Afdelingsleder til CKR, specialafdeling for børn med handicap

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Centerklasserækken på SUNDskolen søger en ny afdelingsleder, da vores leder igennem 12 år, går på pension til sommer. Vi søger derfor en ny leder, som kan starte det nye skoleår op sammen med resten af SUNDskolen i august 2023.

Stillingens nøgleopgaver

Du har personaleledelsen, den pædagogiske ledelse og ansvaret for den daglige drift i CKR. Vi tager udgangspunkt i faglig læring, men vi har også fokus på elevens alsidige udvikling. I vores pædagogiske tilgang prioriteres Low Arousal højt. Målet med arbejdet er, at eleverne tilegner sig kompetencer, så de senere kan få et godt udbytte af deres ungdomsuddannelse – typisk på STU.

Du vil indgå i et samarbejde med de øvrige i ledelsesteamet som består af skoleleder, viceskoleleder, afd. leder på almenskolen samt SFO-lederen. Ledelsesteamet arbejder tæt sammen om opgaven og alle byder ind med hver deres faglighed. Det er derfor vigtigt, at du har en pædagogisk uddannelse og erfaring med ledelse og specialpædagogik.

CKR på SUNDskolen

Centerklasserækken er placeret som en afdeling på SUNDskolen og er skole for elever med handicap. Vi dækker Bh. Kl. til 10. klasse. Eleverne kommer fra hele Guldborgsund Kommune, de visiteres hertil og kan have diverse diagnoser inden for et eller flere af områderne: autisme spektrumforstyrrelser, social emotionelle vanskeligheder, gennemgribende udviklingsforstyrrelser, psykomotoriske problemer, cerebral parese, Downs syndrom m.m. … kort sagt har vi ca. 40 skønne børn, som lærer og udvikler sig hver eneste dag, når vi giver dem de rette udfordringer.

CKR har 30 ansatte fordelt på lærere, pædagoger og pædagogmedhjælpere. Skoledelen af CKR er sammenhængende med special-SFO Regnbuen. Disse to elementer i CKR´s hverdag har separat ledelse, men fungerer integreret, samstemt og med fælles fokus.

Personlige og faglige kompetencer

Du er en synlig og engageret leder, der er klar til at møde elever, personale, forældre og eksterne samarbejdspartnere med åbent sind og nysgerrighed på pædagogikken på det specialpædagogiske område. Du skal være med til at sætte retning og sikre følgeskab samtidig med, at du kan arbejde teambaseret i ledelse. I samarbejdet bidrager du med en god portion humor, empati, solid faglighed og tydelig kommunikation. Herudover udviser du overblik, mod og handlekraft, når beslutninger skal træffes.

Vi forventer derfor, at du er stærk i relationer, lyttende, medinddragende og har erfaring som leder. Du kan inspirere, skabe tillid og har indføling med andres virkelighed.

Vi tilbyder
En spændende arbejdsplads i god og positiv udvikling, med et godt og tæt samarbejde og en god kemi blandt kolleger. Vi lægger vægt på teamsamarbejde, at hver enkelt tager ansvar for helheden ud fra fastsatte mål. Vi har en god og imødekommende omgangstone, hvor der er plads til humor. Relation og trivsel er vigtige nøgleord både, når vi taler om personale, elever og forældre.

Skolen arbejder ud fra værdierne anerkendelse, kreativitet og sundhed - en anerkendende tilgang, hvor relationer bygges på gensidig respekt og værdsættelse. Vi ser os selv som en inkluderende skole med plads til forskellighed.

Ud over Centerklasserækken på SUNDskolen, så rummer SUNDskolen en specialpædagogisk- og en almen idræts-SFO samt en almenskole som er distriktsskole for lokalområdet.
Skolen har ansat ca. 90 medarbejdere – lærere, pædagoger, pædagogmedhjælpere og administrativt personale.

Synopsis:

I forbindelse med ansøgningen skal du skrive en synopsis på maximalt en A4-side, hvor du gør rede for et af følgende tre:

- Hvordan ser det yderste specialområde ud om 3 år?

- Hvad kendetegner god ledelse indenfor specialområdet?

- Hvilke elementer er særlig betydningsfulde for et godt arbejds- og læringsmiljø indenfor specialpædagogik?

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft ansøgning, CV og synopsis. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Kommunes ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes relevante referencer.

Ved ansættelse indhentes straffeattest og børneattest. Ansættelsen vil være betinget af at disse er tilfredsstillende.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Læs mere om Centerklasserækken her.

Stillingsbetegnelse:
Afdelingsleder Centerklasserækken

Ansøgningsfrist:
4.maj 2023

Ansættelse:

1.august 2023 eller efter aftale

Kontaktoplysninger:
Skoleleder Carsten Løye tlf 25180906 [email protected] Som ansøger er du velkommen til efter aftale at besøge skolen, inden du søger.

Ansættelsessamtaler:
Der forventes afholdt 2 runder af ansættelsessamtaler i henholdsvis uge 19 og uge 21. Samtalerne holdes sidst på dagen.

Jobområder:
Undervisning, Børn & Unge

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=e2fa589f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nykøbing Falster
  • Torsdag den 04. maj 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder (elev) i Nykøbing Falster

    Serviceleder Trainee til vores afdeling i Nykøbing FalsterLøser du til dagligt el tekniske serviceopgaver i industrien og kender du til følelsen af, at alting går for langsomt? Hvis du tit tænk..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Lolland og Falster

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed på Lolland og Falster
    • Afdelingsleder
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nørre Alslev

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 i Nørre Alslev I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles..
    • Afdelingsleder
    • Nørre Alslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2