Syddansk Sundhedsinnovation søger en chefkonsulent til enheden Innovativt Byggeri og Drift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Odense M

Trives du i en innovativ organisation med fokus på udvikling af den danske sundhedssektor, og kan du medudvikle behovsdrevne løsninger, der skaber værdi for brugerne, i samarbejde med sygehuse, kommuner og virksomheder? Lyder det som dig? Så hører vi meget gerne fra dig.

Enheden for Innovativt Byggeri og Drift (IBD) hos Syddansk Sundhedsinnovation søger en chefkonsulent, som vil være med til at skabe fremtidens sundhedsvæsen sammen med brugerne. Syddansk Sundhedsinnovation (SDSI) har som kerneopgave at støtte regionens sygehuse og kommuner i at mestre deres innovationsudfordringer. I enheden arbejder vi med forskellige opgaver og projekter, hvor vi bidrager med relevant viden og kompetencer inden for en bred vifte af områder, herunder teknologiudvikling, grøn omstilling, sundhedsarkitektur og brugerinddragelse.

Som chefkonsulent bliver du en nøgleperson i Enheden for Innovativt Byggeri og Drift og skal bidrage til strategisk, organisatorisk og ledelsesmæssig støtte til Enhedschefen og IBD. Din rolle vil være at styrke IBD's opgaveportefølje samt udføre eller repræsentere SDSI i strategisk prioriterede opgaver.

Beskrivelse af arbejdsområder:

  1. Deltage i arbejdet med at understøtte strategiske dagsordener med relevans for IBD for at styrke opgaveporteføljen. Du får et fokus på networking og relationsopbygning til samarbejdspartnere for at igangsætte nye initiativer, opgaver og projekter.
  2. Indgå i arbejdsopgaver i IBD samt i samarbejde med de to øvrige enheder i SDSI. Du har fokus på strategi og potentialer med relevans for IBD samt på "tænkning på tværs" og inddragelse af relevante aktører og personer for opgaveløsningen.
  3. Indgår som repræsentant, dels internt ved gæstebesøg i SDSI samt eksternt ved præsentationer af SDSI, hvor du har fokus på networking og branding, herunder formidling af IBDs ydelser og projektresultater.
  4. Understøtte Enhedschefens arbejde med organisatorisk udvikling af IBD med udgangspunkt i at formulere og formidle en klar strategisk retning for enheden.
  5. Få en særlig rolle i ledelsesunderstøttelsen af Enhedschefen

Faglige kvalifikationer:
Vi lægger vægt på, at du har:

  • En relevant baggrund, gerne en sundhedsfaglig uddannelse evt. suppleret med en relevant videreuddannelse.
  • Du har forståelse for rammerne for udvikling og innovation både i det offentlige og i det private
  • Du har erfaring med sundhedsinnovation, velfærdsteknologi og brugerinddragelse.
  • Evnen til at arbejde strategisk og skabe netværk med forskellige aktører, herunder internationale.
  • Erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

Personlige kvalifikationer:
Vi forventer, at du:

  • Motiverer og inspirerer kollegaer og samarbejdspartnere.
  • Værdsætter tværfagligt samarbejde og er åben, nysgerrig og opsøgende over for nye opgaver og områder, hvor du ser muligheder frem for begrænsninger.
  • Kan arbejde selvstændigt og understøtte et godt samarbejde både med interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • Du er god til at skabe netværk omkring dig og bringe menneskers engagement og erfaring i spil.

Vi tilbyder:
Du får mulighed for at være en del af en rummelig og dynamisk arbejdsplads med et godt kollegialt sammenhold, plads til kreativitet og et højt ambitionsniveau for at skabe værdi for borgere og patienter i regionen. Der er gode muligheder for fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

I Syddansk Sundhedsinnovation bliver du en del af en arbejdsplads med stort fokus på trivsel og work-life balance. Du får mulighed for at arbejde tæt sammen med kollegaer med mange forskellige fagligheder, hvilket er en af vores styrker i opgaveløsningen. Vi lægger vægt på både faglig og personlig udvikling, og der er rig mulighed for kompetenceudvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Det drejer sig om en fast stilling på fuld tid med primært arbejdssted i Forskerparken i Odense. Lønnen forhandles med den forhandlingsberettigede organisation. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst, og stillingen ønskes besat pr. 1. december 2023 eller hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger:
Ansøgningsfristen er den 15. oktober 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 43 i Odense. Du kan få mere at vide om vores spændende arbejdsplads og om stillingen ved at kontakte Enhedschef Simon Lindegaard på telefon 2122 2224.

Om Syddansk Sundhedsinnovation
Syddansk Sundhedsinnovation er en stabsfunktion i Region Syddanmark, der arbejder med åben innovation, fra idé til implementering, og på at styrke samarbejdet mellem det offentlige og virksomheder. SDSI er opdelt i 3 enheder hvoraf IBD er den ene. Du bliver dermed en del af en samlet innovationsstab, der består af ca. 60 medarbejdere med vidt forskellige kompetencer og fagligheder. Du kan læse mere om Syddansk Sundhedsinnovation på www.syddansksundhedsinnovation.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Odense M
  • Søndag den 15. oktober 2023

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Odense SV

    Are you looking for a challenging collaboration for your internship, semester project, Bachelor Theses, or Master Theses?
    • Konsulent
    • Odense SV
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense SØ

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense

    Internship Opportunity: Mechanical Engineering / Electrical Engineering Intern Coalescent Mobile Robotics Odense Internship Salary Competitive Are you p..
    • Konsulent
    • Odense
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense

    Mechanical/Mechatronics Engineer - Intern ROICO Solutions ApS Odense Internship Salary Unpaid 🚀 Join the Construction Evolution! Mechanical/Mechatronics..
    • Konsulent
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1