Projektleder til bygge- og anlægsteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Otterup

Nordfyns Kommune søger projektleder med bred bygge- og anlægsmæssig erfaring til en række spændende større og mindre projekter

Der er fortsat fuld gang i udviklingen på Nordfyn og vi søger en projektleder til bygge- og anlægsteamet.

Der er prioriteret grøn omstilling, byudvikling, stier og fortove og ikke mindst nye daginstitutioner i Nordfyns Kommune. Kunne du tænke dig at være med på denne rejse, så søger vi netop nu en ny projektleder med opstart hurtigst muligt.

Jobbet er 37 timer ugentligt og de primære opgaver er nybyggeri, ombygning af eksisterende bygninger samt en række byfornyelsesprojekter og andre anlægsopgaver som fx stier, nedrivning, trafiksaneringsprojekter mv. Der ud over vil der også løbende være mindre vedligeholdelsesopgaver på de kommunale bygninger. Særligt den grønne omstilling og en ambitiøs klimaplan "Green steps" er i højsæde i alle vores bygge- og anlægsprojekter.

Som projektleder vil du være kommunens bygherrerådgiver, som også indgår i en tæt og konstruktiv dialog med de frivillige kræfter i vores aktive og meget innovative foreningsliv samt brugere af de kommunale bygninger. Opgaverne skal udføres i tæt dialog med de øvrige afdelinger i Nordfyns Kommune, som typisk er brugere af bygningerne. Processerne omkring de indledende forberedelser er en vigtig del af det arbejde, som projektlederen også skal varetage.

Projektledernes organisatoriske placering er i Driftsafdelingen i Teknik, Erhverv og Kultur på Otterup Rådhus. Her vil du indgå i et velfungerende og stærkt team af bygnings- og energikonsulenter. Der er desuden et tæt og velfungerende samarbejde med Teknik og Service, som ligeledes er en del af Driftsafdelingen i forhold til den daglige drift af bygningerne.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Projektleder/bygherrerådgiver med ansvar for hele bygge- og anlægsprocessen samt den juridiske og økonomiske del på både større og mindre opgaver.
  • Konsulentfunktion og en naturlig sparringspartner for direktionen, forvaltninger og de lokale foreninger.
  • Projektleder med stort P til en organisation, hvor processer vægter lige så højt som slutproduktet.
  • Projektering af mindre projekter samt den daglige byggelederfunktion.

Vi forventer, at du:

  • Er fagligt stærkt funderet ikke mindst på proces og udbud.
  • Er fortrolig med byggeriets aftalevilkår, herunder ABR18, AB18, Tilbudsloven mv.
  • Er analytisk, velstruktureret, idérig og har en uddannelse som fx bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende. Gerne med en håndværksmæssig baggrund. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, hvis du på anden vis har opnået den fornødne faglighed og erfaring, fra eksempelvis entreprenørbranchen eller arkitekt- eller rådgivningsvirksomhed.
  • Har erfaring med udarbejdelse af udbudsmaterialer, og evt. projektering i AutoCAD, eller Revit, og kan udarbejde økonomiske overslag samt udarbejde realistiske tidsplaner.
  • Er udadvendt og handlekraftig, og kan udtrykke dig klart i både skrift og tale.
  • Er åben, ærlig og imødekommende, og ser langt flere muligheder end begrænsninger.
  • Kan arbejde selvstændigt i en balance mellem brugergruppers ønsker og behov, inden for de politiske og økonomiske rammer.
  • Kan organisere og facilitere processer i større projekter, hvor alle interessenter med og uden faglig baggrund inddrages i de enkelte processer.
  • Har kørekort.
  • Er fleksibel, og vil yde en ekstra indsats i travle perioder.

Om os:
Driftsafdelingen er en del af Teknik, Erhverv og Kultur, som udover vores bygnings- og energiteam, som stillingen henhører under, består af Veje og Trafik samt en række decentrale områder.

Driftsafdelingen består af 15 administrative medarbejdere, der med udgangspunkt i værdibaseret ledelse behandler hinanden, samarbejdspartnere og borgerne med tillid og respekt. Vi arbejder med udgangspunkt i en klimadagsorden og har særligt fokus på energirigtige, vedligeholdelsesvenlige og bæredygtige materialer og løsninger ved både renoveringer og nybyggerier.

Der er tale om et spændende og varieret job med store personlige og faglige udfordringer på en arbejdsplads med en god og uformel omgangstone.
Vi har fleksible arbejdsforhold, og gode muligheder for relevant efteruddannelse.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Straffeattest skal indhentes, før ansættelse kan finde sted.

Hør gerne mere hos driftschef Louise Rasmussen på tlf. 64 82 81 30 eller faglig koordinator Morten Hoff Grønvald på tlf. 92 43 94 56.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning med relevante bilag senest torsdag den 13. oktober 2022.

Ansættelsessamtale afholdes mandag den 24. oktober 2022.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b1b5a94e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Otterup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Otterup
  • Torsdag den 13. oktober 2022

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Odense SV

    Are you looking for a challenging collaboration for your internship, semester project, Bachelor Theses, or Master Theses?
    • Konsulent
    • Odense SV
    Få mere info
  • Konsulent i Middelfart

    On behalf of our customer Bunker Holding, we are currently seeking an experienced and ambitious Microsoft CRM Consultant to join a team of seasoned colleagues. As a CRM Consultant, you will be resp..
    • Konsulent
    • Middelfart
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense SØ

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Odense

    Internship Opportunity: Mechanical Engineering / Electrical Engineering Intern Coalescent Mobile Robotics Odense Internship Salary Competitive Are you p..
    • Konsulent
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Otterup

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Otterup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0