Business Consultant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Business Consultant


Vil du være med til at skabe stærke it-løsninger, der gør en forskel?

Som Business Consultant får du mulighed for at udvikle dine kompetencer i en stilling, hvor du er med til at bygge bro mellem forretning og it med digitale løsninger. Løsninger, der hver dag gør en forskel i den finansielle sektor og ejendomsmæglerbranchen – og i sidste ende for den enkelte boligejer og bankkunde, når de handler bolig eller skifter bank.

Du bliver en del af et team, hvor vi hver især byder ind med vores faglighed og kompetencer for sammen at skabe stærke it-løsninger, der giver synlige gevinster for vores kunder. I teamet er det vigtigt, at vi har det sjovt sammen, når vi arbejder, og tonen er uformel, ligesom den er i resten af organisationen.

Hvilke opgaver kan du se frem til?

Du får en grundig oplæring i de digitale løsninger, vi er ansvarlige for. Det er vigtigt, at du har lyst til og er nysgerrig på at kende alle facetter af løsningerne og også får den tekniske forståelse. Du skal sætte dig ind i brugernes behov og i samarbejde med dine kollegaer skabe mest mulig værdi med de helt rigtige it-løsninger.

Sammen med teamet – og i tæt dialog med kunder og interessenter - skal du deltage i projekter og løse opgaver fra backloggen. Du skal også være med til at supportere kunder og samarbejdspartnere i deres anvendelse af løsningerne i dagligdagen.

Du kommer til at arbejde på alle niveauer i organisationen og på tværs af hele værdikæden.

Er du vores nye kollega?

Vi har store ambitioner for de resultater, vi skal skabe sammen. Derfor håber vi, at du kan sige tjek til flere af nedenstående punkter:

  • Du har flair og interesse for it, og du er interesseret i at arbejde i krydsfeltet mellem it og forretning
  • Du har kendskab til de agile arbejdsmetoder
  • Du leverer og skaber fremdrift! Du er selvstændig, struktureret og tager ansvar. Du finder løsninger, også på komplekse problemstillinger
  • Du er en teamspiller, og du bidrager til teamets succes og til, at vi har det sjovt
  • Du er god til at opbygge stærke og langsigtede relationer til vores kunder og samarbejdspartnere
  • Du er god til at kommunikere i skrift og tale på dansk og engelsk.

Er du nyuddannet og på udkig efter dit første spændende job, er jobbet måske lige noget for dig. Det er et ekstra plus, hvis du allerede har prøvet kræfter med at arbejde med it-løsninger.

Hvad kan du forvente af os?

Hos os bygger vi relationer og netværk mellem hinanden for at skabe stærke samarbejdsvilkår, så vi kan imødekomme de forandringer, samfundet og sektoren fordrer – og så vi sammen kan udvikle de bedste løsninger.

Vi arbejder efter rammer frem for regler, og vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, en løbeklub og en strikkeklub. Og hver fredag starter vi med fælles morgenmad og slutter med at ønske god weekend over en øl, en vand eller et glas vin.

Du kommer til at arbejde i vores nyindrettede lokaler midt i København, og du kan se frem til stor fleksibilitet i form af hjemmearbejdsdage og placering af din arbejdstid.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du har derfor gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter til dit cv.

Lyder ovenstående spændende?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Manager, Head of Real Estate & Mortgage Anne-Mette Knaack på tlf.nr.: 29990774 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfrist er den 12. juni 2023. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om e-nettet

Hos e-nettet samler vi finanssektoren og digitaliserer Danmark. Vi udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem mere end 20 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København K

    Business Consultant til udvikling af ESG-området i den finansielle sektorVi har brug for dig, der vil være med til at finde og danne kvalitetsdata, som kan understøtte den finansielle sektor i en..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København K

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior ConsultantJob Desc..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0