Kvalitets- og udviklingskonsulent til Kvalitet og Sikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Vejle

Brænder du for at understøtte arbejdet med kvalitet, patientsikkerhed, hygiejne og beredskab i Psykiatrien i Region Syddanmark? Kan du tænke synergi ind i sikkerhedsarbejdet for både patienter og medarbejdere?

Så er denne stilling noget for dig.

Jobbet

Vi søger en engageret kvalitets- og udviklingskonsulent, der sammen med dygtige kolleger vil være med til at fremme sikkerhedskulturen i sygehuset og hjælpe med, at vi tænker sikkerhed på tværs af områder.

I funktionen Kvalitet og Sikkerhed kommer du til at arbejde sammen med kolleger, der har opgaver, der spænder bredt, men du vil primært skulle arbejde med områderne patientsikkerhed, hygiejne og beredskab, men kommer også til at løse andre opgaver inden for kvalitetsudvikling.

Dine primære opgaver vil være at:

  • Styrke sygehusets beredskabsplanlægning, herunder facilitering af arbejdsgrupper, udarbejdelse af dokumenter og planer, samt implementeringsunderstøttelse
  • Medvirke til udvikling og drift af sygehusets patientsikkerhedsarbejde samt hygiejneområde og tænke sikkerhedsbegrebet bredt for både medarbejdere og patienter
  • Deltage i forskellige kvalitetsudviklingsopgaver
  • Tage del i funktionens administrative arbejde ift. at udarbejde sagsfremstillinger, handleplaner, retningsgivende dokumenter og øvrige administrative opgaver inden for kvalitets- og sikkerhedsområdet.

Listen er ikke udtømmende, og kan ændres over tid i forhold til organisationens behov.

Ønsker til dine faglige kvalifikationer

  • Du har et bredt kendskab til, og en solid erfaring med kvalitetsudvikling og har gerne erfaring fra lignende stilling.
  • Du er analytisk og arbejder struktureret og systematisk
  • Du besidder gode formuleringsevner, i både skrift og tale
  • Du formår at kommunikere på forskellige niveuer, i både skrift og tale
  • Du har gerne erfaring med at facilitere grupper og workshops
  • Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse på master- eller kandidatniveau

Om dig

Du kan se dig selv i konsulentrollen i en politisk styret organisation, hvor vi både løser opgaver sammen og hver for sig – og har plads til godt humør og kreativitet, selv når det går stærkt. Du er en god kollega, er tillidsvækkende og nysgerrig - på både opgaven og menneskerne omkring dig. Du mestrer relations opbygning og har en god situationsfornemmelse. Du er handlingsorienteret og samtidigt respektfuld, vedholdende og tålmodig.

Om Kvalitet og Sikkerhed

Funktionen er en af fem funktioner i psykiatrisygehusets administration.

I Kvalitet og Sikkerhed får du 21 engagerede og motiverede kollegaer. Opgaverne spænder over arbejdsmiljø, kvalitetsudvikling og –sikring, patientsikkerhed, data, registreringer og analyse, medarbejder-, patient- og pårørendetilfredshedsundersøgelser, forbedringsarbejde, medicinrådgivning og forebyggelse af tvang.

Administrationen understøtter sygehusets direktion og psykiatrisygehusets kliniske afdelinger og funktioner, der er fordelt i hele Region Syddanmark – fra Svendborg til Esbjerg. Dit daglige arbejdssted vil være psykiatrisygehusets administration i Vejle. Her er vi cirka 110 medarbejdere, fordelt i Kvalitet og Sikkerhed, Økonomi og Planlægning, Klinisk IT, HR, Direktionssekretariatet og Sekretariat og Kommunikation.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fastansættelse på 37 timer ugentligt.

Psykiatrien i Region Syddanmark har enheder fordelt i hele Region Syddanmark, så en del kørsel i arbejdstiden i tjenestebil må påregnes, og det er derfor en forudsætning, at du har et gyldigt kørekort.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst.

Med jobbet følger faglige udfordringer og muligheder for personlig udvikling. Vi lægger vægt på balance mellem arbejdsliv og privatliv og har fleksible arbejdstider og mulighed for at aftale dage med hjemmearbejde.

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at søge yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte Kvalitets og Sikkerhedschef Stinne Larsen på tlf. 21805280 eller [email protected]

Ansøgningsfrist, samtaler og tiltrædelse

Vi skal have din ansøgning og cv senest den 17. april 2024.

Der vil blive afholdt samtaler onsdag den 24. april 2024.

Stillingen ønskes besat senest pr. 1. juni 2024.

Om psykiatrisygehuset

Psykiatrisygehuset er et af fem sygehuse i Region Syddanmark. Vi udreder og behandler borgere i alle aldre med psykisk sygdom.

Sygehusets kliniske afdelinger og funktioner er fordelt i hele Region Syddanmark – fra Svendborg til Esbjerg. Læs mere om psykiatrisygehuset her: Psykiatrien i Region Syddanmark / psykiatrienisyddanmark.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Vejle
  • Onsdag den 17. april 2024

Lignende jobs

  • Konsulent (freelance) i Kolding

    Intern - UI/UX Designer Factorise-Solutions Kolding Internship Salary Unpaid About UsThis is a pre-seed stage AI Fintech startup. We are looking for an i..
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Sydjylland

    Interesserer du dig for bosætning, og for at sikre, at vi bliver flere indbyggere i [xxxxx]? Er du det naturlige samlingspunkt for både eksterne og interne tråde – og kan du stable et f..
    • Konsulent
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Konsulent (freelance) i Haderslev

    Interesserer du dig for bosætning, og for at sikre, at vi bliver flere indbyggere i Haderslev Kommune? Er du det naturlige samlingspunkt for både eksterne og interne tråde – og kan du stable et fed..
    • Konsulent
    • Haderslev
    Få mere info
  • Konsulent i Kolding

    Konsulent søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Konsulent
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0