Konsulent til nyoprettet dataanalyseenhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Kongens Lyngby

i Center for Økonomi og Indkøb

Lyngby-Taarbæk har primo 2024 besluttet at oprette en ny dataanalyseenhed. Formålet er via databaserede analyser og vidensgrundlag at understøtte beslutninger og prioriteringer på tværs af hele kommunen. Både for at skabe et større økonomisk råderum, for at prioritere investeringer klogt, og for at flere analyseopgaver kan løses in-house.

Dataanalyseenheden skal færdigopbygges i løbet af året. Der er netop blevet ansat en faglig leder til enheden, og vi rekrutterer nu én konsulent. Senere på året rekrutteres yderligere to konsulenter og en student. Du skal således i tæt parløb med lederen være med til at opbygge enheden og vil kunne præge enhedens retning, rekruttering og arbejde.

Dine opgaver
Din første tid vil gå med at lære kommunen, organisationen og dens analysebehov at kende. Og sammen med lederen at begynde at få greb om, hvilke analyser, systemer, arbejdsformer og kompetencer, der er behov for.

Dernæst forestiller vi os, at dine opgaver bliver:
  • Udarbejdelse af mindre data- og analyseopgaver i samspil med det relevante fagområde
  • Udarbejdelse af større, tværgående data- og analyseopgaver for direktionen som grundlag for prioriteringer og investeringer
  • Afklaring og rammesætning af de enkelte opgaver i samarbejde med interessenterne
  • Videreudvikling af enhedens data- og systemmæssige forudsætninger i samarbejde med økonomi, it og indkøbsfunktion mv.
  • Lede og deltage i udviklingsprojekter relateret til dataanalyse bredt i kommunen


Større analyser og projekter prioriteres i en årsplan i samarbejde med den ansvarlige direktør. Mindre analyser og projekter planlægges sammen med den øvrige organisation og prioriteres af enheden selv. Arbejdet vil i høj grad være projektorienteret og foregå i tæt samarbejde med resten af organisationen.

Din profil
For at lykkes med opgaverne forestiller vi os om dig:
  • Relevant kandidatuddannelse
  • Erfaring med dataarbejde, analyser og gerne økonomi eller statistik
  • Analytiske evner og kendskab til databaserede værktøjer
  • Dygtig til udarbejdelse af skriftlige beslutningsgrundlag


Du kan både komme oppefra med solid erfaring eller nedefra og være et data- og analysetalent. Blot du er samarbejdsstærk og kan finde andre løsninger end din egen. Det er en fordel, hvis du har erfaring med offentlig økonomistyring, eftersom data- og analyseenheden forankres i Koncernstyring i tæt samspil med kommunens centrale økonomer. Koncernstyring er en del af Center for Økonomi og Indkøb.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes forventeligt som konsulent eller specialkonsulent i Koncernstyring 37 timer/ugen med løn efter forhandling og kvalifikationer. Du får arbejdsplads i den nye dataanalyseenhed på Lyngby-Taarbæk rådhus tæt på Lyngby Station.

Du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af opgaverne med flekstid og mulighed for hjemmearbejde. Du bliver en del af et stærkt kollegialt fællesskab, hvor der er plads til det sociale fællesskab.

Skal vi undersøge det nærmere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for Koncernstyring Maria Kirstine Stilling (22432088 / [email protected]) eller faglig leder i dataanalyseenheden Jonas Vestergård (29655121 / [email protected]).

Ansøg om stillingen via linket senest den 14. april 2024.

Ansættelsesforhold
Fuld tid

Tiltrædelse
Snarest muligt

Arbejdssted
Lyngby Torv

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Kongens Lyngby
  • Søndag den 14. april 2024

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent i Nærum

    Global Benefits Director and Senior ConsultantAre you a strategic thinker with exceptional analytical and organizational skills? Do you thrive in an international environment and excel at fosteri..
    • Konsulent
    • Nærum
    Få mere info
  • Konsulent i Nordsjælland

    The life sciences industry plays a significant role in advancing healthcare and improving the quality of life – in many cases, saving millions of lives globally. At [xxxxx], this is the..
    • Konsulent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Konsulent i Virum

    Change Management Consultant at Novo Nordisk Engineering Are you passionate about guiding transformation with a comprehensive toolkit for change management? And would you like to drive change m..
    • Konsulent
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1