Vikarstilling: Barselsvikariat til konsulent i BUPL Sydjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance, Vikar - Kolding

BUPL Sydjylland søger konsulent med skarpt øje for den pæda-gogiske profession (barselsvikariat)

Brænder du for at styrke den pædagogiske profession, og vil du være med til at skabe fag-politiske resultater for vores medlemmer? Er du en dygtig formidler, og har du relevant viden om pædagogisk praksis, pædagogik, politik, og pædagogers uddannelse? Så er det måske dig, vi søger til et barselsvikariat i BUPL Sydjylland.

Da vores dygtige professionskonsulent skal på barsel, leder vi efter en ny kollega, som vil være en del af det faglige fællesskab i BUPL Sydjylland.
Du kommer til at varetage en kompleks og spændende stilling, hvor du både bliver samarbejds-partner for den politiske ledelse og understøtter den administrative ledelse i forskellige processer – alt sammen med det mål at styrke professionen.
Du vil aktivt skulle arbejde med udviklingsaktiviteter for tillidsvalgte og medlemmer, og du vil få en central rolle i vores arbejde med aktiviteter og oplæg for pædagogstuderende. Desuden kom-mer du til at beskæftige dig med karriereudvikling for pædagoger og ledere samt organisering, medlemsrekruttering og medlemsfastholdelse.
Det er derfor vigtigt, at du har et godt kendskab til den pædagogiske profession. Det kan både være i kraft af din uddannelsesmæssige baggrund og dit erfaringsgrundlag. Vi er åbne over for forskellige uddannelsesbaggrunde, men det vil være en stor fordel, hvis du har en pædagogisk uddannelse, ligesom det vil være et stort plus, at din uddannelse er suppleret med en akademisk overbygning.

Politisk kontor med fingeren på pulsen
I dit daglige arbejde kommer du til at referere til sekretariatslederen, og du bliver selvfølgelig en del af hele kontorets fællesskab, hvor vi alle arbejder sammen og går på tværs i vores medlemmers interesse. Vi har et humoristisk og dynamisk arbejdsfællesskab, og du kommer naturligvis ikke til at stå alene. Vi har hektiske perioder, hvor bølgerne går højt, men der er også tid til ro og fordybelse og plads til, at du kan lære og udvikle dig under ordnede arbejdsforhold.
På kontoret er vi i alt 19 ansatte + 5 politisk valgte, som varetager opgaver inden for økonomi, jura, personsagsbehandling, medlemsrådgivning, kommunikation, ledelse, administration mv. Vi har et tæt samspil i hverdagen, når vi fx arbejder med information om minimumsnormeringer i institu-tionerne, antal stillinger, sygefravær, arbejdsmiljø, løn, kommunale budgetter og andre aktuelle emner i kommunerne og på det private område.

Vi søger en kollega, der:
• har en relevant pædagogisk baggrund/uddannelse og gerne en akademisk overbygning.
• har erfaring med at undervise/holde oplæg og kan lave kvalificerede præsentationer.
• har fingeren på pulsen i forhold til dagtilbuds-, skole- og fritidsområdet både rent pæda-gogfagligt og i forhold til de politiske dagsordner. Det vil desuden være en fordel, hvis du har kendskab til de pædagogiske uddannelsesinstitutioner.
• har administrative og analytiske kompetencer og kan gennemskue politiske og administra-tive dagsordener.
• har gode formuleringsevner både på skrift og i tale.
• er kreativ, nysgerrig og selvstændig.
• trives med forskellige arbejdsopgaver, som ikke nødvendigvis kan defineres på forhånd.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er et barselsvikariat med start 1. august.
Barselsvikariatet løber frem til 1. april med mulighed for forlængelse. Stillingen er på 37 timer, der vil evt. kunne laves aftale om færre timer. Arbejdsstedet er i Kolding, men du skal være mobil til møder i hele området. Når opgaverne tillader det, er der mulighed for hjemmearbejde, og der vil desuden kunne forekomme aftenopgaver.
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte sekretariatsleder Anne Merethe Løvmose på tlf. 2558 9419 mellem kl. 8 og 16.

Løn og arbejdsforhold
BUPL Sydjylland tilbyder løn efter kvalifikationer og intern fælles overenskomst for fagforeningen. Vi har gode arbejdsforhold med fleksibel arbejdstid og stor indflydelse på tilrettelæggelsen af egen tid. Du får dit eget kontor, og der er gratis kaffe og frugtordning.
Det er en forudsætning, at du har kørekort og bil til rådighed. Vi betaler kørsel i egen bil efter sta-tens takster.

Ansøgning og samtaler:

Ansøgning med relevante bilag sendes til BUPL Sydjylland på mail

[email protected]

senest 13. juni 2023. Husk at skrive ”konsulent” i emnefeltet. Der afholdes samtaler 20. juni 2023.

BUPL Sydjylland: Et stærkt fagligt fællesskab for pædagoger
I BUPL Sydjylland organiserer vi 7.500 pædagoger og ledere i de 12 sydjyske kommuner samt Syd-slesvig. Vi forhandler løn- og ansættelsesvilkår og varetager de faglige interesser inden for det pæ-dagogiske arbejdsområde. Vi er en politisk ledet organisation, hvorfor de overordnede beslutninger og prioriteringer træffes politisk.
Vi er beliggende i Kolding, tæt på motorvejsnettet og centralt placeret imellem de kommuner, vores medlemmer arbejder i.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Kolding
  • Tirsdag den 13. juni 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Kolding

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Kolding

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Esbjerg Ø

    AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 800 medarbejdere og over 4 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndvæ..
    • Konsulent
    • Esbjerg Ø
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Kolding

    Schou er Nordens største leverandør indenfor non-food produkter. Sortimentet er meget bredt og spænder over kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Mask..
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 3
28. marts 2024 2