Fastholdelseskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Nykøbing Falster

Vi søger

Fastholdelseskonsulent med flair for undervisning til vores dynamiske markedsføringsteam snarest muligt og senest pr. den 1. oktober 2021.

Om jobbet

Hovedopgaver

Dine kerneopgaver vil være fastholdelse af frafaldstruede elever på erhvervsuddannelse, lærlingekoordination på Femern forbindelsen samt kompetencegivende undervisning, det vil derfor være en fordel hvis du er udadvendt og imødekommende.

Mange af dine opgaver er tværgående arbejde i større projekter med internationale netværk hvorfor kommunikation kan forekomme på engelsk, her kan blandt andet nævnes Femern forbindelsen.

Som fastholdelseskonsulent deltager du på ugentlige elev konferencer sammen med faglærer og vejledere, hvor elevernes trivsel drøftes og de fremtidige indsatser sættes i gang. Vi har et tæt samarbejde med både partnere som SPS konsulenten, Jobcentre eller UU-vejledningen, hvor vi kanalisere indsatsen der bedst hjælper eleven. Ved opstart af et grundforløb besøger du klasserne så eleverne bliver informeret omkring fastholdelse og den hjælp de kan få både på skolen men også ude i deres praktikforløb. De elever der har udfordringer holder du interventioner med hvor du vejleder og hjælper dem individuelt alt efter deres behov.

Desuden er du med til at forberede, tilrettelægge og afholde aktiviteter for erhvervslivet, andre erhvervsskoler samt elever med fokus på uddannelsesaftaler og fastholdelse af deres elever. Ud over kontakt med eleverne har du også en tæt relation med virksomhederne telefonisk såvel som fysisk – netop fordi det styrker eleverne og vores samarbejde.

Femern forbindelsen er et stor internationalt projekt der løber over de næste mange år hvor vi som erhvervsskole bidrager med mange lærlinge og er aktivt involveret. Du skal blandt andet besøge erhvervsskolernes netværksgrupper og skabe nye netværk som kan føre til nye lærerpladser så vi i fremtiden kan sikre kvalificeret arbejdskraft i branchen. Alt dette mens du har fokus på lærlingenes trivsel og sørger for de bliver fastholdt i deres uddannelse.

Som underviser skal du selv kunne udforme og forberede dit undervisningsmateriale, tilrettelægge hele undervisningsforløbet og undervise interne elever samt eksterne virksomheder i kompetencegivende kurser som blandt andet Kommunikation. Det er derfor vigtigt du trives i rollen som midtpunkt og har en stærk personlighed samt erfaring med undervisning i de bløde værdier eller evnen til at kunne tilegne dig den.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du:

• har erfaring inden for fastholdelse af frafaldstruede elever på erhvervsuddannelse men også evne til, at overfører det til de gymnasiale uddannelser, så du kan coache og vejlede dem gennem deres uddannelse

• er empatisk og nærværende samt har forståelse for deres individuelle behov så eleven får den helt rigtige indsats og hjælp de har brug for du har en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne hvor du kan bevare overblikket i pressede situationer samtidigt med du er løsnings- og resultatorienteret

• har stærke kommunikative evner, kan forklare faglige problemstillinger på en let og tilgængelig måde og koble det til praktiske situationer.

Arbejdstid

Stillingen er en fuldtidsstilling svarende til 37 timer pr. uge.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en stilling i et dynamisk miljø med 10 engagerede og dedikerede kollegaer, hvor det er naturligt at dele viden og hjælpe hinanden.

Vi er i en konstant udvikling hvor to dage aldrig er ens med mange forskelligartede opgaver og det derfor er nødvendigt at arbejde på tværs af organisationen og dens funktioner.

Ansættelsesbetingelser

I henhold til gældende overenskomst og reglerne om Ny Løn.

Jobbet vil kunne tilpasses den enkelte ansøgers uddannelsesprofil og praktiske erfaring.

Der gøres opmærksom på, at stillingen kan kræve, at skolen indhenter en børneattest i henhold til Børneattestloven.

Ansættelsessamtaler / Ansøgningsfrist

Vi forventer af afholde samtaler i uge 35 2021.

Ansøgningsfristen er den 27. august 2021, kl. 24.00. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger på www.celf.dk (Job på CELF/Ledige stillinger).

Yderligere oplysninger

Ønsker du ovenstående uddybet, er du velkommen til at kontakte markedschef René Malm på telefon 2096 0274 eller mail [email protected]

Baggrund, årsrapporter, værdigrundlag og øvrig information findes på http://www.celf.dk

Om CELF

CELF er sat i verden for at skabe udvikling. Udvikling af unge på vej ud i livet, udvikling af voksne gennem en foranderlig verden og udvikling af medarbejdere, som stræber mod det bedste. På CELF bidrager vi til udviklingen ved at levere uddannelser med relevans og perspektiv.

Som medarbejder på CELF har du stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde. Det er vigtigt for os, at der er en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi er en demokratisk arbejdsplads, og du har gode muligheder for at få indflydelse på skolens målsætninger og indsatser.

Ud over dynamik og udvikling betyder en ansættelse på CELF en fordelagtig pensionsordning, faglige som sociale arrangementer, tryghed i ansættelsen og masser af spændende kollegaer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Nykøbing Falster
  • Fredag den 27. august 2021

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Service Delivery Consultant Motiveres du af at skabe solide forbindelser og udvikle faglige netværk for at tackle komplekse udfordringer i en global virksomhed, så er det dig vi søger som vores næs..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Nakskov

    Vi søger arbejdsmarkedskonsulenter til Team sygedagpenge og fleksjob til at arbejde i myndighedsrollen med sygedagpengesager og jobafklaringsforløbssager.Udvikling og tilpasning af vores hverda..
    • Konsulent
    • Nakskov
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0