familie- og dagtilbudsområdet i Frederikssund Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Frederikssund

Med bl.a. Barnets Lov, et øget antal diagnoser og minimumsnormeringer er familie- og dagtilbudsområdets kommunale kernevelfærdsområder under faglig forandring. Det er samtidig vigtigt at denne udvikling også er økonomisk bæredygtig. Vil du være med til at sikre det – så læs med her!

Stillingen
Du skal, i tæt samarbejde med dygtige decentrale kollegaer, varetage økonomistyringen på de to områder. Mere konkret er der tale om en stilling, hvor du
  • varetager den løbende økonomiopfølgning på områderne, herunder
    • løbende udarbejder økonomioverblik og lignende produkter til ledelsen og det politiske niveau
    • deltager i planlægning og eksekvering af økonomiprocesser på områderne – herunder politiske oplæg

  • får gode kollegaer
  • løbende får mulighed for udvikling.


Stillingen er placeret i Budget og analyse, der er en del af kommunens centrale økonomifunktion. I Budget og analyse er vi ti medarbejdere og en leder. Hos os betyder tilstedeværelsen sammen med vores kollegaer meget, og vi mener at samarbejde og vidensdeling er afgørende for et godt arbejdsmiljø. Samtidig vil vi gerne sikre fleksibilitet, og hjemmearbejde kan løbende aftales med leder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Vi er en god blanding af erfarne og mindre erfarne kræfter. Sagt med andre ord – uanset om du har erfaring inden for de beskrevne opgaver eller ej, er du meget velkommen til at søge stillingen. Dine nye kollegaer vil hjælpe dig med hurtigt at komme ind i opgaverne.

”Fra første dag kunne jeg mærke, at jeg var kommet til et sted, hvor det er en afgørende værdi at det er i fællesskab at vi skaber økonomistyring af høj kvalitet. Jeg har fra starten fået solid hjælp og introduktion, sådan at jeg allerede nu har opnået den nødvendige viden til at varetage økonomistyringen af kommunens omsorgscentre, til trods for at jeg ingen erfaring havde på dette område, da jeg startede.”
Stine Sille Heim, startet i Budget og analyse 2. oktober 2023.

Om dig
Det er en fordel, hvis du fagligt
  • har en samfundsvidenskabelig kandidatgrad eller lignende
  • kan arbejde med store datamængder i Excel og andre analyseværktøjer - samtidig med at der er fokus på kvalitetssikring af data
  • kan analysere på data
  • er kommunikativt stærk i såvel skrift som tale – herunder til ikke-økonomer på alle niveauer
  • har erfaring med økonomisystemer som for eksempel KMD-OPUS eller Prisme.

Ligesom det er en fordel, hvis du personligt
  • er ansvarsbevidst, målrettet og vedholdende
  • er løsningsorienteret og proaktiv
  • er systematisk og kan facilitere en tillidsfuld dialog med områderne
  • har et godt humør


De to områder
Familieområdet:
Familieområdet omfatter børn og unge med særlige behov - eksempelvis børn og unge, der anbringes hos plejefamilier eller på institutioner. Det er et område med stort nationalt og lokalt politisk fokus, idet mange kommuner - herunder Frederikssund - oplever stigende udgifter på området. Dette skyldes bl.a. at flere og flere børn og unge får diagnoser, der medfører kommunale indsatser, samtidig med at tilbuddene bliver dyrere. Endvidere er Barnets Lov trådt i kraft her ved årsskiftet, hvilket til en vis grad må forventes at medføre øgede kommunale udgifter. Derfor er der behov for bedre og mere effektive måder at sikre at vores udsatte børn og unge også i fremtiden kan modtage den nødvendige hjælp. En forudsætning herfor er at der er styr på økonomien på området, så det er muligt at fokusere på den langsigtede udvikling.

Dagtilbudsområdet
Pasning af vores helt små medborgere er et helt centralt velfærdsområde i Frederikssund Kommune, da en god start på livet i mange tilfælde også medfører en god unge- og voksentilværelse. Efter flere år med nedgang har vi de senere år set en stigning i antallet af nul til fem årige, hvilket er utroligt positivt. Samtidig skærper denne udvikling imidlertid behovet for den gode økonomistyring, så den øgede aktivitet kan ske inden for kontrollerede økonomiske rammer. Endvidere er kravet om minimumsnormeringer trådt i kraft 1. januar 2024, hvilket skærper den politiske bevågenhed med området - og dermed kravet til, at bevillingerne på området er tilstrækkelige til at sikre denne minimumsnormering.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse ifølge overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Endvidere er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

I Frederikssund Kommune har vi fleksibel arbejdstid – herunder mulighed for hjemmearbejde.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Arbejdssted er Torvet 2, 3600 Frederikssund - ti minutters gang fra S-tog-station.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Yderligere information
Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Budget og analyse Christian Skov Hansen på telefon 21 18 50 29.

Ansøgningsfrist
11. februar 2024.
Samtaler forventes afholdt i uge 7 og 8.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikssund.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Frederikssund
  • Søndag den 11. februar 2024

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent i Nærum

    Global Benefits Director and Senior ConsultantAre you a strategic thinker with exceptional analytical and organizational skills? Do you thrive in an international environment and excel at fosteri..
    • Konsulent
    • Nærum
    Få mere info
  • Konsulent i Nordsjælland

    The life sciences industry plays a significant role in advancing healthcare and improving the quality of life – in many cases, saving millions of lives globally. At [xxxxx], this is the..
    • Konsulent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Change Management Consultant at Novo Nordisk Engineering Are you passionate about guiding transformation with a comprehensive toolkit for change management? And would you like to drive change m..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Frederikssund

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Frederikssund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0