Hauge Installation søger projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Odense N

HAUGE INSTALLATION en del af Hauge Gruppen

Hauge Gruppen er en veletableret organisation med kernekompetencer indenfor Installation, stål og overfladebehandling. Hauge Installation fokuserer på ydelser indenfor El, VVS & Blik, energi og ventilation. </p Hauge Gruppens succes bygger på at være en seriøs samarbejdspartner, der leverer kvalitet i både løsninger og udførelse. Synergi mellem organisationens kernekompetencer øger attraktiviteten i markedet og bidrager til den konstante organiske vækst.

Til at støtte den fortsatte vækst og udvikling søger vi en projektleder, primært til leverancer indenfor VVS & blik, ventilation og energi. </p HAUGE INSTALLATION tilbyder

Som projektleder hos Hauge Installation indgår du i et projektlederteam bestående af 10 professionelle kollegaer, der alle bidrager unikt til teamets samlede styrke. Du bliver en del af et team med mange faglige-, projektledelsesmæssige- og personlige kompetencer og erfaringer, og vigtigst et team der prioriterer at hjælpe hinanden.

Den enkelte projektleder er selvstændig ansvarlig for et eller flere projekter, men dagligdagen er præget af stor grad af samarbejde, støtte og sparring. Generelt er organisationskulturen båret af ligeværd og fælles mål.

Jobbet giver mulighed for at udfolde og udvikle både ledelsesmæssige og faglige kompetencer. Du skal samarbejde både med kunder og leverandører om at opnå løsninger til fælles gevinst. Du får gennem en struktureret oplæring, herunder introduktion til Hauge Installations model for projektledelse en sikker opstart i jobbet.

Hos Hauge Installation mener vi det er vigtigt at alle bliver hørt og får mulighed for at præge egen hverdag. Det betyder at du inden for brede rammer selv får lov til at afgøre, hvordan du løser opgaverne.

For at støtte og udvikle dig og din opgaveløsning vil du få mulighed for struktureret og løbende sparring med kollegaer og leder om dine projekter. Ligeledes vil vi sammen lægge en plan for udvikling af dine kompetencer, så du er bedst rustet til fremtiden.

Opgaven

Som projektleder hos Hauge Installation får du det komplette ansvar for ledelse af de solgte fagentreprisers gennemførelse og levering. Det betyder at du hos Hauge Installation står i spidsen for, dialog med kunde, ledelse af de teams der udfører leverancerne samt indkøb af materialer og underentrepriser.

Derfor knytter der sig følgende opgaver til jobbet:

  • Projektledelse af entreprise leverancer til bygnings- og industriinstallationsprojekter.
  • Personaleledelse af medarbejdere på projekterne.
  • Kommunikation og samarbejde med byggeledelse
  • Deltage i sikkerheds-/byggemøder
  • Lede det daglige på sikkerhed, arbejdsmiljøarbejde for egne medarbejdere tilknyttet projekterne
  • Kontraktgennemgang med kunder
  • Teknisk afklaring af ydelsernes udførelse
  • Indkøb og valg af leverandører af materialer og underleverancer.
  • Kvalitetssikring af kalkulationer.
  • Kvalitetssikring af projekter i samarbejde med medarbejderne på byggepladsen.
  • Yde teknisk assistance / sparring til afdelingens teknikere / assistenter.
  • Assistere med kalkulation af tilbudssager.
  • Økonomisk rapportering til afdelingsleder.

Hauge Gruppen har hovedsæde i Odense. Hovedparten af de projekter som Hauge Installation leverer til, er geografisk lokaliseret på Sjælland (primært Storkøbenhavn) og på Fyn. Som projektleder er det naturligt, at en stor del af arbejdet tager udgangspunkt med tilstedeværelse på de aktuelle sites, og i tæt dialog med egne medarbejdere og byggeledelse. Bopæl på Fyn eller Sjælland er derfor at foretrække til dette job.

Kompetencer

Stillingen kræver en bred forståelse for VVS & blik, ventilation, energi og beslægtede fag. En systematik tilgang til styring og ledelse af projektleverancen er vigtig. Som projektleder arbejder man i tæt samarbejde med byggeledelsen for projektet, hvorfor både gode kommunikation- og koordinationsevner er nødvendige, samt evnen til at anskue byggeprocessen i en helhed er til stor gavn for opgaveløsningen.</p Uddannelse som maskinmester kunne være en relevant baggrund. En anden tilgang kunne være uddannelse indenfor VVS-faget, f.eks. som energitekniker evt. suppleret med uddannelse som VVS-installatør.

Projektledelse er et væsentligt element i opgaveløsningen, hvorfor dokumenteret uddannelse i projektledelse eller erfaring i gennemførelse af entrepriseprojekter er et godt udgangspunkt. Eksekvering af projektleverancerne sker via egne montører, indlejede montører og eksterne leverandører, hvorfor der er behov for motivation og ledelse. Personaleledelseserfaring eller formel uddannelse som eksempelvis akademiuddannelse i ledelse eller diplomleder, er en fordel for at bestride jobbet.

Ansættelsespakke

Job løn, mobil telefon, firmabil, bærbar pc, internetopkobling, sundhedsordning, pensionsordning, mulighed for løbende relevant efteruddannelse.

Ansøg

Spørgsmål vedr. stillingen besvares gerne af Divisionschef Jens Dahl tlf. 51 73 92 52. Lyder jobbet spændende, så send gerne dit CV og evt. motiveret ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Om Hauge Installation

Hauge Installation er en del af Hauge Gruppen som omfatter følgende forretningsområder:

  • Hauge Installation
  • Hauge Stål
  • TH-Overfladebehandling

Hauge Installation tilbyder med mere end 50 års erfaring leverancer til nybyggeri, renovering og service indenfor en lang række af fag: El, VVS & Blik, ventilation, energi, olie og gas samt industriinstallationer. Hauge Installation beskæftiger 110 dedikerede medarbejdere. </em

Besøg website haugegruppen.dk for mere information.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense N.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Odense N
  • Onsdag den 27. juli 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Odense N

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Odense N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0