Konsulent til Fagsekretariatet i Aktiv hele livet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Holbæk

Er du typen, der spiller andre gode? Kan du kommunikere, så andre forstår budskabet? Og vil du bidrage til, at vores strategier på ældre- og sundhedsområderne får luft under vingerne? Så er det dig, vi leder efter til vores Fagsekretariat i Aktiv hele livet.
Hvem er du?
Vi søger en dygtig kollega med lyst til faglige udfordringer inden for et spændende felt med stort fokus og betydning for medarbejdere og borgere i Holbæk Kommune. Vi søger dig, der har lyst til at afprøve og styrke dine kompetencer inden for projektledelse i en politisk organisation. Dig, der trives i en dynamisk hverdag, hvor opgaverne udvikler sig løbende.

Du har en relevant videregående uddannelse, og kan godt være nyuddannet. Det er en fordel, hvis du har erfaring med sundheds- og ældreområdet. Du trives med en selvstændig opgavevaretagelse, og du kan arbejde struktureret med forskellige problemstillinger og mange interessenter. Du trives med at samarbejde på tværs af forskellige faggrupper, og så er du imødekommende og proaktiv, og du leverer høj faglig kvalitet. Du er med til at skabe resultater i tæt samspil med ledelsen, kollegaer i Fagsekretariatet og eksterne samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du
  • Er hjemmevant i projektarbejdsformen og evner at lede projekter.
  • Er god til at planlægge og facilitere processer.
  • Har en veludviklet analytisk sans, evner at løse problemer og kan sætte dig ind i forskellige faglige felter alt efter, hvad der er påkrævet.
  • Kan bringe dine erfaringer og kompetencer i spil og finde de gode løsninger sammen med både ledere, kolleger og eksterne samarbejdspartnere.
  • Er åben og tillidsvækkende, kan skabe netværk og ser samarbejde som en forudsætning for optimal opgaveløsning.
  • Kan formidle klart både mundtligt og skriftlig, så det passer til den aktuelle modtager.
  • Kan have mange bolde i luften – og kan hurtigt omprioritere din indsats.


Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. at:
  • Understøtte implementeringen af Holbæk Kommunes strategier på ældre- og sundhedsområderne.
  • Bidrage til, at udarbejde og implementere handleplaner for Holbæk Kommunes politikker Ældrepolitikken, Værdighedspolitikken og den kommende Sundhedspolitik.
  • Løse diverse ad hoc-opgaver bl.a. betjening af politiske udvalg og sagsfremstilling.


Hvad kan vi tilbyde?

Fagsekretariatet er en decentral stabsfunktion med 13 dygtige medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Vi understøtter driften med udvikling af kerneopgaven. Vi er ambitiøse - i et uhøjtideligt arbejdsfællesskab. Vi tror på, at vi alle udvikler os via opgaverne og ved at indgå i tværfaglige samarbejdsrelationer, i sparring og dialog. Vores ambition er at samarbejde bredt og på tværs om, at koble strategier og politikker sammen og finde nye veje til, at skabe endnu mere kvalitet og forebyggelse til gavn for borgerne.
Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø, som er baseret på høj faglighed, respekt for hinanden og hjælpsomhed. Aktiv hele livet er en arbejdsplads i udvikling, hvor du vil blive inspireret og udfordret i dit daglige virke og kan bidrage til udvikling.

Tiltrædelse, løn- og ansættelsesforhold
Stilling som konsulent vil blive forankret i Fagsekretariatet i Aktiv hele livet. Fagsekretariatet understøtter ledelsen i Aktiv hele livet, og bidrager til at udvikle synergieffekterne på tværs af Aktiv Hele livet og for at sikre et stærkt fagligt miljø mellem drift og udvikling. Som konsulent i Fagsekretariatet i kerneområdet Aktiv hele livet vil du have reference til sekretariatslederen.

Stillingen er en projektansættelse på 2 år, hvor stillingen er berammet til fuldtid. Løn fastsættes efter overenskomst og med afsæt i anciennitet og kompetencer. Stillingen ønskes besat pr. 1. september 2022.

Om Aktiv hele livet
Aktiv hele livet er et af 6 kerneområder i Holbæk Kommune. I Aktiv hele livet er der i dag ansat ca. 900 medarbejdere og vi har et budget på ca. 1 mia. kr. Aktiv hele livet omfatter ældre-, sundheds- og forebyggelsesområderne.

Kerneopgaven for Aktiv hele livet er, at vi skal hjælpe borgerne til at leve et så aktivt og selvstændigt liv som muligt. Dette gør vi blandt andet ved at have en anerkendende tilgang til borgeren og støtter ham/hende i at mestre sit eget liv, ved at udnytte velfærdsteknologiens muligheder og ved at borgeren oplever en sammenhængende og helhedsorienteret indsats.

Holbæk Kommune er en geografisk stor kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og 4.500 medarbejdere.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Pinar Erdogmus, tlf. 72 36 50 77.

Ansøgningsfrist
Du sender ansøgningen ved at trykke på knappen ”send ansøgning”.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 11. juli 2022.

Vi forventer at afholde samtaler den 14. juli, så du kan starte i stillingen den 1. september 2022.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen, uanset køn, alder, politiske og religiøse overbevisning, seksuelle orientering, etnicitet, hudfarve, handicap eller national, social eller etnisk oprindelse. Holbæk Kommune ansætter på baggrund af kandidatens kompetencer og vil til en hver tid stræbe efter altid at ansætte den bedste kvalificerede kandidat til de givne opgaver og kontekst.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.

Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Holbæk
  • Mandag den 11. juli 2022

Lignende jobs

  • Konsulent i Roskilde

    Situated in Roskilde, Denmark as part of the Risk & Security Area you will join a risk team of 7 IT Risk Consultants, all with different experiences and backgrounds in the IT and/or financial secto..
    • Konsulent
    • Roskilde
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) på Midt-og Vestsjælland

    Vikarer søges til det socialpsykiatriske botilbud Grønnehaven i Nykøbing, [xxxxx]Vi trænger til at forstærke vores liste med tilkaldevikarer især med vikarer til vågne nattevagter.Grønn..
    • Konsulent
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Holbæk

    Vi søger en kollega der:er enig i at fremtidens økonomistyring må kombinere økonomifaglige og datafaglige kompetencerhar blik for at bringe ny teknologi i spil i den økonomiske styringer analytisk .
    • Konsulent
    • Holbæk
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Slagelse

    På udkig efter et sommerferievikariat! Vi søger dig som er uddannet sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og som kunne tænker sig at blive tilknyttet i et sommerferievikariat eller .
    • Konsulent
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3