PROJEKTLEDER TIL TVÆRSEKTORIELT PROJEKT OM AFDÆKNING AF TILBUD TIL MENNESKER MED OVERVÆGT I SUNDHEDSKLYNGE SYD

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Hvidovre

I Sundhedsklynge Syd i Region Hovedstaden er vi ambitiøse omkring det tværsektorielle samarbejde og særligt på at skabe gode og holdbare løsninger for vores patienter og borgere, som alle samarbejdspartnere i det tværsektorielle samarbejde kan spejle sig i.
Politisk sundhedsklynge Syd har besluttet, at der i 2023 sættes særligt tværsektorielt fokus på:

  • Overvægt
  • Den gode start på livet – en fælles ammeindsats
  • Den gode overgang mellem indlæggelse og udskrivelse

Ansættelsen er i Hvidovre Sundhedscenter. Opgaven er at afdække indsatser målrettet borgere med overvægt i regi af hospitaler, almen praksis og kommunerne i Sydklyngen. Dette vil ske i tæt makkerskab med kollega i Vallensbæk Kommune. Sammen skaber I samarbejdsrelationer i hele Sydklyngen.

Opgaven omhandler
  • Identificering af målgrupper, hvor der samarbejdes tværsektorielt
  • Afdækning af hvilke grupper og hvor mange, der har hvilke behov for støtte og hjælp til at håndtere overvægt
  • Afdækning og tilvejebringelse af forslag til virksomme indsatser til forebyggelse/nedbringelse af svær overvægt blandt børn og voksne
  • Tilvejebringelse af forslag til, hvordan der i processer med borgerinddragelse kan arbejdes med at skabe forandringer i befolkningens vaner med henblik på at få en sundere livsstil.
  • Udarbejde en model for tværsektorielt samarbejde omkring behandling af syge og svært overvægtige borgere

Dertil vil der i mindre omfang være konsulentopgaver i Hvidovre Sundhedscenter alt efter dine kvalifikationer og interesser.

Sideløbende med ovenstående indsatser bliver du inddraget i arbejdet med udvikling og implementering af en robust udviklings- og forbedringsmodel, der kan understøtte agile processer i de tværsektorielle indsatser og sikre ophæng for fremtidige tværsektorielle indsatser i Sydklyngen.
Vi forventer, at der kan tilkomme flere indsatser i takt med den videre forankring af sundhedsklyngerne og den kommende sundhedsaftale.

Om dig
Du har en sundhedsvidenskabelig baggrund og erfaring med at drive udviklings- og implementeringsprocesser, og du trives i rollen som ansvarlig for at sikre, at processer og projektet kommer godt i mål.
Du kommunikerer godt i både skrift og i tale, uanset målgruppen. Du arbejder selvstændigt, er god til at få øje på nye løsninger, og du er vedholdende og målrettet, når opgaverne kræver det. Som person er du nysgerrig og opsøgende og er god til at danne relationer med mange forskellige faggrupper og interessenter. Du bidrager med god energi i arbejdet og måderne vi løser dem på. Du har gerne erfaring med brugerinddragende processer og kan arbejde datadrevet med udvikling af det tværsektorielle område.

Om os
I Sundhedsklynge Syd indgår Amager Hvidovre Hospital, Albertslund, Brøndby, Dragør, Glostrup, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, København, Tårnby og Vallensbæk kommuner samt almen praksis. Sundhedsklyngen består af både en politisk og en faglig sundhedsklynge.
Du vil blive ansat med reference til leder af Sundhed og Forebyggelse i Hvidovre, men du vil have hele Sundhedsklyngens opbakning, et nært ophæng til Sundhedsklyngens formandskab og et fagligt fællesskab med de øvrige projektledere i Sundhedsklyngen.
Hvidovre Sundhedscenter er en arbejdsplads med mange forskellige professioner og arbejdsopgaver, som giver en dynamik og et drive til arbejdsmiljøet. Vi har høj trivsel i afdelingen og tonen er uformel med plads til grin. Du bliver en del af et team af sundhedskonsulenter, som arbejder tæt sammen og sparrer på tværs og med lederen af Sundhed & Forebyggelse.

Ansættelse
Ansættelsen løber fra 1. september 2023 – 31. december 2024 eventuelt med mulighed for forlængelse.
Du er velkommen til at ringe til leder af Sundhed og Forebyggelse Pia Jenfort og høre mere om stillingen, telefon 41850221.
Ansøgningsfristen er torsdag den 17. august.
Vi holder ansættelsessamtaler fredag den 25. august.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny Løn, i forhold til kvalifikationer og funktioner.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d023523b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Hvidovre
  • Torsdag den 17. august 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København K

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior ConsultantJob Desc..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1