Udviklingskonsulent - administration af EU-projekter og bioøkonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Nykøbing Falster

Er du på udkig efter en administrativ stilling, hvor du har ansvar for administration af EU-projekter, primært Interreg, så er stillingen som Udviklingskonsulent hos Guldborgsund Kommune måske noget for dig.

Hos Guldborgsund Kommune vil du blive en del af en dynamisk og ambitiøs organisation, hvor du som udviklingskonsulent vil spille en afgørende rolle i at drive udviklingen af bioøkonomi og administration af EU-projekter.

Som udviklingskonsulent vil du have en central rolle i at identificere og udvikle projekter inden for bioøkonomi, herunder bæredygtig produktion af biobaserede produkter og tjenester.

Vi tilbyder
  • Administration af EU projekter: Som ansvarlig for administration af EU-projekter vil du være ansvarlig for at sikre, at alle krav og retningslinjer fra EU overholdes. Dette inkluderer at koordinere med forskellige afdelinger/samarbejdspartnere, samarbejde med partnere og interessenter, og sørge for at budgettet og tidsplanen overholdes.
  • Projektledelse: Som projektleder vil du have ansvaret for at planlægge, organisere og styre projekter indenfor bioøkonomi. Dette inkluderer at udvikle en projektplan, identificere ressourcer, koordinere med teammedlemmer og sikre, at projektet leveres til tiden og indenfor budgettet.
  • Udviklingsprojekter indenfor bioøkonomi: Som ansvarlig for udviklingsprojekter indenfor bioøkonomi vil du være ansvarlig for at undersøge nye teknologier og metoder til at fremme bæredygtig produktion. Dette inkluderer at identificere nye muligheder, evaluere deres potentiale og implementere dem med afsæt i Guldborgsund Kommunes strategier. For at varetage funktionen er det vigtigt at have evnen til at arbejde effektivt i teams, en god forståelse af EU-projektadministration og erfaring og netværk inden for bioøkonomi og et godt lokalt kendskab.

Vi forventerDu har en relevant uddannelse og erfaring inden for bioøkonomi og et stærkt fagligt netværk. Vi søger en kandidat med godt lokalt kendskab og netværk, som kan bruge stærke relationskompetencer til at bygge bro til vidensorganisationer nationalt og internationalt. Det er vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og er i stand til at samarbejde med både interne og eksterne interessenter.

Om osVi kan tilbyde dig at blive en del af et spændende udviklingsmiljø i Strategi og Udvikling, Center for Politik & Personale. Som udviklingskonsulent vil du få mulighed for at arbejde med mange samarbejdspartnere. Du vil blive en del af et dynamisk team af engagerede kolleger, som brænder for at skabe positive forandringer og gøre en forskel i samfundet.

AnsættelsesvilkårEfter gld. overenskomst, løn, arbejdstid 37 timer pr. uge. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Mere informationKontakt erhvervs- og udviklingschef, Christian Smith på 2518 1998, hvis du har spørgsmål til jobbet.

AnsøgningsfristOnsdag 5. juli kl. 12.00.

AnsøgningsprocedureSend din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mere om Guldborgsund KommuneLæs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=4b2d4c88)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Nykøbing Falster
  • Onsdag den 05. juli 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hele Danmark

    Would you like to be part of an ambitious and dynamic team in a leading international IT company? We are currently looking for a Senior Network Consultant, offering you the opportunity to join a te..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    MAKIRA Global Implementation Consultant Are you an experienced FI/MM professional looking for an exciting opportunity? We're seeking a skilled individual with at least 5 years of experience to..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent i Hele Danmark

    Motiveres du af gode kolleger og netværksinfrastruktur fra øverste hylde? Og har du lyst til at blive en del af en spændende vækstvirksomhed med sund økonomi? Så er du måske IT Forum Gruppens nye k..
    • Konsulent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Maribo

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0