Er du en af Helsingør Kommunes nye kontorelever?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Helsingør

Vi søger nye kontorelever til 1. september 2024. I Helsingør Kommune skal vores kontorelever vælge det område, hvor de ønsker at være i deres elevtid.

De forskellige linjer:

Borgerrettet
Du får en hverdag, hvor du er i kontakt med mange af kommunens borgere, når de har brug for rådgivning og du får mulighed for at følge sagerne til dørs, i de sager, hvor der efterfølgende skal ske, en sagsbehandling.
Du motiveres af en travl hverdag og kombinationen af sagsbehandling og den udadvendte funktion, hvor du i løbet af en dag møder og skal servicere mange forskellige borgere. Du evner at danne dig et overblik over situationen og borgerens behov og i at levere en god og nærværende service over for den enkelte.
Da Borgerservice ligger sammen med Jobcenteret, vil det også være muligt at stifte bekendtskab med dette område.

Klassisk kontorelev
Som klassisk kontorelev vil du komme til at udfører mange forskellige arbejdsopgaver, så som, borgerkontakt, referat skrivning, brevskrivning, indberetning i diverse it-systemer, betale regninger og andre klassiske kontoropgaver. Du vil have mulighed for, at komme rundt i det center hvor du bliver placeret. Du vil få en bred viden om de mange forskellige arbejdsopgaver der er i en kommune. Som klassisk elev har du mulighed for at være placeret i to forskellige centre i løbet af din elevtid.

Økonomi kontorelev
Du vil blive økonomielev i Center for Økonomi og Ejendomme. Det er et center med meget blandede økonomiopgaver som opkrævning, budget og regnskab samt udbud og kontraktstyring. Du vil få færdigheder inden for bogføringsopgaver, budgetopfølgning, regnskabsafslutning og meget andet. Du vil derudover få kendskab til budgetprocedure og det kommunale regnskab. Det vigtigt, at du er udadvendt, da der vil være en del telefonisk og skriftelig kontakt med andre kollegaer ude i organisationen. Vi lægger vægt på, at du har interesse for Excel og Word, da det er en stor del af hverdagen. Du behøver ikke at kunne systemerne på forhånd, da vi lærer dig op.

Hvad kan vi tilbyde dig som kontorelev i Helsingør Kommune?
Som kontorelev i Helsingør Kommune får du en bred kontaktflade både internt og eksternt. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor medarbejdertrivsel og personligt initiativ vægtes højt. Du vil blive udfordret og udvikle dig både fagligt og personligt. Herudover tilbyder vi et stærkt elevnetværk, samt gode og hjælpsomme kollegaer.

Hvad forventer vi af dig som kontorelev i Helsingør Kommune?
Vi forventer, at du er nysgerrig efter nye opgaver, og at du er frisk på at varetage rutineopgaver. Du skal som elev være udadvendt, smilende, have masser af gå-på-mod og være klar til at være kommunens ansigt udadtil i mødet med borgere og samarbejdspartnere. Da kommunen som arbejdsplads er i konstant udvikling, vil du blive udfordret med en masse varierede opgaver.

Er du nytænkende, nysgerrig og selvstændig? Trives du med at tage initiativ, og er du god til at skabe relationer? Brænder du for at arbejde i en kommune? Så er du måske en af vores fire nye kontorelever med speciale i offentlig administration.

Om uddannelsens forløb
Uddannelsen forløber over 2 år, herunder 15 ugers skoleforløb på Niels Brock i København. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve. Under uddannelsen er der mulighed for at deltage i en studietur til Bruxelles sammen med skoleholdet fra Niels Brock. Turen er betalt af kommunen.

Din baggrund
Du skal som minimum opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration og have en EUX. Er du i tvivl i forhold til ovennævnte adgangskrav, kan du kontakte den lokale handelsskole for yderligere vejledning.

Løn og arbejdsforhold
Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. frokost. Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende HK-overenskomst for elever. Du starter din elevtid den 1. september 2024.

Sådan søger du
Da vi leder efter elever, der brænder efter de specifikke linjer, skal du kun søge én af linjerne. Husk at du skal gøre tydeligt opmærksom på hvilken linje, du søger i din ansøgning.

Der afholdes samtaler den 11. og 12. marts 2024.

Du søger elevstillingerne via Helsingør Kommunes hjemmeside www.helsingor.dk/job. Tryk på ”Søg jobbet” i stillingsopslaget.

Vedhæft aktuelle eksamensbeviser med din ansøgning og CV senest d. 4. marts 2024 kl. 23.59.

Spørgsmål til stillingen skal ske til Malene Petersen [email protected] eller 25 31 22 04.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Helsingør
  • Mandag den 04. marts 2024

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Virum

    This job will provide you with an opportunity to further your career alongside some of the best and most passionate technology experts from around the world in a leading company within the test, me..
    • Kontorassistent
    • Virum
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Hele Danmark

    Har du lyst til at få en kontoruddannelse hos [xxxxx] el-handel, hvor vi gør alt for at yde den bedste service og vejledning til .
    • Kontorassistent
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Kontorassistent i Allerød

    Har du et sabbatår og lyst til at få erfaring fra en spændende arbejdsplads? Tager du ansvar, og sætter du en ære i at tingene er i orden? Er du imødekommende, pligtopfyldende og mødestabil? Så..
    • Kontorassistent
    • Allerød
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Frederikssund

    Danbolig Frederikssund Marbel, Bundgaard og Jørgensen Aps Danbolig Frederikssund vil gerne investere i fremtiden og søger derfor en kontortrainee. Du skal være topmotiveret for at lære sags..
    • Kontorassistent
    • Frederikssund
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0