Faglig leder til ny dataanalyseenhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Kongens Lyngby

Lyngby-Taarbæk kommune gennemfører en organisationsændring d. 1. januar 2024. Organisationsændringen har bl.a. til formål at styrke organisationens evne til at digitalisere, analysere og bruge data. Som en del af ændringen oprettes der en ny dataenhed i det nye Center for Økonomi og Indkøb. Vi søger derfor en kompetent faglig leder af den nye enhed, der kan og vil være med til at bygge enheden op henover 2024.

Formålet med oprettelsen af enheden er at styrke og understøtte databaserede beslutninger på tværs i organisationen - via databaserede analyser og ved at danne et mere systematisk databaseret vidensgrundlag. Nogle analyser kan ligeledes anvendes som grundlag for at skabe et større økonomisk råderum. Det er desuden et særskilt formål, at flere databaserede analyseopgaver kan løses ’in house’.

Om enheden
Enheden etableres som en faglig enhed med forventet 4-5 ansatte i Center for Økonomi og Indkøb og tilknyttes afdelingen Koncernstyring. Enheden opbygges henover 2024, således at enheden er oppe i fuld styrke med udgangen af 2024

Du vil som faglig leder skulle lede enheden, der opererer selvstændigt i opgaveløsningen i forhold til den øvrige organisation. Personaleansvaret er forankret hos afdelingschefen for Koncernstyring, mens det daglige faglige ansvar ligger hos dig som leder af dataenheden.

Større data- og analyseopgaver planlægges og prioriteres i en årsplan, som godkendes af den ansvarlige direktør for enheden. Mindre data- og analyseopgaver planlægges sammen med den øvrige organisation og prioriteres af enheden.

Din profil
Du har en samfundsvidenskabelig akademisk uddannelse, fx cand. polit /oecon., cand.scient.pol./adm., cand.merc. eller lignende. Du har
erfaring med dataarbejde og/eller databaserede analyser gerne i en kommunal kontekst. Erfaring med økonomistyring er en fordel.

Vi forventer, at du:
  • har et solidt kendskab til dataarbejde og gode kompetencer indenfor statistik, data og analyser
  • er dygtig til at lede, planlægge og drive databaserede – større og mindre - analyser
  • er analytisk funderet og dygtig til også at formidle databaserede analyser og problemstillinger ud i organisation - både skriftligt og mundtligt
  • kan bevare overblikket, men har sans for detaljen
  • har organisatorisk og personlig fornemmelse – og evner at indgå i et konstruktivt samarbejde med det øvrige Center for Økonomi og Indkøb og de øvrige centre i organisationen.


Vi tilbyder et fantastisk spændende job, hvor du får en helt central rolle i at bygge en helt ny enhed op, og hvor du i sagens natur vil få stor indflydelse på indholdet og tilrettelæggelsen af opgaverne i enheden. Endvidere vil du få gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et godt fagligt og kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone.

Ansættelse sker på chefkonsulent vilkår. Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med gode muligheder for fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansøg om stillingen via linket, og send os din ansøgning og CV senest den 5. januar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef René Rasmussen på tlf. 21 77 77 28, mail: [email protected]

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Arbejdssted
Lyngby-Taarbæk Kommune, Toftebæksvej 8, 2800 Kgs. Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Kongens Lyngby
  • Fredag den 05. januar 2024

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Ølstykke

    Du vil i hverdagen blive en del af vores salgsteam, hvor du referer direkte til vores salgschef. Du skal arbejde med at udbygge vores eksisterende kundeportefølje og vil, i samarbejde med salgschef..
    • Konsulent
    • Ølstykke
    Få mere info
  • Konsulent i Allerød

    Brænder du for at udvikle og implementere D365FO Finance og for at have en hverdag med kontakt til mange dygtige kollegaer? Kan du lide at arbejde med at koble finansområdet og IT i en typisk retai..
    • Konsulent
    • Allerød
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Senior or Principal Consultant at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with people, processes and change excite you? And are you ready to make a difference in developing LEAN thinki..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2