Konsulenter til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Vejle

Er du en dygtig og erfaren konsulent,
så er du måske vores nye kollega?
Din erfaring er sikkert indenfor search eller consulting på ledelsesniveau og du er en person som står inde for din integritet, professionalisme, opgaveløsning og stærke kunderelation, og så har du lyst til at udvikle dig... For at bidrage til din egen og vores fortsatte succes og udvikling skal du være succesfuld i at sælge og opbygge din egen portefølje. Hos os får du onboarding og mentoring, hvilket hjælper dig i skiftet fra hvor du er i dag.

I Birn+Partners kommer kunderne og opgaverne først. Vi går op i den professionelle og kollegiale sammenhængskraft, der giver os en stolthed af at gøre vores bedste. Vi stræber efter perfektion og tillidsfuld rådgivning på øverste niveau og er vores kunders betroede og fortrolige rådgivere. Vores ekspertise og services breder sig over search med onboarding, bestyrelsesposter, consulting, karriererådgivning og vi har også vores egen bestyrelsesuddannelse.

"Birn+Partners er en yderst ambitiøs konsulentvirksomhed og vi udvikler os hele tiden i Danmark og udlandet, hvor vi har egne kontorer i mange lande.…"

Hvorfor er vi Danmarks dygtigste konsulenter?

Man kan ikke være dygtigst alene, og hos os er vi dygtigst i vores dedikerede fællesskab, der rummer yderst bred erfaring og diversitet på tværs af vores kontorer i Danmark og udlandet. Mange af vores opgaver går på tværs af landegrænserne. Vi udvikler os konstant sammen via vores eget Birn+Partners Academy, vores bestyrelsesuddannelse, Birn+Forum, vores internationale konference, udviklings- og salgsmøder m.v. Hos os står du ikke stille, men er en del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med sparring og opgaveløsning. Vi er konsulenter, researchere, partnere, og så har vi endda også vores egen CEO og marketingchef.

Lige nu søger vi konsulenter til vores 4 kontorer i Danmark; Odense, Aarhus, Vejle og København.

Vi tilbyder dig en helt fortrolig dialog med gensidig åbenhed, hvor vi mødes uforpligtende med fokus på dine fremtidsønsker og muligheder.

For København kontakt Lone Vinter.

For Odense kontakt Kim Tapping.

For Aarhus kontakt Lars Holm.

For Vejle kontakt Mikkel Birn.

Ring gerne til en af os for en snak! Hvis du har lyst til at registrere dig med dit CV via linket "Søg", er du meget velkommen - du skal ikke skrive en ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Vejle
  • Tirsdag den 03. oktober 2023

Lignende jobs

  • Konsulent i Kolding

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Sydjylland

    Har du lyst til at være en del af et udviklende team, der går professionelt til opgaveløsningen og som vægter, at vores personlige egenskaber og kompetencer er i spil?Du skal have en bachelor o..
    • Konsulent
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Konsulent i Vejle

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Konsulent
    • Vejle
    Få mere info
  • Konsulent i Esbjerg

    <p>Do you want to push the boundaries of your profession and develop your excellence in an open, collaborative, and empowering culture?</p><p>If this sounds like you and you’re cu..
    • Konsulent
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1