Sektionsleder til Tilsyn og Rådgivning Vest i Randers og Kolding (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Randers SV

Vil du lede en faglig stærk sektion, som brænder for myndighedsopgaver og sundhedsjura? Kan du sikre en høj kvalitet og effektiv sagsbehandling? Så har du muligheden for at blive sektionsleder i Tilsyn og Rådgivning Vest i Styrelsen for Patientsikkerhed.

Om Tilsyn og Rådgivning Vest
Tilsyn og Rådgivning Vest er en enhed i Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi fører tilsyn med autoriserede sundhedspersoner, udfører planlagte og reaktive tilsyn med behandlingssteder samt varetager tilsyn på ældreområdet. Derudover yder vi sundhedsfaglig rådgivning til sundhedsvæsenet og andre myndigheder om bl.a. medicinhåndtering, journalopbevaring, trafikmedicin, retslægelige ligsyn og anmeldelsespligtige smitsomme sygdomme.

Vi er en del af det nationale sundhedsberedskab og har en døgnbemandet beredskabsvagt. Vi er desuden uddannelsesafdeling for speciallægeuddannelsen i samfundsmedicin.

Vi har kontorer i henholdsvis Randers og Taulov (pr. 1. januar 2024 Randers og Kolding) og dækker det geografiske område, som svarer til Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Syddanmark.

Vi er cirka 70 medarbejdere, hvoraf langt de flest har en sundhedsfaglig baggrund som enten læge eller sygeplejerske, men der er også flere jurister, andre akademikere og administrativt personale ansat

Vi er opdelt i fire sektioner:

  • Organisationstilsynet
  • Individtilsynet
  • Rådgivningsaktiviteten vedr. smitsomme sygdomme, miljømedicin, beredskab mv.
  • Administrationen.

Hver sektion ledes fagligt og personalemæssigt af en sektionsleder, der refererer til enhedschefen for Tilsyn og Rådgivning Vest.

Den ledige stilling er som leder for sektionen Individtilsyn, der varetager sagsbehandling af tilsyn med autoriserede sundhedspersoner.

Din hverdag hos os
Du bliver leder for en sektion med cirka 11 medarbejdere og får ansvar for vores sagsbehandling af tilsyn med autoriserede sundhedspersoner i Tilsyn og Rådgivning Vests område. Dine medarbejdere arbejder fra vores kontorer i både Randers og Kolding. Du vil derfor skulle arbejde begge steder.

Som leder i Styrelsen for Patientsikkerhed har du fokus på høj faglighed, kvalitet i opgaveløsningen samt effektive og velkoordinerede processer og arbejdsgange. Du har et organisatorisk mindset og medvirker til at skabe sammenhængskraft på tværs af organisationen. Du prioriterer faglig og personlig udvikling af dine medarbejdere og går selv foran i en samarbejdsorienteret tilgang til opgaveløsningen.

Du vil have et tæt samarbejde med flere af styrelsens andre enheder og sektioner, herunder den tværgående enhed Sundhedsjura, og du skal indgå i den nationale driftsledelsesgruppe på individområdet. Du skal desuden indgå i enhedens ledergruppe og i styrelsens chefgruppe (enhedschefer og sektionsledere).

Udover ovennævnte ansvarsområde og ledelsesopgaver vil du:

  • være ansvarlig for vores nationale opgaver i forhold til styrelsens ordinationsovervågningsprogram
  • skulle bidrage til anmodninger om aktindsigt, som primært vedrører tilsyn med sundhedspersoner.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du er jurist og har robust ledelseserfaring og gerne en lederuddannelse.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • kan samle og motivere medarbejderne i sektionen og enheden
  • brænder for personaleledelse og forstår betydningen af anerkendelse og opbakning i pressede situationer
  • inspireres og motiveres af et tæt samarbejde med dine ledelseskollegaer om opfyldelse af enhedens og styrelsens mål
  • brænder for driftsledelse, procesoptimering og IT-understøttelse af sagsbehandlingen
  • kommunikerer klart og tydeligt både i skrift og tale
  • kender sundhedssystemet indefra og måske har relevant erfaring fra en anden myndighed
  • i særlige situationer og ved fravær af enhedschefen vil kunne stå frem i pressen.

Vi tilbyder
Meningsfulde ledelsesopgaver og ansvarsområder, hvor du kan kombinere din store interesse for ledelse, myndighedsopgaver og sundhedsjura. Løsningen af dine opgaver vil gøre en forskel for patienter, borgere og dine medarbejdere.

Du kommer til at indgå i en ledergruppe med en uformel omgangstone og et tæt samarbejde præget af et stort fagligt engagement og gensidig respekt. Samtidig arbejder vores to kontorer i henholdsvis Randers og Kolding tæt sammen og er præget af et godt og tæt kollegialt fællesskab både fagligt og socialt med fokus på udvikling og læring.

Du vil blive introduceret grundigt til styrelsens organisation og opgaver og vil have et tæt samarbejde med enhedschefen.

Om ansættelsen
Ansættelsestidspunkt vil være pr. 1. februar 2024 eller efter nærmere aftale.

Hovedarbejdsstedet vil være enten vores lokation i Kolding, Kokmose 12, eller Randers, Falstersvej 10, afhængigt af din bopæl. Arbejdsstedet vil dog, afhængigt af dine opgaver, være skiftende mellem de to lokationer.

Du bliver ansat som chefkonsulent med personaleansvar efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation for akademikere i staten.

Ansøgningsfrist er den 20. december 2023.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen ved at ringe til enhedschef Charlotte Hjort, tlf. 7222 9331.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 1 og eventuelt anden samtale i uge 2-3. Mellem samtalerne vil der indgå en test.

Du kan læse mere om Tilsyn og Rådgivning Vest på Tilsyn og Rådgivning Vest - Styrelsen for Patientsikkerhed (stps.dk)

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Randers SV
  • Onsdag den 20. december 2023

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Brabrand

    Organiseringskonsulent Organiseringskonsulent med fokus på elever Har du en passion for at skabe forbindelser og forvandle ambitioner til resultater? Og har du lyst til at arbejde med elever på..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Konsulent i Viby J

    Vil du have et stort ansvar i en rolle, hvor du virkelig kan være med til at påvirke måderne, vi arbejder på? Og kunne du tænke dig at arbejde med at sikre effektiv Billing i spændingsfeltet mellem..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info
  • Konsulent i Randers SV

    14/05/2024DNK-Randers, [xxxxx] VejSenior HR Consultant Do you want to help write the next chapter for food and a more sustainable future? And are you passionate ab..
    • Konsulent
    • Randers SV
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Århus C

    Fakultetssekretariatet på Arts søger en selvstændig og struktureret studerende til at bistå sekretariatets medarbejdere med diverse administrative og praktiske opgaver.Som studentermedhjælper i..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Randers SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Randers SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1