Kontorelever med fokus på administration og service

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Aalborg Øst

Vi er på udkig efter tre kontorelever, som vi vil give et velkoordineret og lærerigt uddannelsesforløb.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv og med fagligt dygtige og engagerede kolleger, som du kan sparre med og som altid er villige til at hjælpe dig. Du vil desuden være tilknyttet en uddannelsesansvarlig, som kan vejlede og støtte dig igennem hele dit uddannelsesforløb, hvor specialet er administration.

Den ene stilling er på vores studiekontor, de andre stillinger i UCN HR og Økonomi.

Studiekontor act2learn i Aalborg

Du vil blive en del af studiekontoret, som varetager studieadministrationen for efter- og videreuddannelsen på UCN. Vi har et arbejdsfællesskab bestående af 11 medarbejdere og en teamleder.

En elevtid hos os byder på en spændende og dynamisk hverdag, hvor du kommer til at indgå i et tæt kollegafællesskab i afdelingen, og i øvrigt med relevante nøglemedarbejdere fra de faglige miljøer ved act2learn.

Du vil få gode muligheder for at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver, som kan understøtte din faglige og personlige udvikling, da opgaverne i afdelingen er under stadig udvikling og forandring.

Da afdelingen er delt over to adresser, vil du få kontorplads en del af din elevtid på Sofiendalsvej i Aalborg og ligeledes en del af din elevtid på Mylius Erichsens Vej i Aalborg, og i hverdagen vil der være møder på de forskellige adresser.

Du vil komme til at arbejde med bl.a.:

At administrere efter- og videreuddannelse (akademi- og diplom) samt forskellige kursusaktiviteter i forbindelse med bl.a. planlægning, optagelse, gennemførelse, fakturering.

At have kundekontakt og yde god service over for både samarbejdspartnere, studerende og kursister– ofte er du den første de møder enten face-to-face, på mail eller i telefonen.

At koordinere og samarbejde med de faglige miljøer.

UCN Økonomi/UCN HR (To stillinger i Aalborg)

Det ene år af din elevtid foregår i økonomiafdelingen. Økonomiafdelingen servicerer alle områder og uddannelser i UCN, har kontakt til eksterne kunder samt leverandører, hvorfor du kommer til at have en daglig kontakt med mange forskellige mennesker.

Det er vigtigt, at du har en naturlig interesse for økonomi og tal og har lyst til at lære nye ting og udvikle dig fagligt.

I din elevtid i økonomiafdelingen vil du blive en del af regnskabsteamet. Her vil du komme til at arbejde med kreditor- og debitorbogholderi, herunder bl.a. håndtering af leverandørfakturaer, fakturering, behandling af rejse- og udlægsafregninger samt de mange øvrige opgaver i afdelingen.

Det andet år af din elevtid foregår i HR-afdelingen, hvor du bliver en del af en afdeling med HR-medarbejdere, HR-konsulenter, udviklingskonsulenter og en jurist, som i fællesskab og på tværs løser udviklings- og driftsopgaver indenfor HR og personaleadministration. Du vil som elev i afdelingen blive tilknyttet HR-medarbejderteamet, hvor du primært vil komme til at arbejde med personaleadministrative opgaver. Du vil blive involveret i alle de arbejdsprocesser, der knytter sig til håndtering af ansættelser, lønudbetaling, fratrædelser, ferie, sygdom og barsel m.m.

I løbet af din elevtid får du ansvaret for en lang række opgaver, herunder medansvar for opslag af stillinger i UCN´s rekrutteringssystem.

Igennem hele din elevtid vil du få et bredt systemkendskab, da du kommer til at arbejde med Statens Lønsystem, tidsregistreringssystem, HR-system og mange andre administrative systemer.

I forbindelse med ansøgningsprocessen bliver du bedt om at angive, hvilken af stillingerne, du ønsker at søge.

Du vil igennem din elevtid få ansvar og passende udfordringer samt rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer.

Som elev på UCN skal du både kunne trives med rutineopgaver, der kræver, at du har fokus på detaljer og kvalitet samt være fleksibel, da der ofte kommer uventede opgaver. Det er vigtigt, at du er god til at skabe overblik over egne opgaver.

Du sætter en ære i at yde god service til kolleger og studerende, og du viser engagement for din uddannelse.

Du er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt.

Du er loyal og mødestabil.

For et komme i betragtning til en stilling som elev skal du have bestået følgende:

HG2 (kontorlinjen),
EUX (det studiekompetencegivende forløb),
HHX eller
HTX, STX eller HF suppleret med et 5 ugers EUS5 forløb fra Handelsskolen

Alle ansøgere på 25 år eller derover, og som har opstartet grundforløbet efter 1. august 2015, skal medsende en uddannelsesplan, som kan rekvireres via henvendelse til den lokale handelsskole.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK(STAT).

Vi holder samtaler i uge 10, og du starter hos os d. 15. august eller 1. september 2023.

Yderligere oplysninger

Tag kontakt til Grethe Barnbæk på mail [email protected] eller telefon 7269 0144, hvis du har spørgsmål.

Læs om kontoruddannelsen ved UCN her.

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen”
Vi modtager kun ansøgninger via vores e-rekrutteringssystem.

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Aalborg Øst
  • Torsdag den 22. februar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 1