Vikarstilling: Barselsvikariat for tale-hørekonsulent søges til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) 0-6 år i Fur...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance, Vikar - Værløse


Barselsvikariat for tale-hørekonsulent søges til

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) 0-6 år i Furesø Kommune

(Foreløbig i perioden 14.august 23 til 10. februar 24. Der vil formentlig være mulighed for forlængelse)

Kun en kort togtur fra byen ligger Furesø Kommune i skønne naturomgivelser, hvor man kan cykle fra A til B på en af kommunens smarte elcykler på et af Nordsjællands bedste cykelsti netværk.

Vi vægter trivsel i hverdagen højt, og dette er en stilling hvor du har stor mulighed for selv at tilrettelægge og planlægge arbejdet i din hverdag. Vi arbejdet efter årsnorm, dér hvor det giver mening. Det vil sige, at du arbejder lidt mere hver uge, men til gengæld har du fri på mange af de planlagte skolefridage.

Er du blevet nysgerrig ??

og har du lyst til at udfordre dig selv og din faglighed her i vores PPR -afdeling, hvor vi udelukkende arbejder med børn imellem 0 og 6 år? Så kom og vær med i vores dygtige, dynamiske og nysgerrige konsulent team. Her brænder vi for det grundlæggende i kommunikation og har erfaringer indenfor mange specialistområder. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om ugen, men er du den rette kan vi tale om andre muligheder.

Om arbejdet og os…

Vi er en stor PPR-afdeling, der ud over tale-hørekonsulenterne på i alt 8 personer består af 5 psykologer, 17 PPR-pædagoger og 3 fysioterapeuter. Sammen løser vi opgaverne i koordinerede og tværfaglige indsatser i tæt samarbejde med forældre og dagtilbud. Tale-hørekonsulenterne er eftertragtede samarbejdspartnere, og du vil blive tilknyttet faste dagtilbud. I vores dagtilbud med en høj socio-økonomisk faktor, deltager tale-hørekonsulenterne i de tværfaglige teams, som er tilknyttet dagtilbuddene og giver tværfaglig sparring på opgaverne i et forebyggende perspektiv. Tale-hørekonsulenterne deltager ligeledes i FamilieLiv Furesø, som er et forældretilbud til alle førstegangsforældre, hvor de nye forældre får mulighed for at høre om den tidlige kommunikative og sproglige udvikling og relatere det til deres egen hverdag hjemme.

https://sundhedsplejen.furesoe.dk/tilbud-til-dig-og-dit-barn/kommende-foraeldre/foraeldre-for-foerste-gang/


Særligt om det talepædagogiske arbejde…

Tale-hørekonsulenterne arbejder både i- og med de pædagogiske læringsmiljøer i vores dagtilbud, og i individuelle forløb med børn og familier. Indenfor tale-høre konsulentgruppen er medarbejderne specialiserede indenfor forskellige fagområder som fx stammen, høre-vanskeligheder og fonologi. Vi arbejder ud fra Hanen principperne, og det er vores intention, at alle tale-hørekonsulenterne skal uddannes i det.

Tale-hørekonsulent gruppen er en aktiv gruppe med høj faglighed, som hele tiden er nysgerrig på at vedligeholde og udbygge. Vi er aldrig alene i opgaveløsningen, og har både mono- og tværfaglig sparring i opgaverne.

Har du lyst til at være en del af vores velfungerende PPR- afdeling, så send en ansøgning. Vi er indstillet på at lære dig det du evt. ikke har lært endnu, eller måske er lang tid siden du har brugt.

Vores forventninger til er dig, er at:

  • du har en uddannelse som audiologopæd. eller en diplomuddannelse med modulerne sprog- tale- og hørevanskeligheder eller er tæt på at afslutte din uddannelse, og vi ser gerne, at du har stiftet bekendtskab med relevante test
  • du er god til at formidle din viden om sprog og kommunikation, og kan vejlede og tilrettelægge sproglige indsatser i samarbejde med forældre, dagtilbuddets leder og personale
  • du er god til- og fleksibel i forhold til at tilrettelægge dit arbejde
  • du er robust og modig, og ser muligheder frem for begrænsninger
  • du har lyst til- og kan se opgaveløsningen i både et organisatorisk og individ perspektiv


Vi forventer af os selv, at:

  • vi har et højt fagligt niveau
  • vi hele tiden udvikler os
  • vi er gode og sjove at samarbejde med
  • vi er åbne i vores dialoger og tør stille spørgsmål
  • vi har et godt arbejdsmiljø Organisatorisk ligger vi i Center for Dagtilbud, Skole- og Forebyggelse. Vi er en del af Forebyggelsesområdet der består af Sundhedsplejen, Tandplejen, PPR 0-6 år og PPR 6-18 år. Hver med deres afdelingsleder.

Er du interesseret i at vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afd. leder Anne Randløv på tlf. 7216 4444 eller på mail [email protected]

Vi vil glæde os til at høre fra dig.

Der er ansøgningsfrist onsdag d.7.juni og vi holder samtaler onsdag d. 14.juni om eftermiddagen.

Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Furesø Kommune og Danmarks Lærerforening.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=db89d8f0)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Værløse
  • Onsdag den 07. juni 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Hørsholm

    Senior Consultant, Life Science Til vores Life Science team søger vi en Senior Consultant der kan indgå i den daglige opgaveløsning, og håndtere processen fra det indledende kundemøder til resear..
    • Konsulent
    • Hørsholm
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Kongens Lyngby

    Garant er en frivillig kæde af passionerede gulv- og gardinfagfolk. Hver enkelt butik er ejet og drevet af en ejer, der med forankring i det lokale område, helt personligt står inde for både servic..
    • Konsulent
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Konsulent i Allerød

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i 3450 Allerød
    • Konsulent
    • Allerød
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Fredensborg

    Som elev i en af Skatteforvaltningens styrelser kommer du til at arbejde i en stor organisation, som består af syv specialiserede styrelser, der løser opgaver inden for hver deres kerneområde. Du b..
    • Konsulent
    • Fredensborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1