PROJEKTLEDER OG BUDANSVARLIG TIL UDBUDSAFDELINGEN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Glostrup

Har du erfaring som projektleder? Trives du med kombinationen af selvstændigt arbejde og samarbejde med gode kollegaer? Og vil du være med til at gøre en forskel for samfundet og den grønne omstilling?

Nobina er Nordens største og mest erfarne operatør indenfor kollektivtrafikken. Hver dag leverer vi kollektiv transport til over en million mennesker. Og vi er midt i en spændende udviklingsfase, hvor vi vækster – i løbet af de næste år forventer vi at vokse til dobbelt størrelse. Derfor søger vi en ny kollega til udbudsafdelingen på vores hovedkontor i Glostrup.

Er du vores nye projektleder og budansvarlig?
Det er en nyoprettet stilling med store udviklingsmuligheder. Du får derfor mulighed for at påvirke retningen for dit arbejdsområde.

En af dine primære ansvarsopgaver vil blive at lede konkrete udbudsprojekter med det mål at vinde nye kontrakter. Du kommer til at drive udbudsprocessen og stå for at producere det kommercielle udbud.
Ofte er der tale om store flerårige aftaler om at drive den offentlige transport i en by eller region. Udbudsprocessen afvikles i projektform; normalt i flere forskellige delprojekter indenfor forskellige områder.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:
  • have et stærkt fokus på forretningen og at vinde de langsigtede og rentable kontrakter.
  • overvågning af nye udbud.
  • projektledelse af udbudsprojekter og projektgrupper.
  • sikre at tilbuddene lever op til kundens krav og forventninger.
  • gennemføre komplette, konkurrencedygtige og driftsstabile udbud.
  • sikre og kvalitetssikre formelle krav og økonomiske krav.
  • beregne omkostninger og indtægter samt prissætte tilbud.
  • sammensætte og prioritere rapporter og beslutningsdokumenter.


Det er ikke vigtigt, du kan alt på forhånd
Er du proaktiv, og har du mod på - og lyst til - at lære nyt? Og kan du arbejde procesorienteret? Så er det ikke afgørende, om du har erfaring med alle de opgaver, vi nævner. Vi skal nok sørge for at lære dig det, du har brug for.

Vi tror, at følgende baggrund, erfaring og egenskaber vil være et godt match

Din baggrund
Til denne stilling er det en fordel, hvis du har en universitetsuddannelse indenfor økonomi, logistik, transport, planlægning, teknologi eller lignende fagområder.

Skriftlige og sproglige kompetencer
Da du skal skrive udbud, er det vigtigt, at du kan skrive både på dansk og engelsk. Derudover er det en stor fordel, hvis du forstår svensk, da du også vil skulle samarbejde med vores svenske afdeling.

Har du erfaring med eller kendskab til …?
  • projektledelse.
  • Office-pakken.
  • offentlig transport, erhvervsudvikling eller offentlige indkøb.
  • drifts- eller planlægningsaktiviteter indenfor den kollektive trafik eller transportbranchen.
  • forretningsberegninger.


Vi håber, du har nogle af disse egenskaber:
  • nemt ved at samarbejde om opgaver.
  • interesse for at lære nye ting.
  • er god til at planlægge og tilrettelægge arbejdet.
  • kan arbejde målrettet og levere resultater.


Vi glæder os til at møde dig
Din dagligdag vil være på hovedkontoret i Glostrup, hvor du vil få 20 nye kollegaer, som er klar til at byde dig velkommen. Vi spiser frokost sammen til daglig og er gode til at fejre de små ting – det er oftest med kage og en hurtig kaffepause. Hver fredag spiser vi morgenmad sammen. Du kan se frem til at blive en del af et kontor, hvor der er gode kollegaer og en god tone.

Løn- og ansættelsesvilkår
Som ansat hos Nobina får du pension, sundhedsforsikring og en attraktiv lønpakke. Der vil være en personlig lønforhandling med udgangspunkt i din erfaring og dine kompetencer. Du kommer til at referere til markedsdirektør Søren Englund. Det er også ham, du skal have fat i, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Har du nogen spørgsmål til os?
Så er Søren Englund klar til at hjælpe. Kontakt ham venligst på telefon +45 20 34 95 16.

Ansøgningsfristen er den 28. april
Du sender din ansøgning via knappen 'Send ansøgning'. Vi inviterer løbende til samtale, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Nobina som arbejdsplads
Nobina er en værdidrevet virksomhed, og med vores tre værdier bestemmer vi, hvordan vi arbejder indenfor alle områder af vores forretning. Værdierne karakteriserer, hvordan vi opfører os, hvordan vi arbejder, og hvordan vi er overfor hinanden. De tjener som grundlaget for koncernen og vores indre moralske kompas og som støtte i forskellige situationer på arbejdspladsen. Vi stræber også altid efter at have en levende dialog om vores værdier samt en dialog om, hvor godt vi lever op til dem. Nytten af værdierne skabes kun, når de flyttes fra papir til at blive konkret adfærd.

Du kan læse mere om os - og hvilken arbejdsplads vi er - lige her: https://www.nobina.dk/job-hos-nobina/vores-vardier/

Alle vil rejse med os
Nobina er Nordens største og mest erfarne operatør indenfor kollektivtrafikken. Vores kompetencer indenfor tilbudsarbejde og aktiv forvaltning af offentlige trafikkontrakter, kombineret med vores fokus på at levere kvalitet, gør os brancheførende indenfor lønsomhed, kontraktudvikling samt initiativer til skabelse af en sundere branche.

Nobina leverer dagligt kollektiv transport til over en million mennesker, når de skal til og fra deres job, skole og fritidsaktiviteter. Vi er stærkt repræsenteret i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Nobina gør rejsen enklere og mere komfortabel. Vores succes er med til at skabe et bedre samfund ved at øge mobiliteten, reducere miljøbelastningen og sænke samfundsomkostningerne. De overordnede finansielle mål for vores virksomhed er at generere en stabil og rentabel vækst.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e154fb6d)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Glostrup
  • Lørdag den 29. april 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent (praktik) i København K

    Vil du være en del af Danmarks førende mediebureaugruppe, og brænder du for medier, brands og digital markedsføring? Så læs mere om dentsu X og dentsus praktikforløb Young Guns her!Job Title:Co..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1