Fuldmægtig/specialkonsulent med internationalt udsyn og flair for koordination til Børne-og Undervisningsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Brænder du for internationalt samarbejde og ønsker du at bringe det internationale i spil i nationale processer, så søger vi lige nu en fuldmægtig/specialkonsulent til Internationalt Sekretariat i Børne- og Undervisningsministeriets departement.

Om stillingen
Som fuldmægtig/specialkonsulent kommer du til at beskæftige dig med internationalt samarbejde på børne- og undervisningsområdet. Det specifikke sagsområde tilrettelægges nærmere i forbindelse med ansættelsesprocessen og vil blandt andet tage højde for dine kompetencer og erfaring.

Visse af de nedenstående opgaver kunne indgå i din portefølje:

  • Ansvaret for den overordnede koordination af det undervisningsrelaterede arbejde i OECD og den tværgående facilitering og videndeling ift ministeriets arbejde i OECD
  • Koordinationsopgaver i forhold til ministeriets nordiske samarbejde og forberedelse af et kommende dansk formandskab for Nordisk Ministerråd.
  • Bidrage til EU-arbejdet på Børne- og Undervisningsministeriets område både i den hjemlige EU-koordinationsproces, i forhold til at fremme af danske interesser i EU-forhandlingerne og i forhold til forberedelsen af det kommende danske EU-formandskab.
  • Koordinere og bistå med modtagelse af internationale delegationer som ønsker at lære om dansk politik på Børne- og Undervisningsministeriets område.
  • Ad-hoc opgaver forbundet med besvarelse af henvendelser samt indhentning af viden og erfaringer fra andre lande til brug for nationale processer.


Varetagelse af opgaverne må ventes at indebære en vis rejseaktivitet og der kan forekomme arbejde uden for normal kontortid.

Om dig
Vi søger en fuldmægtig/specialkonsulent, som brænder for at arbejde med det internationale område og har blik for, hvordan de internationale erfaringer kan bringes i spil nationalt. Det kan være, at du kender til det internationale område fra et andet ressortområde eller har kendskab til undervisning, og gerne vil bringe din viden i spil i en international kontekst.

Derudover forventer vi, at du har:

  • en samfundsvidenskabelig eller anden relevant kandidatuddannelse,
  • forståelse for og gerne erfaring med politiske beslutningsprocesser i centraladministrationen,
  • gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner
  • flair for koordination og sørger for at inddrage alle relevante aktører,
  • interesse for og god forståelse for internationalt samarbejde
  • gode samarbejdsevner og godt humør – også når der er travlt,
  • gode engelskkundskaber såvel mundtligt som skriftligt – yderligere sprogkundskaber er en fordel.


Om Internationalt Sekretariat

Internationalt Sekretariat arbejder med at koordinere det internationale arbejde i ministeriet og betjene ministeren. Vi repræsenterer og varetager Danmarks interesser i det internationale samarbejde i bl.a. EU, Europarådet, OECD, UNESCO og Nordisk Ministerråd. Samtidig arbejder vi for, at internationale erfaringer og viden kan bringes i spil i nationale processer.

Internationalt Sekretariatet har seks medarbejdere, en studentermedhjælp og en sekretariatschef. Vi har en uformel tone og er optaget af at løfte arbejdsopgaverne i flok og i tæt samarbejde med resten af ministeriet og vores mange eksterne samarbejdsparter.

Internationalt Sekretariat er organisatorisk forankret i Afdeling for Gymnasier, Erhvervs- og Voksenuddannelser i Børne- og Undervisningsministeriets departement, hvor vi er ca. 45 medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker enten som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer og i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række akademikerorganisationer (AC-overenskomsten).

Ansættelsesstedet er Frederiksholms Kanal 25, 1220 København K.

Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1 august 2023.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Morten Holm-Hemmingsen på 51 22 58 19.

Du kan læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk.

Sådan søger du
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag den 28. maj 2023. Du søger stillingen via linket i annoncen. Vi forventer at holde samtaler i uge 22 og 23.

Der vil være en case i forbindelse med samtalerne for at vurdere, hvordan du løser en konkret opgave. Du får flere oplysninger om casen, hvis det bliver aktuelt.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Søndag den 28. maj 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent (praktik) i København K

    Vil du være en del af Danmarks førende mediebureaugruppe, og brænder du for medier, brands og digital markedsføring? Så læs mere om dentsu X og dentsus praktikforløb Young Guns her!Job Title:Co..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0