[xxxxx] søger konsulent til at servicere virksomheder, der ansætter ukrainske medarbejdere.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Risskov

Virksomheden

Public Capacity er 2. aktør til kommuner og har som sin kerneopgave at hjælpe borgere i beskæftigelse og sikre, at disse fastholdes i beskæftigelse. Derfor har vi en opgave i at servicere virksomheder, der vælger at ansætte ukrainere, så ansættelsesforholdet forbliver succesfuldt for både virksomheden og for ukraineren. Vi har en virksomhedsportefølje pt. på knap 100 virksomheder, som har brug for vores service relateret til HR, organisation og forretningsudøvelse, ledelse mv.

Opgaven

Opgaven relaterer sig til virksomhederne, som har eller ønsker at ansætte ukrainere. Derfor vil din tilgang være med afsæt i virksomhedernes behov med fokus på vigtigheden af at skabe gode løsninger i samarbejdet med virksomhederne.

Opgaven er fastholdelse af medarbejdere – med særlig fokus på at servicere virksomhederne

  • Understøtte onboarding af ukraineren eksempelvis med introduktion af arbejdsopgaver og arbejdets udførelse, så det bliver i overensstemmelse med virksomhedens behov og kerneopgave.
  • Opfølgning og udvikling af arbejdsforholdet, i tæt samarbejde mellem lederen og den ukrainske medarbejder samt andre interessenter eksempelvis kolleger og kunder.
  • Ledelsessparring i relation til at have en ukrainsk medarbejder, og hvad det betyder af nye perspektiver i virksomheden samt mestring heraf
  • Understøtte hverdagsmestring for ukrainere på jobbet og livet uden for virksomheden, da det også har betydning i relation til at have en stabil medarbejder.
  • Tæt samarbejde med tolke samt sparring relateret til ukraineren og dennes arbejdsplads, evt. supplerende jobsøgning mv.
  • Opsøge og modne virksomheder til at ansætte en eller flere ukrainere, som en del af deres løsning for at kunne bevare markedsandele og vækste.

Skulle der være arbejdsforhold, som ophører, vil du også skulle beskæftige dig med opgaver relateret til jobmatch

Din opgave som konsulent vil da være at hjælpe ukrainerne med at finde det rette job via følgende:

  • Undervise på individ- og gruppeniveau i at udarbejde CV og ansøgninger, samt gøre brug af Joblog, Jobnet, Jobportaler, jobsøgning via sociale medier, mv.
  • Coache den enkelte ukrainer ift. jobmatch, ansøgninger, jobsamtaler, m.m.
  • Være proaktiv i kontakten til virksomheder, sætte sig ind i virksomheders behov for at få et jobmatch til at ske og som følge heraf understøtte en ansættelse.
  • Medvirke i jobsamtaler sammen med den enkelte ukrainer ved behov

Om dig

Vi forestiller os, at du er business-orienteret og har en teoretisk samt faglig ballast eksempelvis som cand. merc., erhvervspsykolog eller har en anden relevant bachelor- eller kandidatuddannelse. Måske du har erfaring med at arbejde med mennesker gerne i relation til private virksomheder, samt erfaring med at kunne formidle og undervise gerne indenfor HR-området, organisation og ledelse. Det kan også være, at du er nyuddannet og søger dit første konsulentjob, hvor du kan få noget praktisk erfaring.

Du er systematisk i dit arbejde, omhyggelig i forhold til dokumentation og forberedelse af dine opgaver samt opfølgning på og afslutning af disse. Du er struktureret og god til at organisere din hverdag og arbejdsopgaver. Du har kendskab til eller vilje til at sætte dig ind i lov om aktiv beskæftigelsesindsats, lov om aktiv socialpolitik og integrationsloven.

Som person er du dynamisk, initiativrig, selvstændig i opgaveløsning, kundeorienteret, udadvendt, faglig stærk, samt god til at kommunikere. Du brænder for at skabe resultater, er god til at lytte og kan argumentere for dine synspunkter. Det betyder meget, at du er optaget af, hvad der sker på den erhvervs-, velfærds- og samfundspolitiske dagsorden, så du kan se, hvad der er nyttig af trends og bevægelser i samfundet, som har betydning for, at vi kan være på forkant med udviklingen og dermed være en attraktiv samarbejdspartner for virksomheder.

Du skal være i stand til og indstillet på at kunne kommunikere på engelsk, da det kan vise sig nødvendigt i forbindelse med tolkning.

Du må gerne have øje for, hvordan vi kan bruge teknologiske løsninger på en pragmatisk måde, så det understøtter virksomhedernes, ukrainernes og vores arbejde i forhold til at nå i mål med et succesfuldt jobmatch.

Arbejdets udførelse

Arbejdsstedets udførelse sker ud fra vores kontor i Risskov. Der kan forekomme enkelte arbejdsdage hos virksomheder i Ringkøbing Skjern Kommune.

Stillingen er til besættelse snarest og gerne senest 01.11.23. Stillingen er på 30 timer. pr. uge. Det vil være hensigtsmæssigt, at du har bil til rådighed.

Yderligere information om Public Capacity kan læses på hjemmesiden www.public-capacity.dk

Ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig, kan du søge stillingen via linket.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lone Vieland Mortensen på telefonnummer 24678024.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Risskov
  • Tirsdag den 12. september 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Århus C

    Do you have a deep knowledge about bioinformatics and development on computing clusters? Are you interested in OMICS tools and applying them to teaching and research projects?The bioinformatics r..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent i Århus C

    IntroduktionHar du en baggrund indenfor byggeri? Er du klar til at udvikle og optimere vores byggekoncept med høj kvalitet? Så er det måske dig, vi søger!Byggeafdelingen arbejder med udviklin..
    • Konsulent
    • Århus C
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Brabrand

    Organiseringskonsulent Organiseringskonsulent med fokus på elever Har du en passion for at skabe forbindelser og forvandle ambitioner til resultater? Og har du lyst til at arbejde med elever på..
    • Konsulent
    • Brabrand
    Få mere info
  • Konsulent i Viby J

    Vil du have et stort ansvar i en rolle, hvor du virkelig kan være med til at påvirke måderne, vi arbejder på? Og kunne du tænke dig at arbejde med at sikre effektiv Billing i spændingsfeltet mellem..
    • Konsulent
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0