Kontorelev med speciale i offentlig administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Holstebro

”Det, at jeg har fået så meget ansvar så tidligt i min elevtid, giver mig lyst og motivation til at yde mit bedste”

Vi er stolte og glade for Kirstine Loffs udtalelse. Vi gør os nemlig umage for at lytte til vores kontorelevers ønsker og muligheder for deres uddannelse. Og så er vi meget bevidste om; at jo dygtigere kontorelever vi uddanner – jo dygtigere nye kolleger kan vi senere tilbyde fastansættelse ved Holstebro Kommune.
Faktisk får tre ud af vores fire kontorelever hvert år ansættelse i kommunen efter deres uddannelse, og de øvrige ansættes ved andre offentlige arbejdspladser eller læser videre.

Lige nu søger vi en kontorelev til vores afdeling for Personale. Her vil du få mulighed for at specialisere dig yderligere indenfor lønadministration og også afvikle begge praktikperioder i afdelingen.

Du vil få viden, forståelse eller færdigheder inden for bl.a. overenskomster, beregning af løn, vagtplanlægning, ferie- og barselsaftaler, udfærdigelse af ansættelsesbreve, afstemninger, dagpengerefusion og -regler.
Du vil følge en introduktionsplan og gradvist blive introduceret til opgaverne. Du vil desuden være kontaktperson for nogle af kommunens afdelinger i tæt samarbejde med kollegaer. Derudover vil du blive introduceret til personalejura.

Hvad møder du som kontorelev?
På siden her kan du se hvordan vores nuværende 1. års elever oplever mødet med organisationen ved Holstebro Kommune.
Som kontorelev er du velkommen til at sætte dit eget præg på din udvikling; fagligt såvel som menneskeligt. Du vil blive inviteret ind i mange forskellige arbejds-fællesskaber i en faglig bred organisation og involveret i spændende opgaver og givende relationer med gode kolleger.

Derudover møder du:
  • En aktiv og engageret elevgruppe, som selv arrangerer relevante ERFA møder med faglige nyheder og mødes for at videndele, spise frokost sammen, osv.
  • En lige så aktiv og engageret vejledergruppe, som følger dig i din uddannelse, og sammen med dig følger op på dine faglige læringsmål og udvikling.


Hvem er du?
Vi lægger vægt på, at du er åben overfor at indgå i nye relationer og bidrage til nye opgaver, at du har en god menneskelig forståelse og er interesseret i at arbejde i en politisk styret organisation. Desuden forventer vi, at du er:
  • Motiveret for at uddanne dig og evner at reflektere og fundere.
  • Klar til at tage ejerskab for din udvikling, arbejde tålmodigt til opgaven er løst og spørge om hjælp, når du har behov.
  • Interesseret i IT og digitale løsninger og generelt har et godt øje for mulig optimering af arbejdsgange.
  • God til at kommunikere, både på skrift og i tale, og er interesseret i at skabe en så god dialog som muligt med borgere, kolleger og samarbejdspartnere.


Alt det praktiske
Adgangskrav til uddannelsen får du med en EUX, HHX eller et HG bevis med adgang til kontor med specialer. STX/HTX/HF giver også adgang til uddannelsen med et 5 ugers grundforløb på erhvervsskolen. Er du i tvivl om dit uddannelsesbevis giver adgang, kan du kontakte din lokale erhvervsskole.

Ansættelsesstart pr. 1. januar 2024 på gældende overenskomsts vilkår, ligesom vi indgår en uddannelsesaftale. Den teoretiske del af uddannelsen indebærer 13-15 ugers skoleforløb på Uddannelsescenter Holstebro

Har du spørgsmål til uddannelsen eller til ansøgningsmaterialet er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Stine Hebsgaard i HR & Udvikling på telefon 22 18 48 56 / mail: [email protected].

Sådan søger du
Søg stillingen online via www.holstebro.dk/job.
Vi skal modtage dit materiale (ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse) senest den 5. november 2023. Samtaler forventes afholdt tirsdag den 14. november 2023.
Vær opmærksom på uddannelsens adgangskrav og at dokumentation for ungdomsuddannelse skal fremgå i din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Holstebro
  • Søndag den 05. november 2023

Lignende jobs

  • Kontorassistent (elev) i Vestjylland

    Vil du ha’ en praktikplads med værdi, så søg ind i Økonomi!Går du og drømmer om en uddannelse indenfor økonomi og offentlig administration? Og er du nysgerrig på, hvad en kommunal arbejdsplads kan .
    • Kontorassistent
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Hampen

    Kontorassistent søges til organisation/virksomhed i 7362 Hampen
    • Kontorassistent
    • Hampen
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Holstebro

    Vil du ha’ en praktikplads med værdi, så søg ind i Økonomi!Går du og drømmer om en uddannelse indenfor økonomi og offentlig administration? Og er du nysgerrig på, hvad en kommunal arbejdsplads .
    • Kontorassistent
    • Holstebro
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i Vildbjerg

    Har du flair for tal, og kunne du tænke dig at få en uddannelse, hvor du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for bogholderi, regnskab og økonomi? Så har vi en elevplads, hv..
    • Kontorassistent
    • Vildbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1