Vi søger en souschef til Kapacitetscenter Hjulkøretøjer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Karup J

Har du mod på en spændende og udfordrende stilling, hvor ledelse og udvikling er i fokus?

Så er dette job, helt sikkert noget for dig.

Om os

Kapacitetscenter Hjulkøretøjer er en sektion under Kapacitetsafdeling Land, som er et af Forsvaretsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen tre kapacitetsansvarsområder (Land, Maritim og Luft). Vi er ansvarlige for anskaffelse, drift (forsyning, vedligeholdelse og udvikling) samt bortskaffelse af køretøjer til støtte for hele Forsvarsministeriets myndighedsområde.

Kapacitetscenter Hjulkøretøjer beskæftiger 23 militære og civile medarbejdere. Sektionen består af en chef, en næstkommanderende og yderligere 21 medarbejdere med hver deres ansvarsområde/ansvarsområde. De øvrige militære medarbejdere består af seniorsergenter, chefsergenter, kaptajner og majorer. De civile er overværkmestre og ingeniører. Der arbejdes i tværfaglige teams, hvilket i sig selv skaber en dynamisk hverdag med konstant personlig udvikling.

Vi beskæftiger os med anskaffelse, kapacitetsudvikling og drift af hjulkøretøjer, og har således ansvaret fra "vugge til grav" for alle materielgenstande inden for hjulkøretøjsområdet. Det sker naturligvis i tæt koordination med de brugende enheder (Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og øvrige styrelser m.fl.).

Kapacitetscentret er præget af en fri og uformel omgangstone med respekt for den enkelte. Du vil få stor indflydelse på din egen arbejdstids- og ferieplanlægning. Sektionens filosofi er generelt frihed under ansvar og balance mellem arbejde og familie/fritid.

Der er i sektionen stort fokus på den enkeltes kompetenceudvikling og medarbejderens karrieremuligheder i koncernen som helhed.

Om stillingen

Du bliver souschef i sektionen, hvor du bliver en del af sektionens ledelsesgruppe. Du skal i den første tid medvirke til at udvikle sektionens praksis, hvor blandt andet processer for kapacitetsudvikling, økonomistyring og styrket koordination med brugende kommandoer skal udvikles og implementeres.

En vigtig opgave i stillingen, bliver at bygge bro mellem de brugende enheders behov, interne resurser på tværs af fagligheder og industrien. Den opgave stiller krav til operativ forståelse, herunder doktrinforståelse, forståelse for interne processer og bestemmelser samt gode kommunikationsevner.

Du bliver sektionschefens nærmeste samarbejdspartner og i dennes fravær, skal du kunne træffe daglige ledelsesbeslutninger i sektionen. Du skal medvirke til økonomi- og prioritering i forbindelse med materielkapacitetsplanlægning samt planlægning af sektionens rammeaftaleproduktion. Derudover kommer du til, at operationalisere den nye strategi for forsvarsindustrien.

Som leder-/samtaleleder for let- og driftselementet har du ansvaret for den daglig ledelse og udvikling samt planlægning, styring og kontrol.
Du vil på vegne af chefen, blive ansvarlig for:
• Den overordnede planlægning og styring af driften af sektionens samlede ansvarsområde. Dette i tæt koordination med elementleder for driftselementet.
• Anskaffelsesgrundlag inden for sektionens område.
• Kontaktmøder og besøg ved Forsvarsministeriets myndigheder.
• Beredskaber, herunder bl.a. beredskabspakninger og lagrer.
• Database for analyse af forslag til materielopgaver (DAFMO), herunder udvikling af interne og eksterne processer og procedure.
• Disponentopgaver i fm kontrol og godkendelse af ordrer inden for sektionens område.
• Elever i sektionen, herunder koordinationen med FMI elevprogram samt planlægning og styring af elevopgaver i sektionen.
• Koordinationen med Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste (FVT) og disses hovedværksteder hhv. ledelse og stab.

Derudover vil du på vegne af chefen fungere som projektejer i udvalgte anskaffelser inden for let- og driftselementets ansvarsområde, herunder:
• Opstart af projekter, inkl. idegrundlag, projektorganisation og interessenter, herunder løbende vejledning og kontrol.
• Overordnet støtte til hhv. styring og vejledning af projektet og dennes projektleder, og sikring af nødvendige eksterne rammer for projektet.
• Sikre sammenhæng mellem forsvarets nuværende og langsigtede behov, herunder understøttelse af forsvarets operative behov holdt overfor rådige ressourcer og markedets muligheder.
• Understøtte projektets implementering af kapaciteter, herunder ibrugtagning hhv. overdragelse til brugeren såvel som kontrol af gevinstrealisering og fastholdelse af viden og erfaringer fra projektet.

Om dig

Du har en akademisk uddannelse med erfaring fra ligene stilling.

Du har en stærk lederprofil og et godt operativt fundament og har erfaring med løsning af komplekse problemstillinger. Du har et særdels godt analytiske anlæg og har gode forhandlings- og samarbejdsevner, herunder en veludviklet evne til at se sammenhænge og udvise helhedssyn.

Desuden forventer vi, at du arbejder struktureret og bevarer overblikket i komplekse opgaver, ligesom din personlighed har en positivt motiverende effekt på sektionens øvrige medarbejdere.

Endelig forventer vi, at du har gode kommunikationsevner og kan formulere dig i skrift og tale (dansk og engelsk).

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter gældende akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1%.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Stillingen er ligeledes slået op militært.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for hjulkøretøjssektionen, major Rune Friis Christensen på tlf. 2093 4473.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Betina Koch-Søfeldt, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på tlf. 7281 9128.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket, hvor du bedes vedhæfte ansøgning, CV samt uddannelsesbevis.

Ansøgningsfristen er den 14. maj 2023.
Samtaler holdes løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede nu.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt efter den 1. august 2023

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE (FMI)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Forsvarskommandoen med underliggende værnsstabe sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Karup J
  • Søndag den 14. maj 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Service Delivery Consultant Motiveres du af at skabe solide forbindelser og udvikle faglige netværk for at tackle komplekse udfordringer i en global virksomhed, så er det dig vi søger som vores næs..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Lemvig

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Lemvig
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Ringkøbing

    3F Ringkøbing-Skjern, 3F Midtjylland og 3F Holstebro-Lemvig ønsker at styrke organiseringsarbejdet blandt udlændinge (primært Rumænere) og søger derfor en selvstændig og udadvendt organisator. (37 .
    • Konsulent
    • Ringkøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0