Fagligt stærk fuldmægtig/specialkonsulent søges til central økonomistyringsrolle i Social-, Bolig- og Ældreministerie...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Fagligt stærk fuldmægtig/specialkonsulent søges til central økonomistyringsrolle i Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement

Vil du være med til at sikre rammerne for, at der kan skabes gode løsninger for de mennesker i vores samfund, som har størst behov for støtte og hjælp? Kan du se dig selv arbejde med og have ansvar for økonomistyring og ledelsesinformation på et højt prioriteret politisk område? Så er du måske den rette medarbejder til kontoret for Styring, Tilsyn og Forretning i Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement, hvor vi nu søger en fuldmægtig eller specialkonsulent til varetagelse af departementets budget- og økonomistyring.

Stillingen
I Styring, Tilsyn og Forretning understøtter vi ministeriets ledelse i den daglige drift og i den strategiske styring af ministeriet. Vi følger og samarbejder tæt med ministeriets ni underliggende institutioner, som vi blandt andet fastlægger resultatmål for og fører tilsyn med. Dertil er vi ansvarlige for departementets budget og regnskab, det interne kontrolmiljø og andre opgaver, der relaterer sig til departementets generelle forretningsdrift, og det er i denne del af kontoret, vi aktuelt har en ledig stilling.

Du vil få en arbejdsdag, der til tider kan være travl og uforudsigelig, og vi lægger derfor vægt på et godt kollegaskab – både i kontoret og med vores mange samarbejdspartnere. Vi prioriterer både fagligt og socialt samvær, for eksempel i ”dagligstuen”, der er kontorets uformelle fællesareal.

Social-, Bolig og Ældreministeriets departementet videreudvikler og styrker løbende den interne økonomistyring og ledelsesinformation, og vi har derfor brug for en medarbejder, der både kan være med til at finde nye løsninger og samtidig sikre den daglige drift og understøttelse af løsningerne.

Du vil få ansvar for departementets budget, herunder den løbende opfølgning, bidrag til finanslovsprocessen, analyser mv. Du vil også skulle arbejde med at udvikle den interne økonomistyring og ledelsesinformation med inddragelse af departementets ledelse og øvrige interessenter.

Du vil således få en central rolle i departementets drift med mange berøringsflader. Igennem denne rolle vil du få en stor tværgående indsigt i departementets virke, og du vil hurtigt få opbygget et stort netværk i departementet på tværs af medarbejdere og chefer i samtlige kontorer.

Kontoret for Styring, Tilsyn og Forretning består aktuelt af en kontorchef, en souschef og 11 medarbejdere, fordelt på tre teams. Vi tror på, at en kultur, der fremmer læring og udvikling, skaber en positiv arbejdsplads. Derfor er der ingen nulfejlskultur, og det er en prioritet, at alle medarbejdere i kontoret har mulighed for at lære nyt og forbedre deres faglige kompetencer løbende.

Om dig
Vi søger en kollega, der er analytisk tænkende og har lyst til at skabe resultater sammen med andre dygtige kollegaer. Du ser dig som en del af et hold, kan skabe den gode dialog og trives med at samarbejde med andre.

Du har en relevant uddannelse, fx cand.oecon./polit., cand.scient.pol., cand.merc., cand.scient.soc. eller lignende. Du kan både have flere års erhvervserfaring eller være nyuddannet.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Kan analysere dig frem til sagens kerne, samt er detaljeorienteret og ansvarsbevidst.
  • Arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver, og stiller de gode konstruktive spørgsmål.
  • Forstår den politiske og organisatoriske kontekst, din opgave indgår i.

Du skal kunne arbejde i Excel eller have lyst til at lære det. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra en politisk ledet organisation og/eller har kendskab til de statslige budget- og bevillingsregler og de fællesstatslige økonomisystemer.

Departementet
I Social-, Bolig- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, bolig- og ældreområdet samt det familieretlige område. Heri indgår blandt andet ansvaret for regler og rammer for kommunernes indsatser for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed. Ydermere dækker ministeriets ansvarsområde over regler og rammer for det samlede byggeri- og boligområde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat i henhold til AC-overenskomsten som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af kvalifikationer og erfaring. Stillingen er på fuld tid.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social-, Bolig- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1020 København K.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. august 2023.

Vil du vide mere
Har du lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte kst. kontorchef Christian Tornsberg på mail [email protected] eller telefon 41 85 10 91 eller kst. souschef Julius Pihl Frevert på mail [email protected] eller telefon 41 85 11 42.

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk.

Vi skal modtage din ansøgning senest den 12. juni 2023 kl. 12.00, hvor vi forventer at afholde samtaler kort efter fristens udløb.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Mandag den 12. juni 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i København K

    Business Consultant til udvikling af ESG-området i den finansielle sektorVi har brug for dig, der vil være med til at finde og danne kvalitetsdata, som kan understøtte den finansielle sektor i en..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København K

    Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet? Så er du måske vores nye Senior Consultant i dentsu X! Job Title:Senior ConsultantJob Desc..
    • Konsulent
    • København K
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Are you passionate about building a successful career in the field of business consulting and sustainability, and are you motivated to contribute actionable insights to business leaders? I..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Konsulent i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0