Projektleder og konsulent til Center for Børn & Læring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Nykøbing Falster

Kunne du tænke dig at arbejde i en forvaltning, hvor der er fuld fokus på at understøtte skolernes udvikling? I et spændende og alsidigt job, hvor der hele tiden er mange bolde i luften og gode udviklingsmuligheder? Så er jobbet som projektleder i Center for Børn & Læring i Guldborgsund Kommune måske noget for dig.

Vi søger en konsulent med projektlederkompetencer og interesse for skoleudvikling, så vi i højere grad kan understøtte de mange, store og komplicerede udviklingsprojekter, der er i gang på tværs af skolerne i Guldborgsund.

Det er en forudsætning, at du som vores nye konsulent har erfaring med projektledelse, og det vil være en fordel, hvis du også har kendskab til programledelse i større sammenhænge. Du skal ikke nødvendigvis have stor viden om den pædagogiske sektor, for der er masser af erfaring med pædagogisk udvikling og skoledrift i vores område. Du skal derimod have mod på og erfaringer med styring af mange samtidige indsatser i en kompliceret virkelighed.

I CBL-forvaltningen er vi målrettede og har store ambitioner for det samlede skoleområde. Vi er meget opmærksomme på, at vores fornemste opgave er at støtte skoleområdets ledere og medarbejdere i at udvikle skolerne, så elevernes læring og trivsel øges.

Vi søger en konsulent, som kan være samlende og koordinerende i vores bestræbelser på at være samstemte på tværs af mange organisationer. I denne tid er der især brug for, at vi løfter den samlede styring og koordination af de mangeartede indsatser, som har forskellige interne såvel som eksterne aktører.

Projekterne kan fx handle om

  • strategisk kompetenceudvikling på både leder- og medarbejderniveau
  • udvikling af inkluderende læringsmiljøer og stærke læringsfællesskaber
  • pædagogiske udviklingsprojekter i personalegrupper
  • udvikling af forvaltningens procedurer og systematikker, så de i højere grad understøtter kvaliteten på skolerne

Desuden venter der vigtige koordinationsopgaver fx omkring skolernes deltagelse i nationale og regionale projekter, og omkring den forvaltningsmæssige forankring af tværgående faglige netværk.

Hvad skal konsulenten kunne?

Som konsulent og projektleder er du god til at skabe overblik, når der er mange bolde i luften. Du lader dig ikke slå ud, hvis tingene ikke går som planlagt, men holder fokus på målet og gør, hvad der skal til, for at vi alligevel når derhen.

Du er struktureret og trives i komplicerede sammenhænge, hvor der er mange interessenter, som vi er afhængige af at spille sammen med i opgaveløsningen.

Du er stærk til at formulere dig på skrift, og går ikke af vejen for at skrive referatet fra projektmødet eller den politiske indstilling. Du kan både skrive projektbeskrivelser og stå for evaluering og afrapportering til det politiske niveau eller andre projektejere.

Vi forventer desuden at du:

  • har en relevant uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende
  • har stærke kompetencer inden for projektledelse, som også er afprøvet i praksis
  • er systematisk og er dygtig til at koordinere og samarbejde bredt i organisationen
  • kan bevare overblikket og formidle det til andre
  • har interesse for skoleområdet og også gerne kendskab til arbejdet i en kommunal forvaltning
  • sætter pris på teamsamarbejde og har lyst til at arbejde sammen med kolleger både i vores eget og i andre fagcentre, såvel som med de decentrale ledere

Vi kan tilbyde:

Arbejdsdagen i Center for Børn & Læring er varieret og fagligt udviklende. Vi har ofte gang i mange opgaver på en gang, og sammen har vi et højt ambitionsniveau på hele områdets vegne. Dagligdagen er præget af humør og stor arbejdsglæde – også på de travle dage.

Vi mener det har en stor værdi, at medarbejderne er selvforvaltende og har frihed i opgaveløsningen. Vi synes det er vigtigt at arbejdspladsen er fleksibel i forhold til den enkelte medarbejders behov for at kunne strukturere hverdagen.

Samtidig er både du og dine kolleger medansvarlige for, at der er et godt samarbejdsmiljø i afdelingen. I er både gensidigt forpligtede på hinanden, gør brug af hinandens ressourcer og sparrer om opgaverne.

For at finde den balance taler vi ofte med hinanden om begreber som samarbejde, fleksibilitet, tillid og tilgængelighed.

Du vil i hverdagen komme til at arbejde tæt sammen med både centerledelsen og kollegaer på rådhuset såvel som skole- og dagtilbudsledelserne i Guldborgsund Kommune.

Ansættelsesvilkår:

Stillingen er til fastansættelse i 37 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Mere information Center for Børn & Læring:

Center for Børn & Læring består af 17 dagtilbud, dagpleje, 4 landsbyordninger med både skole og dagtilbud, 9 folkeskoler samt Ungdomsskolen og Ungdommens Uddannelsesvejledning.

På forvaltningsniveau er vi ca. 20 medarbejdere samt centerchef og områdeledere. Forvaltningen i CBL løser en lang række forskellige administrative og udviklingsmæssige opgaver for hele området. Vi lægger vægt på at arbejde helhedsorienteret og på at være ét sammenhængende center for børn og unge i dagtilbuds- og skolealderen.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Leder af Skoleområdet Michael Peyk på 2729 3060 (send evt. en sms) eller [email protected].

Ansøgningsfrist:

Søndag 23. april 2023.

Der afholdes ansættelsessamtaler onsdag d. 26. april (formiddag) og torsdag d. 27. april (eftermiddag).

Ansøgningsprocedure:

Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger. Alle opfordres til at søge, uanset personlig baggrund.

Mere om Guldborgsund Kommune:

Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid.

Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b7f7b193)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Nykøbing Falster
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Nakskov

    Vi søger arbejdsmarkedskonsulenter til Team sygedagpenge og fleksjob til at arbejde i myndighedsrollen med sygedagpengesager og jobafklaringsforløbssager.Udvikling og tilpasning af vores hverda..
    • Konsulent
    • Nakskov
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Maribo

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0