Kontorelev med speciale i administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Glostrup

Brænder du for at tage en kontoruddannelse i en servicevirksomhed, hvor du kommer helt tæt på driften, og du bliver en del af et dynamisk kontorteam, så er muligheden der nu.

Vi søger nemlig en kontorelev med speciale i administration. Grib chancen og kom med på holdet hos Rengøringsservice Danmark A/S.

Varieret og individuelt uddannelsesforløb
Vi tilrettelægger et varieret og individuelt uddannelsesforløb, der sikrer at du kommer rundt i hele forretningen og får viden om mange af driftens processer.

Du vil få mulighed for at prøve kræfter med opgaver, der er tæt forbundet med at drifte en servicevirksomhed, herunder bl.a.

  • Planlægning af driftsopgaver
  • Løn- og personaleadministration
  • Bogholderi og økonomiopgaver

Vi lægger stor vægt på løbende evalueringssamtaler, bl.a. for at kunne tilrettelægge dit uddannelsesforløb, så det lever op til både dine ønsker og virksomhedens behov.

Personlige kvalifikationer
Det vigtigt for os, at du også får dine egne opgaver, som du selv er ansvarlig for. Derfor forestiller vi os, at du er du god til at overholde aftaler og trives med at påtage dig et ansvar for at få løst en opgave.

Derudover ser vi gerne, at:

  • Du motiveres af at yde en god service
  • Du er nysgerrig og positiv i din tilgang til andre mennesker
  • Du er kvalitetsbevidst og ved at din egen indsats er vigtig for at opnå resultater
  • Du har lyst og vilje til at tage medansvar for egen læring og udvikling

Det vil desuden være en fordel, hvis du kan begå dig på engelsk og har flair for tal og nemt ved at sætte dig ind i forskellige IT-løsninger, da du bl.a. vil komme til at arbejde med Excel, HR ON, Microbizz og NAV18.

Faglige kvalifikationer
For at komme i betragtning som kontorelev skal du have gennemført HG2 (kontorlinjen), EUX eller en HHX, alternativt har du en STX, HTX eller HF, der skal suppleres med et 5 ugers grundforløb.

Er du over 25 år og opfylder adgangskravene, bedes du vedlægge en realkompetencevurdering, som den nærmeste handelsskole kan foretage for dig.

Vi tilbyder
Vi tilbyder dig en arbejdsplads med en uformel og humoristisk omgangstone. Under dit uddannelsesforløb vil vi gøre vores bedste for at give dig en alsidig dagligdag og skabe rum for både personlig og faglig udvikling. Der vil blive udarbejdet en uddannelsesplan for at sikre overblik over dit forløb og læringsmål under din elevtid hos os.

For ansættelsen finder funktionæroverenskomsten for Handel, Transport og Servicefinder anvendelse.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte, Jesper Jonassen, mobil 25 50 02 44.

Er du interesseret?
Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Du bliver en del af en virksomhed i vækst, hvor vi har fokus på det gode arbejdsmiljø.

Hos Rengøringsservice Danmark bekymrer vi os både om miljøet og vores medarbejdere. Vi er en Svanemærket virksomhed med stor diversitet, og medarbejdere med over 30 forskellige nationaliteter, der arbejder tæt sammen. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi ønsker at du bliver en succes. For dig som ansat betyder det: Fokus på din uddannelse og dit potentiale, et individuelt uddannelsesforløb og et trygt og sikkert arbejdsmiljø.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Glostrup
  • Tirsdag den 27. juni 2023

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Greve

    En rigtig god start på et 2-årigt forløb I Customer Service afdelingen administrerer vi alle de produkter og services, der kommer efter bilen er solgt - også kaldet eftermarkedet. Vi skal gøre .
    • Kontorassistent
    • Greve
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Storkøbenhavn

    Ønsker du en kontoruddannelse / elevplads med unikke udviklingsmuligheder og herigennem at stifte bekendtskab med erhvervslivet? Vil du gerne introduceres til HR og rekrutteringsbranch..
    • Kontorassistent
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København V

    Drømmer du om en uddannelse med udfordringer og spændende opgaver? Vil du arbejde med løn- og personaleadministrative opgaver? Motiveres du af variation i opgaverne og af at lære en masse nyt? Så e..
    • Kontorassistent
    • København V
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Brøndby

    Er du drevet af ambitioner og brænder for at udvikle dig på en dynamisk arbejdsplads? Så er det nu, du har chancen for at starte din karriere i [xxxxx]Vi søger en kontorelev med spec..
    • Kontorassistent
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4