Finance Business Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Finance Business Partner


Motiveres du af at sparre med organisationen, arbejde teamorienteret samt bidrage med din viden inden for financial management, finance business partnering, risikostyring og automatisering af processer?

I rollen som Finance Business Partner får du ansvar for dine egne afdelinger, som du skal rådgive og være sparringspartner for. Du får syv kompetente kolleger i Finance, og du bliver medansvarlig for udviklingen af planprocessen, risikorapportering, økonomiske og strategiske analyser samt årsregnskabet.

Din arbejdsdag vil typisk bestå af rådgivning og sparring med e-nettets forretningsledere. Du sætter dig sammen med de budgetansvarlige, analyserer, forklarer og giver proaktive forslag til deres afdelings- & projektøkonomi og bidrager på den måde til e-nettets værdiskabelse. Derudover bliver du involveret i forskellige projektopgaver, herunder ABC-analyse, risikostyring, business cases, videreudvikling af rapportering, automatisering og videreudvikling af MS Dynamics 365 F&O.

Helt konkret skal du løse følgende opgaver:

  • Finance Business Partner-opgaver såsom analytisk sparring med afdelingsledere, budget, forecasting, fremskrivning og rapportering
  • Analyser – kontinuerlige og ad hoc, herunder økonomisk produktanalyse, prissætning og cost-analyser
  • Automatisering af finance-processer, herunder Business Intelligence, BD365 F&O
  • Bidrage til risikorapportering, revision, årsregnskab, lønanalyser og -beregninger

Hvad forventer vi af dig?

Din baggrund er flere års erfaring fra en lignende rolle fx som Finance Business Partner eller Business Controller, herunder erfaring med opgaver inden for budget, forecasting, fremskrivning og ledelsesrapportering.

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med revision og har solid regnskabs- og forretningsforståelse. Endelig må du gerne have teknisk erfaring med Power BI og MS Dynamics 365 FO.

Du har en relevant videregående uddannelse inden for regnskab, finance eller controlling, fx cand.merc. og/eller en HD.

Som person har du et godt humør, du tager ansvar for opgaveløsningen, og du trives med at bidrage til at teamet lykkes. Du sætter en ære i at levere høj kvalitet til aftalte deadline, og du motiveres af at sparre med organisationen og bidrage med dine kompetencer. Du er en stærk kommunikatør, både skriftligt og mundtligt, og du evner at navigere i en omskiftelig dagligdag på tværs af faggrænser og ansvarsområder.

Hvad kan du forvente af os?

Hos os bygger vi stærke relationer for at skabe gode vilkår for samarbejde, så vi kan imødekomme de forandringer, samfundet og sektoren fordrer – og så vi sammen kan udvikle de bedste løsninger.

Vi arbejder efter rammer frem for regler, og vi kan lide at være sammen i både faglige og sociale sammenhænge. Vi har en aktiv personaleforening, en løbeklub og en strikkeklub. Og hver fredag starter vi med fælles morgenmad og slutter med at ønske god weekend over en øl, en vand eller et glas vin.

Du kommer til at arbejde i vores nyindrettede lokaler midt i København, og der er mulighed for hjemmearbejde.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du har derfor gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter til dit cv.

Vil du være en del af vores uimodståelige arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg denne stilling”.

Vil du vide mere om e-nettet eller stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO, Vibeke Viola Hansen på telefon 21358868. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfristen er den 12. juni 2023. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning asap.

Om e-nettet

Hos e-nettet samler vi finanssektoren og digitaliserer Danmark. Vi udvikler unikke løsninger, som leverer konkret værdi til kunder, borgere og samfund.

Når en kunde skifter bank uden knas. Når en digital tinglysning sker med få klik. Når en bolighandel kører friktionsløst. Så har e-nettet bygget de usynlige løsninger, der leverer synlige gevinster til alle.

e-nettet er ejet af alle penge- og realkreditinstitutter i Danmark, og vi har gennem mere end 20 år været med til at drive digitaliseringen af Danmark. Det fortsætter vi med. Derfor er vores vision at styrke Danmarks førerposition som verdens bedst digitaliserede samfund.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1