Elevplads: DHL Aviation søger HR kontorelev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Kastrup

Kontorelev I HR – I det mest internationale firma I verden!


Vil du lære, samtidig med at du får erhvervserfaring? – Så kom og få en alsidig og bred kontoruddannelse i en af verdens mest internationale transport- og logistikvirksomheder. Vi tilbyder en elevplads I vores HR afdeling i DHL Aviation i lufthavnen. Vores afdeling supporterer en virksomhed på 540 ansatte, og med et team bestående af dig, og 8 kolleger, så løfter vi opgaven sammen- As One.

DIN ROLLE SOM HR ELEV


Som en HR elev vil du have en vigtig rolle i vores team. Dine teamfærdigheder kommer til udtryk, når du i dit daglige virke arbejde sammen med 8 andre dedikerede kolleger, som hver især vil spille en rolle i din udvikling. Din primære oplæring vil være fra vores 2. Års elev, som har lavet alt det du kommer til, og vil være din makker.

Derudover vil alle dine andre kolleger altid være klar til at hjælpe med hvad end du skulle have brug for. I din tid som elev kommer du til at snuse til mange af de forskellige grene der er i HR sporet. Det kunne fx. være rekruttering, rapportering, baggrundstjek hos politiet, onboarding og opstart af nye medarbejdere, processen af udvælgelsen af årets- og kvartalets medarbejder, andre kampagner og mange andre forskellige opgaver, som alle vil være med til at give dig den bedste værktøjskasse til din videre færd.

Udover mange administrative opgaver, så vil du få muligheden for at være med til at supportere og derved styrke vores employee engangement, gennem vores årlige kampagner, såsom Cancer awareness og Movember, hvor vi samler ind til et godt formål Den nødvendige træning og support vil du få, og dit team vil altid være klar til at støtte op om dig, eller besvare de spørgsmål der måtte opstå når du løser dine opgaver.

For at arbejde hos DHL, skal du have en ren straffeattest.

DINE FÆRDIGHEDER OG KOMPETENCER


Vi forstiller os at du bruger din udadvendte person og åbne sind, når du supporterer vores medarbejdere og ledere på alle niveauer i organisationen. Du nyder at arbejde i et international miljø, hvor du kommer til at bruge dansk, men ikke mindst dine engelsk færdigheder på et flydende niveau. Du kommer til at skulle have mange bolde i luften, hvilket stiller krav til dit gode overblik, og evne til at lave en struktur der giver mening, så vi når alle leverancer.

Du skal have afsluttet en HHX STX eller en lignende uddannelse. Vi forventer at du har erfaring på arbejdsmarkedet, og det er også en fordel, hvis du har studeret i udlandet.

Du er en hyppig og dygtig IT-bruger, og derfor kan du nemt lære og navigere i et nyt IT-system, præcis som om det er det mest naturlige for dig at arbejde med MS Office-applikationer.

HVORFOR VÆLGE DHL?


Hos DHL Aviation udgør vores engagerede medarbejdere fundamentet for vores succes. Vi værdsætter en kultur, hvor teamwork er centralt, og tror på mangfoldighedens styrke. Med stolthed samler vi mere end 50 forskellige nationaliteter i vores Hub, hvilket gør os til den mest inkluderende arbejdsplads i Danmark, tildelt af Great Place to Work. Forskellige kulturer, baggrunde og personligheder er det, der gør os stærke. Vi taler om respekt og resultater i lige mål og opnår store ting ved at motivere og give vores medarbejdere mulighed for at levere enestående præstationer. Hos DHL Aviation ser vi på dig som en individuel person og lader dig føre din karriere i præcis den retning, du ønsker! Dette er vores måde at opbygge og vedligeholde en handlekraftig og motiveret arbejdsstyrke på og skabe den bedste arbejdsplads – en arbejdsplads, der i flere år er blevet anerkendt som en af de tre bedste arbejdspladser i Danmark af Great Place to Work. Vi ønsker at give tilbage til det samfund, vi opererer i, derfor er DPDHL engageret i klima- og miljøbeskyttelse. Planen er at opnå nul CO2-udledning inden 2050. Dette inkluderer samarbejde med partnere om at plante en million træer hvert år.

Er du nysgerrig og motiveret for at være en del af et vindende team? Så tøv ikke med at ansøge senest den 11. juni 2023. Interviews vil blive afholdt kort tid efter. Du vil starte snarest muligt.

SÅDAN ANSØGER DU


Ansøg ved at uploade din ansøgning via "Ansøg nu" knappen, hvor du beskriver din motivation for at blive HR-elev hos DHL Aviation, og hvilke relevante kompetencer du besidder.

Vedhæft desuden dit CV med arbejdserfaring og andre kvalifikationer, du har opnået, samt et karakterudskrift.

Ansøgningsfrist er søndag d. 10 september.

Spørgsmål angående stillingen og opgaverne kan rettes til vores nuværende HR-elever, Sebastian Bozkurt på +45 22164446 eller Tanya Bentsen på +45 22291098.

Se videoen for at lære mere om DHL som arbejdsplads: www.youtube.com/shorts/

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kontorassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kontorassistent
  • Kastrup

Lignende jobs

  • Kontorassistent i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Digital Disruption Media søger en fokuseret og fagligt dygtig piccoline/piccolo. Digital Disruption Media er en hurtigt voksende dansk IT-virksomhed. Vi ligger i hjertet af København, på en sidegade til Frederiksberg Allé – kun 5 minutter fra Hovedbanegården. Vi driver en række kendte danske og internationale søgemaskiner.
    • Kontorassistent
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Kontorassistent i København K

    Glad • Frisk • Smilende • Udadvendt • Gå-på-modVi søger endnu 1 piccoline/piccolo, som skal tegne firmaets ansigt udadtil i vor reception.Interesse for skibe eller rederibranchen er in..
    • Kontorassistent
    • København K
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København

    JobbeskrivelseDrømmer du om en varieret hverdag kombineret med fart over feltet og en masse praktisk læring? 💪 Så søg en elevplads i [xxxxx] og få muligheden for at udvikle dig 🙋 HVAD TILBYDER VI .
    • Kontorassistent
    • København
    Få mere info
  • Kontorassistent (elev) i København

    Getinge IT Solutions Aps delivers digital solutions to hospitals that align and optimize workflows at sterile services departments, operating rooms and the patient journey. By supporting and facili..
    • Kontorassistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kontorassistenter i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kontorassistent i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kontorassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kontorassistenter over tid

Dato Alle jobs som kontorassistenter
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1