Nyborg Jobcenter søger jobformidler til tidsbegrænset ansættelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Nyborg

Er du målrettet og resultatorienteret?
Drives du af at få ledige i job og være med til at se nye muligheder i et tæt samarbejde med borgerne?
Så søger Nyborg Jobcenter to jobformidler – en til arbejdet med ressourceforløb og en til sygedagpengeområdet.

Hvem er vi: I Nyborg Jobcenter har vi ambitiøse målsætninger om, at de ledige kommer hurtigt i beskæftigelse, og vi er drevet af at skabe resultater. Vi tror på, at dette sker gennem hyppige jobrettede samtaler med udgangspunkt i den enkeltes mål og ønsker for fremtiden, ABC-strategi og en virksomhedsrettet indsats i sammenhæng med det målrettede samarbejde med borger. Derfor er vores fokus også på, hvordan vi kan øge samarbejdet med private virksomheder for at sikre et godt match mellem det rekrutteringsbehov virksomhederne efterspørger, og den gruppe af ledige borgere vi arbejder med.

Lidt om stillingen:
Som jobformidler skal du arbejde med borgere, der både er tæt på og længere væk fra arbejdsmarkedet. Du afholder hyppige jobrettede samtaler med fokus på systematisk jobformidling, ABC-strategi og helt konkrete jobmål.

Du vil komme til at arbejde med en håndholdt indsats overfor borgere med mulige udfordringer i form af motivation, mestring af helbred og manglende tro på en fremtid i arbejde. Jobbet kræver, at du er handlekraftig, trives i at arbejde resultatorienteret og kan arbejde med mål i samarbejde med borgerne.

Du trives med at arbejde med både myndighedsrollen og den virksomhedsrettede indsats.

Hvem er du: Du har en faglig baggrund som socialrådgiver eller socialformidler.

Du drives af at nå resultaterne. Du motiveres af at skabe gode resultater, og du oplever en sejr, hver gang du opnår et match mellem en borger og en virksomhed. Du ved, at du er en væsentlig drivkraft for at nå resultaterne, og at samarbejdet omkring opnåelse af resultater er afgørende for at nå målet.

Du kan formidle ledige til job og har erfaring med opsøgende virksomhedskontakt. Udover, at du kan motivere ledige til at komme i beskæftigelse, skal du være en stærk formidler, hvor du skal kunne forventningsafstemme kravene mellem borger og virksomhed. Du vil også selv skulle kontakte arbejdsgivere med henblik på at matche ledige med mulige jobåbninger samt i forhold til fastholdelse i ansættelse.

Du skal kunne samarbejde på tværs og have øje for det fælles mål. Det forventes, at du kan samarbejde på højt niveau både med dine kolleger på beskæftigelses-, social- og sundhedsområdet.

Du skal have lyst og mod til faglige udfordringer og metodeudvikling i forhold til vores kommunikationsredskaber, samtaleteknikker, koordinering og facilitering.

Du har administrativt flair og ved, at registrering og journalisering er vigtigt, og du har evnen til at organisere, strukturere og planlægge opgaverne systematisk. I Nyborg Jobcenter arbejder vi i fagsystemerne Fasit, KMD Sag, VITAS, Shultz lovguide.

Vi tilbyder:
  • Et resultatorienteret miljø, hvor det er naturligt at gå efter førstepladsen.
  • Et afvekslende job med spændende udfordringer.
  • En spændende og dynamisk arbejdsplads.
  • En arbejdsplads, hvor vidensdeling, faglighed og trivsel har høj prioritet.
  • Gode kolleger både i afdelingen og kommunen som helhed.
  • En ledelse, der har fokus på beskæftigelse og tværfaglighed samt udvikling.
  • En arbejdsplads med fokus rettet på kerneopgaven.


Yderligere information Der er tale om to tidsbegrænsede stillinger på 37 timer om ugen. Ansættelsesperioden er snarest mulig og senest 1. august 2022 og frem til årets udgang.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der skal forevises straffeattest inden ansættelse.

Yderligere oplysninger om stillingen til arbejde med ressourceforløb kan fås ved faglig koordinator Dorthe Bech tlf. 6333 7936.
Yderligere oplysninger om stillingen til arbejde med sygedagpengeområdet kan fås ved faglig koordinator Jette Petersen tlf. 6333 7182.

Ansøgningsfrist søndag 19. juni 2022
Ansættelsessamtalerne afholdes onsdag 22. juni 2022
Tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. august 2022
Nyborg Kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Nyborg
  • Søndag den 19. juni 2022

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Odense SØ

    Selvkørende Salgskonsulent med højt drive søgesKan du se dig selv i rollen som både Hunter og Farmer, og drives du af at vækste dit forretningsområde under frie forhold og stor selvstændighed, så..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Konsulent i Middelfart

    On behalf of our customer Bunker Holding, we are currently seeking an experienced and ambitious Microsoft CRM Consultant to join a team of seasoned colleagues. As a CRM Consultant, you will be resp..
    • Konsulent
    • Middelfart
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense SØ

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense

    Internship Opportunity: Mechanical Engineering / Electrical Engineering Intern Coalescent Mobile Robotics Odense Internship Salary Competitive Are you p..
    • Konsulent
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0