Skarp politisk profil med kendskab til innovation og grøn forskningspolitik søges til Center for for

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Har du lyst til at arbejde med innovationspolitik og grøn forskning? Vil du være en del af holdet i et ambitiøst og dynamisk departement med en omskiftelig hverdag? Og har du en høj faglighed og stærke samarbejdsevner? Så er du måske vores nye kollega.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at styrke hele Danmark gennem uddannelse, forskning og innovation. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser, forskningen og den videnbaserede innovation i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Vi tilbyder
En spændende policy stilling med masser af muligheder for udvikling. Stillingen vil omfatte opgaver med udvikling af særligt innovationsområdet, grøn forskning og innovation, interessevaretagelse og ministerbetjening, hvor arbejdet ift. danske styrkepositioner forventes at fylde.

Center for forskning, innovation og internationalt samarbejde (CFI) er Uddannelses- og Forskningsministeriets politiske kraftcenter for forsknings- og innovationspolitikken. CFI har ansvaret for regeringens større dagsordener på forsknings- og innovationsområdet, ligesom vi varetager danske interesser på området i regi af EU og inden for det nordiske og globale samarbejde. Centeret har samtidig ansvar for de politiske opgaver vedrørende finansieringen af den offentlige forskning som f.eks. de offentlige forskningsfonde, modeller for basisforskningsmidler og forskningsrådgivning.

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant akademisk uddannelsesbaggrund og erfaring med politiske processer – gerne fra centraladministrationen. Det er en fordel, hvis du har erfaring med forsknings- og innovationspolitik, herunder inden for det grønne område. Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du bliver udfordret fagligt og personligt. Du skal trives med en omskiftelig hverdag, hvor du hurtigt tilpasser dig nye opgaver eller prioriteringer.

Vi forestiller os, at du:

  • har kendskab til – og gerne erfaring med – innovationspolitik og det grønne område
  • har gode samarbejdsevner og motiveres af at indgå i en holdindsats
  • kan skabe velfungerende og tillidsfulde relationer både internt og eksternt
  • har en stærk faglighed og et godt overblik
  • kommunikerer klart og har politisk flair
  • har let til smil i en travl hverdag, er mental robust og fleksibelt indstillet

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med engagerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i en travl hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for indplacering som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent afhængigt af dine kompetencer og kvalifikationer. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Louise Berth Andersen på e-mail [email protected]

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis senest søndag den 22. oktober 2023 kl. 12.00.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres der personlighedstest og evt. en faglig test.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Lige Adgang.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriet
I Uddannelses- og Forskningsministeriets departement bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores styrelse. Derudover står vi for at udvikle koncernen og løse de opgave, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, jura, økonomi og HR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Mandag den 16. oktober 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent (praktik) i København K

    Vil du være en del af Danmarks førende mediebureaugruppe, og brænder du for medier, brands og digital markedsføring? Så læs mere om dentsu X og dentsus praktikforløb Young Guns her!Job Title:Co..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0